24/7/18

Ο Τσιπρέσκου και η Ροζ συμμορία φταίνε 100% για του καμένους

Δεν φταίει ο κακός καιρός αλλά οι κακοί κυβενρήτες, οι κακοί υπουργοί, οι κακοί νομάρχες, οι κακοί δήμαρχοι, οι κακοί Διευθυντές, οι κακοί προϊστάμενοι, και οι κακοί συνδικαλιστές 

Ήταν μια μέρα που φύσαγε πολύ. Και επομένως ο κίνδυνος δασικής πυρκαγιάς είναι μεγάλος. Και το Κράτος, επειδή έχει Μετεωρολογική υπηρεσία γνωρίζει και βρίσκεται σε ετοιμότατα.
 Όταν κορόιδευαν το λαό ως αντιπολίτευση τους έφταιγε το «παράλυτο Κράτος», ο Βύρων που μίλησε για τον «στρατηγό άνεμο», και ο Ρουσόπουλος που ανακάλυψε μαζί με τον Καραχάλιο την «ασύμμετρη επίθεση», και τον «Νέο Πατριωτισμό»

Τώρα η Κοινοπραξία των διεφθαρμένων είναι το Κράτος, και της «φταίει το ασύμμετρο φαινόμενο».

Όλοι οι άλλοι ηταν στη θέση τους και εκαναν τη δουλειά τους. 
Και μετά τους πνιγμένους της Μάνδρας η αθώα λαϊκή εξουσία έκαψε τον κόσμο. 
Ανικανότητα και ωχαδερφισμός, αυτών που πληρώνονται από τον προϋπολογισμό για να απεργούν και να ξύνονται. 
Οι συναρμόδιοι αναρμόδιοι «αιρετοί» και συνδικαλιστές, που για μια ακόμα φορά θα βγουν αθώοι και λάδι.

 Ο απατεών Τσιπρέσκου που περίμενε τον σύντροφο Ζάεφ στο Μόσταρ για να ρίξουν λουλούδια στον Νερέτβα , πριν γυρίσει εσπευσμένα έβγαλε συγχωροχάρτι για την αριστερή συμμορία. Μίλησε για «απόπειρα αποσταθεροποίησης της κυβέρνησης» μέσω ««ασύμμετρου φαινόμενου».ασύμμετρης επίθεσης» .

 Ασύμμετρη είναι η τεμπελιά και η ανικανότητα των καρεκλάτων με τις χρυσές υπερωρίες και τα ρεπό. 
Το «κλού» των δηλώσεων του μουσάτου: Ο Τζωννυ Γουώκερ επικοινώνησε με τις Ηνωμένες Πολιτείες. 
Αυτοπροσώπως με τις Ηνωμένες Πολιτείες, και οι Ηνωμένες Πολιτείες «θα στείλουν UAV» για να επιτηρούν «από αύριο»; την Αττική προκειμένου «να εντοπιστεί κάθε ύποπτη ενέργεια»! 
Ρελάνς στον Βαλόντια που έστειλε πυροσβεστικά για να βοηθήσει.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θεομηνία. Τὰ γὰρ ὀψώνια τῆς ἁμαρτίας και της προδοσίας είναι αυτά.
Σύμφωνα με γέροντα αναμένουμε και επιδημια.

ΑΓΓΕΛΟΣ είπε...

Ο ΤΣΙΠΡΕΣΚΟΥ Η ΑΣΗΜΑΚΗΣ ΚΑΤΣΟΥΛΑΣ ΑΦΟΥ ΒΙΑΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΒΑΛΕ ΦΩΤΙΑ...ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΦΑΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ. ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΦΙΣΑ ΤΟΥ ΤΣΥΡΙΖΑ ,ΤΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Η ΤΟ ΧΑΟΣ ,ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΧΑΟΣ...

Ανώνυμος είπε...

Χατζάρα, μάλλον οι Αμερικανοί πάτρονες τους στέλνουν μήνυμα με τις πυρκαγιές ότι πρέπει να φύγουν... Δεν είναι δυνατόν από 26 ανθρώπους να μην γλύτωσε ούτε ένας!