24/4/20

Κάναμε ρεκόρ προβολών ! Ευχαριστώ!

Το «Δελτίο των 11» ξεκίνησε τις αναρτήσεις του στις 23 Σεπτεμβρίου 2008 .
 Ο πρώτος τίτλος ήταν, «Η Αλήθεια δεν έχει χορηγό», και αφορούσε στην Εκπομπή που έκανα τότε στον «Μπλου Σκάι».
 Σε αυτά τα 12 χρόνια, πότε δεν ξεπέρασε τις «5000 προβολές σελίδας». Αυτό έγινε χθες. 5031.

ΥΓ. Ευχαριστώ!

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τώρα Χατζαρα, με συγχωρείς και με όλο τον σεβασμό, το πρόβλημά σου είναι οι... προβολές ή η επίλυση των προβλημάτων του ελληνικού λαού;

Ανώνυμος είπε...

Όντως η ΑΛΉΘΕΙΑ δεν έχει χορηγό!!!
Οι χορηγούμενοι είναι και χειραγωγούμενοι και προσπαθούν να πείσουν τα "πρόβατα" να κάνουν το εμβόλιο των χορηγών:
Δείτε το κάθαρμα που ζητάει την ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ όσων αρνηθούν να κάνουν εμβόλιο για τον κορονοϊό!!!!
https://www.youtube.com/watch?time_continue=53&v=xMj635KetvA&feature=emb_logo
Ποιο εμβόλιο; Υπάρχουν ήδη 30 στελέχη του ιού!
https://news.sky.com/story/coronavirus-has-mutated-into-more-than-30-strains-say-scientists-in-china-11976380
Δεν υπάρχει εμβόλιο για τα 30 (μέχρι τώρα) στελέχη….
Ο όρκος του #Ιπποκράτη λοιπόν δηλώνει ευθαρσώς ότι κανείς γιατρός ή λειτουργός υγείας δεν έχει δικαίωμα να χορηγήσει δια της βίας οποιοδήποτε φάρμακο σε ασθενή ή υγιή εφόσον αυτός δεν θέλει να το πάρει και αρνείται κατηγορηματικά.

Ανώνυμος είπε...

Εύγε Σπύρο.
Το υπέρτατο μέτρο και δοκιμασία για την αξία του κάθε προσώπου είναι ο χρόνος.
Λόγω αυξημένης δημοτικότητας του blog, θα πρέπει να αναμένεις και τους επαγγελματίες-πράκτορες σχολιαστές που θα μαζευτούν σαν μυρμήγκια.
Σαν τον άλλο που γράφει με έντονη γραμματοσειρά και ισχυριζόταν ότι το Άγιο Φως είναι «ειδωλολατρία» και αλλού επαινούσε τους ευρωφιλελέ ΝΔουλους σε αντιδιαστολή με τους κακούς αριστερούς συριζαίους.

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί που έχουν αξία δεν χρειάζονται Εύγε! Τα Εύγε να τα δώσετε στον φτωχό ελληνικό λαό που υποφέρει, βασανίζεται και δεν βλέπει λύσεις στα προβλήματά του και Φως στον Ορίζοντα! Κι αυτός που γράφει με έντονη γραμματοσειρά είναι μάλλον της Στοάς!

Ο Τραμπακουλας Ευρωπαιος είπε...

Ειμαι εδω απο τοτε, καθως ημουν καθημερινος θεατης σου στο γαλαζιο ουρανο του μπλου σκαι. Διασκεδαζα πολυ τοτε οταν εβλεπα τον Καπουτση να κομπλαρει και να μην ξερει πως να σε κουμανταρει στην προσπαθεια του να μην βγει εκτος πολιτικου ορθολογισμου.Ηταν οι τελευταια περιοδος που το γαμοσυστημα αφηνε ακομα ''για ξεκαρφωμα'' ''κατ' επιφαση'',καποιες φωνες να ακουστουν.Θυμασε τον Γιωργο τον Ζερβο ; Τι θα ελεγε τωρα αν ζουσε μιας και ηταν του εκκλησιαστικου.Ομως εντελως ξαφνικα ολες οι αντιθετες φωνες σταματησαν αμεσως μετα την εισοδο στα μνημονια. Οι σταθμοι εκβιαστηκαν ''η σιωπατε η το κλεινετε'' . . .Κι ετσι ο Ζερβος εμεινε στο καναλι αλλα καταντησε σκια του εαυτου του εβγαινε πια διακοσμητικος σε παρθυρο. . . Ο Χουντας στο σκαι με την πλειαδα των καλεσμενων εξαφανιστηκε και ακομα τον ψαχνουμε. . . Και ο Σπυρος μας εκανε ενα περασμα για λιγο απ το τελεαστυ και μετα τον ακουγαμε απ το ραδιοφωνο που κρυβαμε στο πηγαδι . . .Και τα χρονια περασαν και ολα χειροτερευουν και υγεια και κουραγιο να εχεις Σπυρο να μας κρατας συντροφια.

Ανώνυμος είπε...

Σωστό και όμορφο το σχόλιο σου! Και ειδικώς ο ρεαλισμός που εκπέμπει με το.... "όλα χειροτερευουν" για τον ελληνικό λαό! Αλλά ποιον Χούντα εννοείς; Αν εννοείς τον Κώστα Χούντα, αυτός έβγαινε στο "δικό" του High TV! Εκτός αν μπέρδεψες τον Σκαι με το Χαι! Σε ο,τι αφορά τον Κώστα Χούντα είπε πολλές αλήθειες και έβγαζε πολλούς καλούς καλεσμένους και Ελληνες αλλά μετά έκανε κι αυτός κάτι αγοραπωλησιες "μόρτικες" προσπαθώντας να γίνει μιντιαρχης! Θυμάσαι κάποιον καθηγητή και νομάρχη του Αντρέα, ονόματι Ανδρέα Αθηναίο; Αυτός είχε φτιάξει ένα Ίδρυμα, το Ίδρυμα Ελληνισμού, ΜΚΟ θα πρέπει να ήταν! Έβγαινε συχνά στην εκπομπή του Χούντα και λέγανε, λέγανε, λέγανε... τις αλήθειες τους! Και Κατεκριναν, μεταξύ άλλων και τον Γιωργάκη Παπανδρέου! Ξέρεις τί συνέβη όταν βγήκε ο Γιωργάκης το 2009;Κοιτάζαμε μια λίστα με τις χρηματοδοτησεις σε ΜΚΟ επί Γιωργάκη!Μέσα στις ΜΚΟ λοιπόν που πήραν λεφτά ήταν και το Ίδρυμα Ελληνισμού του Αθηναίου που πήρε 30.000 ευρώ! Μετά δεν ξαναείδαμε τον Αθηναίο σε εκπομπή του Χούντα! Ίσως γύρισε στο America που είναι καθηγητής σε πανεπιστήμιο! Με τις 30.000 φυσικά!!! Ο ελληνικός λαός δεν έχει γλιτωμο, αγαπητέ!!!

Ο Τραμπακουλας Ευρωπαιος είπε...

Ναι εχω κανει τεραστιο λαθος γραφοντας''σκαι'' αντι για HIGH CHANELL. Ντροπη μου και τον παρακολουθουσα συστηματικα απ' τις αρχες του 90. Εντυπωση μου ειχαν κανει τοτε οι εκπομπες του Πετυχακη. Αργοτερα ο Κωστας Χουντας ειχε το ραδιοσταθμο Ηροδοτο το 1999. Στον Ηροδοτο ειχε μπει και ο Γεωργιαδης ο Αδωνης. . . Του οποιου τα πλανα τοτε ηταν να αρμεξει δυνατα οσους ηδη του τα ακουμπουσαν . . . Για να ''φτιαξουμε δικη μας τηλεοραση'' . . .Τελικα μια καριολα απο κουνια μπηκε στην ζωη του και τον επεισε να γινει βασιλιας για να την εχει βασιλισα. Ο καθηγητης Αθηναιος ηταν αψογος γνωστης και αναλυτης. Δεν νομιζω οτι η απουσια του ενεχει δολο.
Ολοι εξαφανιστικαν απλα γιατι αλλαξε το τοπιο. Προχωρησε η παγκοσμιοποιηση, ηρθε η ωρα να το βουλωσουν.

Θυματε κανεις τον καθηγητη Σαρη; Τον Νικ. Καλογεροπουλο; τον Κωστα Δουκα τον Ομηριστη; Τον καθηγητη Κυριακοπουλο; Τον Σοφιανοπουλο; Τον καθηγητη Θανο; Και μια στρατια απο ανθρωπους αλλους που δεν υπηρχε ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να βγουν σε αλλο σταθμο να μιλησουν και ευτυχως που υπηρξε ο Κωστας Χουντας να τους φερει ''στα σαλονια'' μας.

Παραλληλα με το HIGH CHANELL υπηρχε και το ΤΗΛΕΤΩΡΑ . . . Αλλη πονεμενη ιστορια αυτη και πως τελικα κατεληξε. Ας μην καταγραψω ποιους και τι θυμαμε απο εκει.

Τελευταιος στο κουρμπετι της ''εναλακτικης, πατριωτικης, underground'' ενημερωσης ηρθε ο Χατζαρας σε ενα καναλι που δεν ειχε τιποτα αξιολογο να δωσει εκτος απο τον μακαριτη τον Ζερβο ΑΞΙΟΛΟΓΟΣ και μοναδικος ΣΟΒΑΡΟΣ πριν παει εκει ο Σπυρος.

Ο ΔΕ ΣΠΥΡΟΣ ΕΓΡΑΨΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟ BLUESKY !!!
Οταν ολοι κοιμοντουσαν πριν καν βγει ο Γιωργακης ελεγε στην εκπομπη. . . Τι κανει ο αβαπτιστος στο πεντελικο με τον ΚΟΕΝ ;;;;; Και αλλα πολλα και ανυπερβλητα. Ηταν η μοναδικη ΣΟΒΑΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. Δεν χρειαζοταν να δεις ειδησεις αλλου.
Σπυρο σε παρακαλω αναφερσου οποτε μπορεις στο τι εβλεπες και ελεγες τοτε απ την εκπομπη σου οταν κατι κουτοπονηροι ρουφιανοι πεταγαν αετο κι εσβηναν φωτα . . .

Σπυρο μου υγεια σου ευχομαι

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΙΩΠΗΣΑΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ. . .

Ανώνυμος είπε...

Κι όμως άνθρωποι σαν τον καθηγητή Αθηναίο δεν έπρεπε να σιωπήσουν! Ή σαν τον Δημοσθένη Κουκουνα ή και ο Χούντας, ο οποίος πρέπει να είναι αρκετά μεγάλος σήμερα, έπρεπε να αφήσει φωνές διαμαρτυρίας στο High! Δεν αφήνουν έτσι ξεκρεμαστο τον ελληνικό λαό που υποφέρει, αγαπητέ! Τώρα είναι που, μεσουντος του τελευταίου (;) σταδίου της Παγκοσμιοποιησης, έπρεπε να είναι παρόντες όλοι, οι οι "διάδοχοι" και τους! Διότι διαφορετικά τί έκαναν τόσα χρόνια; Διαφήμιση του εαυτού τους και των γνώσεών τους;

Ο Τραμπακουλας Ευρωπαιος είπε...

Εχεις δικιο αλλα απο την αλλη δεν μπορω να ξερω πως και τι . . .Δεν ειναι ευκολο το να βρεις βημα και μικροφωνο. Μιας και λεμε ομως για τον Αθηναιο θυμαμε ειχα επισκεφθει πριν ποοοολλα χρονια κατι ιστοσελιδες του και ηταν νεκρες δεν ειχαν κινηση και περιεχομενο. Εκει θυμιζε οντως κατι σαιτ που στηνονται για το θεαθηναι, ''να παρουμε την επιδοτηση''.
Αυτο που ξερω ειναι οτι περναω μια φαση που τα πιστευω μου η πατριδα μου η θρησκεια μου η γειτονια μου , εχουν περασει σε αλλη διασταση. Στην ζωνη του λυκοφωτος , ολα εξαφανιστηκαν σαν σε εργο θριλερ. Η γειτονια γεματη γυφτους μαυρους αραβες. Κατακλεβουν τα παντα βρωμια και δυσωσια κατουρημενα χεσμενα παντου. Πουλανε μουρη νταβατζιλικη ναρκωτικα και παλιοσιδερα. ειναι αφεντικα. Αστυνομια δεν τους ακουμπα . . .
Περιοχες των Αθηνων που ηταν ''κυριλε'' εχουν μετατραπει σε ''σαντα μπαρμπαρα''.

Ελληνες μειοψηφια, υπνωτισμενοι φοβισμενοι αλλα ακομα με κοινωνικοπολιτικα αντανακλαστικα του 1980.
Βγαινεις βολτα στην περιοχη σου και αισθανεσαι ξενος , ψαχνεις να βρεις σημεια αναφορας, εικονες, ανθρωπους, τιποτα ομως.. . Το μερος το ιδιο σε διωχνει σα να μην ανηκεις πια εκει. Ο τοπος σου δεν ειναι πια δικος σου, ουτε ειναι το ανωτερο πολιτισμικα ''με τα οποια ελατωματα του'' μερος στο οποιο μεγαλωσες. Θυμασε συνεχεια την Ελλαδα του '70 και '80 και θαρεις πως ηταν ο χρυσος αιωνας ''του Περικλεους''. Αρχιζεις να ζεις μονο με αναμνησεις. Εισαι παριας εισαι φασιστας, ρατσιστης, μαλακας, εμμονικος, παρελθοντολαγνος, αποκομενος. Πρεπει σου λενε να αρχισεις να χαμογελας να συμφωνησεις και να αποδεχτεις την κατασταση. Αλλιως θα εχεις ασχημο τελος . . .