6/11/18

Ζητείται πολιτική Ελπίς

Θόλο τοπίο! Η λεγόμενη πατριωτική αντιπολίτευση απέτυχε παταγωδώς στο να εξηγήσει στην πλειοψηφία των χαζών τηλεθεατών τα κύρια πολιτικά ζητήματα των τελευταίων ημερών. 
Ούτε η δολοφονία από τους Αλβανούς του Πατριώτη Κωνσταντίνου Κατσίφα, ούτε το Λιβύηγκαίητ του Τσιπρέσκου, ούτε τα 14 δις ευρώ που φάγανε μέσα σε ένα χρόνο από το σπάταλο αριστερό Κράτος οι ΕΚΟΥΜΟΥ & Co.

 Η Χρυσή Αυγή δεν έχει «ατζέντα» και οι συνεργαζόμενοι Φαήλος και Βελόπουλος δεν είναι αποκλειστικής απασχόλησης και τρέχουν για το μεροκάματο. Ο μεν Φαήλος στα δικαστήρια ο δε «Βελό» στο τηλεμάρκετινγκ.

 Οπότε, μοιραία κυριαρχεί η ατζέντα των ΕΚΟΥΜΟΥ. Κάθαρση, συμφέροντα, Νοβάριτις, αναθεώρηση συντάγματος, συντάξεις.

 Μέσα σε αυτό το τοπίο, οι δυο Χαβαναγκίλα εμφανίζονται στην δημοσκόπηση της Βεργίνα ΤΒ να έχουν την «δεδηλωμένη». Το Κούλι- Μαρέβα Χαβαναγκίλα, 31,6% και το Αλιέκσι Χαβαναγκίλα 21,9%. Ήγουν εθνικό Ναυάγιο. Οι όπου γης και πατρίς Αχασβήροι, υποστηρίζονται από το 53,5% και κλάφτα Χαράλαμπε. 

Τα πράγματα μπορεί να μην είναι ακριβώς έτσι, αλλά η ουσία είναι , ότι δεν υπάρχει ελπίς. Δεν υπάρχει ορατή πολιτική λύση στον ορίζοντα. Από την «πατριωτική αντιπολίτευση», η μεν Χρυσή Αυγή έχει γύρω από το 7-8%, και η Κοινοπραξία Φαήλου και Βελόπουλου κοντά στο 3% και κάποιοι βρίσκονται στο σορό του Άλλο Κόμμα.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δεν υπάρχει ελπίδα; Εσύ, Χατζαρα,δεν μπορεις να γινεις "αποκλειστικης απασχόλησης";

Ανώνυμος είπε...

Παγαινε στο σαϊτ της ΧΑ και ψαξε να δεις την "ατζεντα"

Ανώνυμος είπε...

δεν υπαρχει ελπιδα απο τα πολιτικα μπουμπουκια ειναι ολοι ψευτες απατεωνες και αρπακολατζηδες του κερατα,η κατασταση θα φτασει καποια στιγμη μοιραια στην βια στο αιμα και στην καταστροφη,οποιος νικησει θα εχει χασει κιολας γιατι οι σημερινοι ανθρωποι ειναι σαπιλες και αυτο αφορα ολο τον κοσμο οχι μονο την δικια μας χωρα,παντου σκατα και μποχα,μακαρι να μπορουσα να παταγα ενα κουμπι και να τιναζα τον πλανητ στον αερα φωναζοντας αποθανετω η φυχη μου μετα των κοπροφυλων.

Ανώνυμος είπε...

Εσεις της Χρυσαυγης δεν το βλεπετε πως με τα καμωματα σας εχετε ενοχοποιησει ΟΛΟΥΣ τους πατριωτες; Οποιος μιλαει για οτιδηποτε εθνικο χαρακτηριζεται φασιστας-ναζιστης. Δεν το βλεπετε πως και που ειστε στην βο(υ)λη ΚΑΝΕΙΣ δεν σας δινει σημασια; Δηλαδη τι περιμενετε να παρετε το 30% για να κυβερνησετε; Ακομα και να το παρετε το υπολοιπο 70% θα συνασπιστει εναντιων σας. Τοτε τι; θα μιλατε για εκτροπη; για χουντα; για πολεμο στη ΧΑ; και παλι ΚΑΝΕΙΣ δεν προκειται να σας δωσει σημασια. Φυγετε ή γινετε κατι αλλο, ετσι βρωμιζετε τον τοπο.

ΥΓ: Πως το ειπε ο Ηλιας ο παρα τω Αρχηγω, στον Ηλια τον Χοντρο; Σιγα μην παμε να πειραξουμε τους Αλβανους

Ανώνυμος είπε...

Ποιά ατζέντα έχετε ρε Χρυσαυγίτη; Ούτε μια φορά δεν αναφέρετε στις θέσεις σας την φορολογική ανισότητα που υπάρχει μεταξύ Ελλήνων και Ελληνοεβραίων φορολογουμένων... Γιατί η Χρυσή Αυγή δεν λέει λέξη για το αφορολόγητο του ΚΙΣ;

Ανώνυμος είπε...

Να κατι τετοιες αναρτησεις κανει ο Σπυρος και με ενθουσιαζει, δινοντας βημα λογου στους σαγιανιμ και στον Αιβαλιωτη.
Φανταροι εχετε παει ρε;
Ή εισαστε γιωταδες; Ουυστ κοπροσκυλα.




Περηφανος Γιουφτος απο 6μιλια Κορινθιας

Ανώνυμος είπε...

"Δεν υπάρχει ελπίδα..."
Μπράβο αγόρι μου... Αυτή είναι η δουλειά σου... Να καταλήξεις στο ότι "δεν υπάρχει ελπίδα"!
ΑΞΙΟΣ...!!!

Ανώνυμος είπε...

Tο Ούγκ και να το φτύνεις το σάλιο σου χαλάς...
Λοβοτομημένοι σαν τους ΚΚΕδες είναι.

Ανώνυμος είπε...

Τρεχατε ρε να πλερωσετε τους ΕΝΦΙΑδες και μη ξεχασετε ν' αγορασετε 250γραμμαρια Βουλγαρικια φετα για δε φτανουνε και για μακαρονια.
Θεοστραβοι ρουφιανοι του Καρατζαφερη που θα με πειτε και ουγκ.
Εκει ρε πουστηδες με το βουρδουλα, οι εβραιοι να σας τα παιρνουν με το γαντι κι οτι απομεινει να σας γαμανε και νας σας ξαφριζουν οι αφροκογκολεζοι.
Ειμαι σιγουρος οτι με το μυαλο πουχετε' σε λιγο θα τρωτε απο μαγνητοσκοπηση.




Περηφανος Γιουφτος απο 6μιλια Κορινθιας



Ανώνυμος είπε...

Γιατί καλέ τον θυμώνετε τον περήφανο γιούφτο και αφρίζει και θα δείρει την γιούφτισα και τα γιουφτάκια, για να βγάλει το άχτι του, που δεν ψηφίζετε χρυσή αυγή;
Θέλετε να έχουμε γιουφτοτραγωδίες;
Μπα σε καλό σας.

Η 20η Απριλίου στην Ιστορία

H 20η Απριλίου είναι η 111η ημέρα του δίσεκτου 2024 κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Υπολείπονται 255 ημέρες μέχρι τη λήξη του έτους.   491 ....