26/4/20

ΤΡΩΓΟΝΤΟΥΣΙ ΣΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ. Ε ΚΑΙ ; ΧΑΡΑ ΜΑΣ.

1. Το "ΜΑΣ" είναι όλων των Ελλήνων, πλην κομματόσκυλων και κουμουνιστών.Όσοι από δαύτους υπάρχουν ακόμη.Εμείς προσδοκούμε το ξημέρωμα του μεγάλου "κρότου" της πτώσεως των. 
2. Κανείς δημοσιοκάφρος δεν ακουμπάει το γεγονός ότι έχουμε... δύο προεδρίες, την κανονική της κοντής και την άτυπη του πάκη.Δύο φορές εντός 20ημέρου περίπου ο πάκης λες και είναι ενεργός πρόεδρος έκανε δηλώσεις με αντιδηλώσεις με τους πρώην ομολόγους του Πορτογαλίας-Ιρλανδίας και τώρα ακόμη πιο έντονα για την επέτειο της Γενοκτονίας των Αρμενίων από την τουρκία.Και στις δύο περιπτώσεις η κοντή ήταν απούσα και άλαλη.Ειδικώς η δεύτερη φορά είναι όχι μόνο σκάνδαλο αλλά και αιτία ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΩΣ της κοντής εάν η αξιοπρέπεια δια την υστεροφημία της δεν ισούται με το ύψος της.Απαίτησε εξηγήσεις ; Ναι ή όχι ; 
3. Ποια κέντρα ποδηγετούν τον κ.Παυλόπουλον ; Τις οφελείται ; Τι υποσχέσεις δόθηκαν στον τέως ; Π/Θ οικουμενικής ; ή κάτι άλλο ; Γιατί αυτά τα καραγκιοζιλίκια με την προεδρική τους δημοκρατία ; Αυτά είναι αφύσικα, σαν κάτι από δελφινάριο.Ο πλαδαρός τούρκογλου τι συμβουλεύει την κοντή που είναι και κολλητός της ; Ο κύριος κούλης μητσοτέτοιος κερδίζει πολιτικό χρόνο με τον κύριο τσίορδα ; και μετά τι ; ποιός ; ο μιμίκος ο γιατρός ; 

Δεν έχετε συνέχεια στο μέλλον.Καλά για το παρόν είστε αξιοθρήνητοι. Αφήσατε την Πατρίδα μας ΕΛΛΑΣ γυμνή. Και στα εθνικά θέματα (τουρκίες-φιλίες-σκόπια-αλβανίες κλπ κλπ) και στον λαθρο-εποικισμό και στα μηνμόνια οικονομία, και στην κοινωνική ηθική, στην Ελληνορθοδοξία και το θρησκευτικό συναίσθημα και όπου σας επέβαλε ο πολιτιστικός μαρξισμός του εκσυγχρονισμένου τροτσκισμού. Άξιοι τιτλούχοι της σχολής της Φρανκφούρτης. Και κλείνετε την καριέρα σας με τον απόλυτο σταλινισμό του κοροϊδοϊού.
Και τώρα κύριοι του Κολεγίου και των Π/Ν της ΗΠΑνίας και της Λόντρας τι χαμπάρια ; Ακόμη και ο τούρκος δεν μπορεί να σας ξελασπώσει όπως έκανε στο... Έπος του Έβρου.
Δεν διανοήσθε την απαξία που τρέφει ο Έλληνας για εσάς, η οποία αντιστοιχεί σε ΛΕΥΚΗ ΕΠΙΤΑΓΗ στις δυνάμεις που έρχονται. Το τελευταίο σας χαρτί θα είναι, αφού δοθεί η άδεια από το EMBA$Y - κατά την προσέγγιση μου - να πράξετε τα ακόλουθα .
Α. Παραίτηση της κοντής (του τίποτα).Θα βρείτε έναν πιστικό λόγο. 
Β. Όχι εκλογές λόγω φόβου βεβαίας εισόδου της Χ.Α στην "κνεσετ". 
Γ. Θα γίνει προεδρεύων ο παραγιός του αβέρωφ καθότι ΠτΒ, και όσο πάει.
 Δ. Οικομενική κυβέρνηση με Π/Θ από αντωνάκη έως πλαδαρόν κλπ. Ενδιαμέσως χωράει πολλούς η πασαρέλα, έτσι ώστε να αποκοιμιέται ο Έλληνας για κάμποσο πολιτικό χρόνο και συγχρόνως να ικανοποιηθούν απίθανοι τύποι ως τάχα υποψήφιοι Π/Θ. 
Από πλούσιες και φιλάνθρωπες κυρίες έως την εσχάτη κουλτούρα και την πανεπιστημιακή "διανόηση" και με δικαστικούς βεβαίως.Τώρα εάν θα υπάρξουν και τυχερά ή εξτραδάκια για την προβολή και μόνο του ονόματος από ΔΑΥΤΟΥΣ μάλλον θα είναι... fake news.
 Αυτό λοιπόν μπορεί να είναι το "ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟ" και μετά, το απαραίτητο τρεχαλητό του "ΨΕΥΤΟΡΩΜΑΙΙΚΟΥ" από ΧΩΡΙΟΥ εις ΧΩΡΙΟΝ.Ξέρουν οι παλαιότεροι. Έτσι λοιπόν θα κλείσει και η κουμουνιστική περίοδος (1973-2020) της πατρίδος μας, με την διαφορά οτι τώρα υπάρχει ο Τραμπ ώστε να μην τους καλύψει όπως έγινε με την πτώση του παραπετάσματος το 1990 στην ανατολική Ευρώπη (μη διώξεις). 

ΥΓ. Κύριε μητσοτέτοιε μου οι Έλληνες στα διαγγέλματα σου είναι "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ" δεν είναι συμπολίτες σου γενικώς και αορίστως.Εκτός και αν ζήλεψες ή έγινες ο... ανιψιός σου.Όλοι το λέγανε οτι αν πάρεις αυτοδυναμία θα σε γράψει η... ιστορία. 

Παν.Αλτζερίνος-Γρηγοράκης αποστρ.Λοχαγός ΠΒ (ΣΣΕ-77)

Δεν υπάρχουν σχόλια: