18/4/20

Ο Τραμπ περνάει τη γραμμή του

Θέλοντας και μη, και το Βερολίνο, ζητάει «σαφείς απαντήσεις» σε ό,τι αφορά τον κορονοϊό. «Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να γνωρίζει κανείς από πού προήλθε ο ιός και με ποιον τρόπο», είπε ο υπουργός Εξωτερικών της Δωροθέας, «Υπάρχουν ερωτήματα τα οποία κάποτε πρέπει να απαντηθούν» είπε ο Γερμανός υπουργός, που είπε και κάι για «απόδοση ευθυνών».

ΥΓ. Μα καλά, αυτός  ο Γερμανός υπουργός, που θέλει  να μάθει από πού προήλθε ο ιός και με ποιον τρόπο, γιατί δεν πιστεύει τον παπαγάλο- λοιμωξιολόγο που ορκίζεται ότι προήλθε από την λαϊκή της Βουχάν.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και εδώ η.... "κυβέρνηση" γιατί εξακολουθεί και κρατά το λουκέτο στη χώρα;

Ανώνυμος είπε...

αυτήν την στιγμή η μόνη αντίσταση προέρχεται από πιστούς και κατώτερο κλήρο, θέλω να δω μετά πώς θα καπηλευθεί το ΚαΚαΕ τα γεγονότα όταν θα αποκαλυφθεί η απάτη "του διεθνούς κεφαλαίου" και θα ρωτάνε όλοι τι έκανε το ΚαΚαΕ εκείνες τις ημέρες.

Ανώνυμος είπε...

Ο Ευάγγελος Σπανός, ιδρυτής της ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗΣ, είναι το τελευταίο θύμα του κορωνοϊού στην Ελλάδα.
Ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗΣ ήταν ένα από τα πρώτα κρούσματα κορωνοϊού στην χώρα και μετά από μεγάλη μάχη σε ΜΕΘ κατέληξε σήμερα τα ξημερώματα στο νοσοκομείο «Σωτηρία» στα 76 χρόνια του.

From HEIL GAP
Συλλυπητήρια στη οικογένεια του συνανθρώπου μας, αλλά εάν οι γιατροί της Σωτηρίας δεν μπορούν να σώσουν τον διευθυντή της ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗΣ … τι στον κόρακα γιατροί είναι …
Καλά που ο κόσμος κάθετε στο σπιτάκι του, όσο και εάν προσπαθούν κάτι γελοία υποκείμενα bloger/δημοσιογράφοι βιάζονται να βάλουν τέλος στην καραντίνα …. ωρυόμενοι … για την επανεκκίνηση της οικονομίας …
Φυσικά για λόγους προστασίας από τον ιό της Κίνας, τις εκπομπές και μαγκιές αυτές τις κάνουν κλειδαμπαρωμένοι στην σπιταρόνα τους … τρινγκι, ντρινγκι ντρανγκα

Ανώνυμος είπε...

Μα το ΚαΚαΕ είναι ένα πουλημένο κόμμα στην υπηρεσία των Αθεατων!

Ανώνυμος είπε...

Σάβ Απρ 18, 03:39:00 μ.μ.βρηκες ευκαιρια με τον θανατο του καυθηγητη να κανεις κυβερνητικη προπαγανδα ανοητε χωρις να γνωριζεις απο τι αλλο επασχε ο καθηγητης και χωρις να γνωριζεις τι ειναι ιος και τι κανει ο ιος,λειτουργεις με το φοβο και τις σκεψεις που σου σερβιρουν αλλοι.
Λοιπον κανενας οργανισμος με αριστο ανοσοποιητικο δεν πλητεται απο καμια ιωση μεχρι θανατου, ο ιος ειναι ενα φορτηγακι που κουβαλαει υλικα στα κυτταρα,αν δεν υπηρχαν οι ιοι δεν θα ζουσαμε,αν καποιος ιος κουβαλησει στα κυτταρα καποιο βρωμικο φορτιο τοτε ο οργανισμος ανεβαζει πυρετο για καψει την βρωμια δεδομενου οτι δεν υπαρχουν αλλες βλαβες στον οργανισμο,οποτε με καποια αντιπυρετικα και λιγη αντιβιωση βοηθαμε το αμυντικο μας συστημα να γινει καλα.
Οταν ομως το ανοσοποιητικο συστημα μας ειναι χαμηλο για διαφορους λογους και οταν μαλιστα υπαρχουν και αλλες βλαβες με καρδια και αλλα οργανα κλπ τοτε μια απλη εποχικη γριπη ειναι ικανη να μας πεθανει.
Τοσο απλα ειναι τα πραγματα,και οι κορωναϊοι και ολη αυτη η βαβουρα αλλου σκοπευει και αλλα κρυβει,επιτελους διαβαστε λιγο να μαθαινετε και κλειστε της γαμημενες τις τηλεορασεις που απευθυνονται σε κρεττινους και οχι σε κανονικους ανθρωπους.

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια για το σχόλιό σας!

Τα παιδιά απ τα ψηλά βουνά είπε...

Πολύ σωστά

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά μείνετε ήσυχοι! Κάνει αντιπολίτευση ο Βελόπουλος…!

Το διακύβευμα των ευρωεκλογών

  Το διακύβευμα των Ευρωεκλογών δεν είναι η «σταθερότητα» του Ομοφυλοφιλικού-Κλεπτοκρατικού-Προδοτικού Τόξου,     ούτε η σταθερότητα των εσό...