13/7/18

déjà vu 2.Ζούμε ξανά τις ημέρες Τομ Καραμεσίνη και Ιωάννη Αιμίλιου Πιουριφόυ

Το πρακτορείο ΤΣΥΡΙΖΑ και ο κοντός πράκτορας Τσιπρέσκου- Μακεντόνσκυ, μας επανέφεραν στον σωστό «συμμαχικό» δρόμο του «Ανήκομεν εις την Δύσην», μετά το ολέθριο εθνικιστικό δόγμα , «η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες». 

ΜOΣΧΑ . Η εκπρόσωπος του ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα, ανακοίνωσε οιτ η απέλαση των Ρώσων διπλωματών από την Ελλάδα θα καταστρέψει τις διμερείς σχέσεις και θα επισύρει αντίμετρα. 

ΒΡΥΞEΛΛΕΣ . Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν είναι ένας «αντίπαλος» αλλά, «όχι εχθρός» και ότι ελπίζει ότι οι δύο τους θα βρουν ένα πεδίο συνεννόησης την επόμενη εβδομάδα.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είναι προφανές οτι τελικά θα απομονωθουμε. Αυτό διαφαίνεται απο τις δηλωσεις Τραμπ!!! Τελικα ο Τσιπρα θα καταστρέψει και θα αφανίσει την Ελλαδα!!! Οι Αξιωματικοι τι κανουν; Γιατι δεν παραιτείται καποιος;

soulis είπε...

Σπυρο πρεπει να πουμε παντως οτι εχουν ευθυνες και οι ρωσοι.
Οχι ο Βλαδιμηρος προσωπικα γιατι που να ξερει ο ανθρωπος προσωπα και πραγματα εδω στην Ελλαδα.
Σιγουρα ομως εχουν ευθυνη αυτοι που δινουν πληροφοριες για την πολιτικη κατασταση σε μια χωρα δηλαδη ο εκαστοτε πρεσβης και αλλοι διπλωματικοι υπαλληλοι.
Θελω να πω οτι ο Πουτιν εξ αρχης εδειξε ανεξηγητη ανοχη και επιεικια στα συριζοκομμουνια ελπιζοντας ειλικρινα δεν ξερω σε τι.
Αυτοι ειχαν δειξει απο την αρχη οτι συντασονται με ολους τους θανασιμους εχθρους του ιδιου και της Ρωσιας.
Ουτε εδω επρεπε να ερθει ουτε εκει να τον καλεσει και θα επρεπε απο την αρχη να εχει δωσει εντολη και οι διπλωματες αλλα και οι μυστικες υπηρεσιες να κανουν οτι μπορουν για να τους ριξουν.

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι δυνατόν ο Βλαδιμηρος να μην γνωριζε!! Οι μυστικες του υπηρεσίες ειναι εξαιρετικές κι ο ίδιος γνωρίζει την "δουλεια"!!! Μπορεί να θεωρησε στην αρχη οτι μπορούσε να "χειριστει" τον Τσιπρα και να τον χρησιμοποιήσει ισως σαν "εργαλειο", όπως χρησιμοποίησε τον Ταγίπ για να αντιμετωπίσει το ΝΑΤΟ!! Απλώς ίσως τωρα να εμπεδωσε οτι ο Τσιπρα είναι "ταμενος" αλλού!!! Για πάντα!!!

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...