21/4/20

Για την 21η Απριλίου

Προς γαρ το τελευταίον εκβάν, έκαστον των πριν υπαρξάντων κρίνεται
Απότοκος, της Επταετίας, ήταν η νομιμοποίηση της εγκληματικής οργάνωσης , και η ιδεολογική και πολιτική επικράτηση της Αριστεράς. 
Το στρατιωτικό καθεστώς και η Προδοσία της Κύπρου, αποτέλεσαν την κολυμβήθρα του Σιλωάμ για τα καθάρματα της Κόκκινης Φυλής. 
Η συντριπτική αποτυχία του στρατιωτικού Κινήματος του 1967 ήταν ότι δεν δημιούργησε νέες  υγιείς πολιτικές δυνάμεις  και δεν εκκαθάρισε τον Καρκίνο της Στοάς, και έτσι επέτρεψε την επάνοδο του διεφθαρμένου παλαιοκομματισμού.
Το πρωί της 22ας Απριλίου 1967, θα έπρεπε ,αγήματα του Στρατού να κατάσχουν τα Αρχεία των Στοών και να οδηγηθούν στον Ιππόδρομο οι «δάσκαλοι» των Αθηναϊκών Στοών.
Αλλά, ο σύντροφος Ιωαννίδης, ήταν αδελφός της Στοάς Πυθαγόρας. Μαζί με τον Αραπάκη.

Οι  Μασονοπατριώτες, οι Μασόνοεθνικιστές της φράξιας Μακρυγιάννη-Πολυζωίδη, οι εφιαλτοπατριώτες, και  οι ρουφιανοπατριώτες, δεν κάνουν ένα σύνολο, με τους αληθινούς πατριώτες. 
Αυτοί και εμείς δεν έχουμε την ίδια Πατρίδα.

Η «βδέλλα» και «δουλόφρονας», σεβάσμιος της Στοάς Ησίοδος, η κολόνα των ανάλγητων και αργυρώνητων προδοτών, ο Ιωάννης Διάκος, στην Ελλάδα μετά τον πόλεμο, αναμείχθηκε ξανά στις πολιτικές εξελίξεις. Υπήρξε στενός σύμβουλος του Αλέξανδρου Παπάγου και διατηρούσε ισχυρά ερείσματα εντός του Ελληνικού Συναγερμού.

 Όλα τα καθάρματα της Στοάς, του 1974, ήταν της ιδίας Συνομοταξίας. Προδότες. 

Αρχηγός Ένοπλων Δυνάμεων, Αρχηγός Στρατού, Αρχηγός Ναυτικού, Αρχηγός Αεροπορίας, Ταξίαρχος, Διοικητής Στρατιάς.
 Ο Ταξίαρχος και ο Αντιναύαρχος ήταν αδελφοί   στην ιδία Στοά. Πυθαγόρας. 

ΥΓ. Ο Ρουφιανογιάννης πάντως,  ήταν στο Ρόπαλο του Ηρακλέους, παρότι αγράμματος.

 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μάλιστα (((Σπύρο))), δηλαδή όταν κάποιος θέλει να κάνει κάτι καλό πρέπει πρώτα να σκεφτεί ότι αν πέσει και επικρατήσουν οι αντίπαλοί του τότε θα φταίει αυτός οπότε να μην προσπαθήσει να κάνει το καλό. Δηλαδή ο Παπαδόπουλος φταίει επειδή επικράτησαν αυτοί που τον ανέτρεψαν. Μιλάμε ότι είτε είσαι πραγματικά ηλίθιος είτε πραγματικά πράκτορας.

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει με την... κολυμβήθρα του Σιλωάμ! Συμφωνούμε! Αλλά θα σε ρωτήσουμε μία ερώτηση "ταμπακιέρας", την οποία έθεσε ο συνάδελφός σου Κώστας Χούντας στον Στυλιανό Παττακο στην συνέντευξη που τού πήρε το 2005 ή το 2006,αν θυμόμαστε σωστά : πιστεύεις, από την δική σου έρευνα, ότι ο Παπαδόπουλος ήταν πράκτορας της cia; Κι αν ήταν, πώς αφέθηκε να πεθάνει στην φυλακή;

Ανώνυμος είπε...

Καλά αφού δεν κατάλαβες ακόμα ότι ο Νταγιάν ήταν εδώ την 21 όπως και στη ιστορία του Πολυτεχνείου τότε δεν έμαθες ποτέ ότι πάνω από στοές άλλοι είχαν την μπαγκέτα.

Ανώνυμος είπε...

Σωστός. Σωστότατος.

Ο πρωθυπουργός των ΛΟΑΤΚΙ θα συναντηθεί με τον Ερντογάν στις 13 Μαΐου

Το Ραντεβού του πρωθυπουργού των ΛΟΑΤΚΙ με τον Ταγίπ θα πραγματοποιηθεί  μετά την αναμενόμενη επίσκεψη του Ερντογάν στην Ουάσινγκτον στις 9 ...