15/7/18

Εμπάργκο στους μεταρρυθμισμένους

Ο μεταρρυθμιστικός εκσυγχρονισμός και η Κυριακή Αργία Σήμερα οι μεταρρυθμιστές, και εκσυγχρονιστές εβραίο- Αριστεροί και εβραίο- Φιλελέ , δεν έχουν «Κυριακή Αργία». 

Ο ιουδαίος Τσιπρέσκου και ο ιουδαίος Κούλης κατάργησαν την εβδομάδα των έξι εργασίμων ημερών. Το έλεγε και η εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ.

 Η αργία της Κυριακής καθιερώθηκε από τον μεγάλο Κωνσταντίνο στις 3 Μαρτίου 321 μ.Χ. Η ΣΤ' Οικουμενική Σύνοδος στην Ανατολή και ο Καρλομάγνος στη Δύση καθιέρωσαν ως πλήρη αργία την Κυριακή με σκοπό την μετοχή των Χριστιανών στη λατρευτική Σύναξη στους Ναούς και την οικογενειακή ανάπαυση και γαλήνη. Η καθιέρωση νομοθετικά της κυριακάτικης αργίας στην Ελλάδα έγινε από τον Στρατιωτικό Σύνδεσμο μετά το κίνημα στο Γουδί το 1909. 

Και μετά, το 2013, ήρθε η μεταρρυθμιστική κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας του Αφορισμένου μεταρρυθμιστή Φον Αντωνάκη. Και συνεχίζει ο διάδοχο του Μεταρρυθμιστής Τσιπρέσκου.

 Εσείς που δεν είσαστε ιουδαίοι, θυμηθείτε τη Δευτέρα. ποια σουπερμάρκετ και ποια μαγαζιά ήταν ανοιχτά σήμερα και μην ξαναπατήσετε εκεί. Εμπάργκο στους μεταρρυθμιστές και στους εκσυγχρονιστές.

 Τα ψώνια σας,  μόνο σε αυτούς 
που σήμερα είναι κλειστά!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άν ρωτήσεις την άποψη του κόσμου για τις Κυριακές και τον φόρο στις σακκούλες τότε θα καταλάβεις γιατί είναι καταστροφική η δημοκρατία.

Ανώνυμος είπε...

Στα σούπερ μάρκετ τα πράγματα είναι απλά τα μεγάλα που ανοίγουν είναι περιούσιας ιδιοκτησίας και χαμηλότοκης χρηματοδότησης από την παγκόσμια τράπεζα.
Βλαδίμηρε ρίξε στα αυτιά στους αντίχριστους ξέρεις εσύ και ο Σνόουντεν...

Ανώνυμος είπε...

Tων πρακτόρων η σχολή έχει και απώλειες. Αν δεν μπορούν να φάνε τον πατέρα τρώνε τον γιό.
Παλιό και δοκιμασμένο κόλπο από την εποχή του Ωνάση...

O Πούτιν άρχισε να καθαρίζει τον κόπρο του Αυγεία. Συνελήφθη ο υφυπουργός Άμυνας Τμιμούρ Ιβάνοφ για δωροδοκία. Στο μέτωπο ο στρατός πανηγυρίζει

  Η Εισαγγελία πιστεύει ότι ο Ιβάνοφ συνέπηξε εγκληματική συνωμοσία με τρίτους, για να διαπράξει εγκλήματα στο πλαίσιο συμβάσεων και υπε...