26/4/20

ΟΜΑΔΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ - ΔΗΜΟΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ. Κύριε Δήμαρχε, κάντε για τους Χριστιανούς, οτι κανατε με την Κα Α.Πρωτοψάλτη

"κ. Δήμαρχε, αγαπητέ κ. Μπακογιάννη, χαρήκαμε για την πρωτότυπη σημερινή πρωτοβουλία σας να "σπάσετε" τον πάγο της μοναξιάς μας ως υποχρεωτικώς εγκλείστων στις οικίες μας λόγω ϊού. Χαρήκαμε που επι τέλους τα αυτιά μας εκτός των βαρετών δελτίων ειδήσεων και τις συνεχόμενες τρομακτικές αναφορές σε θανάτους, λοιμώξεις κ.λ.π. ακούσανε βελούδινα τραγούδια απο την εξαίσια φωνή της αοιδού Κας Α.Πρωτοψάλτη. ΟΜΩΣ πέρα και πάνω απ τα όμορφα άσματα, ΠΡΟΕΧΕΙ Η έλλειψη της Χριστιανικής λατρείας... η παρουσία μας σε Εκκλησίες, οι ψαλμοί στον Θεάνθρωπο ακουόμενες έστω και απο τις ηχητικές εγκαταστάσεις των ναών, όπως και οι μαζικές προσευχές μας. ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ κ. Δήμαρχε, εμπνεόμενοι απο το Δημοκρατικό σας γίγνεσθαι σας ζητούμε ως Δημότες του Δήμου που υπηρετείται, να πράξετε ότι πράξατε και για άλλους Δημότες σας. Δλδ Την διάθεση νταλίκας, με Ιερείς επ αυτής να ψάλλουν Εκκλησιαστικούς ύμνους ή αν τούτου δεν είναι δυνατόν, να φέρει το φορτηγό ηχοσύστημα που να μεταδίδει Λειτουργίες π.χ. "Τη υπερμάχω Στρατηγό τα νικητήρια" κ.λ.π. με στάση στο Μέγαρο Μαξίμου και με την παρουσία του αξιοτίμου Πρωθυπουργού μας κ. Κ.Μητσοτάκη όπως ακριβώς έπραξε και σήμερα. 
Θεωρούμε κ. Δήμαρχε, το αίτημά μας ΔΙΚΑΙΟ και αναμένουμε να το κάνετε εντός των ημερών ΠΡΑΞΗ. Με την οφειλόμενη τιμή. ΟΜΑΔΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ - ΔΗΜΟΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ Y.Γ.Το αίτημά μας το αναρτούμε στο διαδίκτυο και αναμένουμε την -θετική νομίζουμε αποδοχή- απάντησή σας στο μαιλ: politisvaris1@yahoo"

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αναμείνατε στο ακουστικό σας...αναμείνατε στο ακουστικό σας...αναμείνατε στο ακουστικό σας.....

Ο πρωθυπουργός των ΛΟΑΤΚΙ θα συναντηθεί με τον Ερντογάν στις 13 Μαΐου

Το Ραντεβού του πρωθυπουργού των ΛΟΑΤΚΙ με τον Ταγίπ θα πραγματοποιηθεί  μετά την αναμενόμενη επίσκεψη του Ερντογάν στην Ουάσινγκτον στις 9 ...