20/4/20

Συνελήφθη Βολιώτης επειδή προειδοποίησε την αστυνομία ότι κινδυνεύει η ζωή τους αν του χαλάσουν το Πάσχα

35χρονος έγκλειστος Βολιώτης που απευθύνθηκε προς την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας και την Εισαγγελία Βόλου συνελήφθη επειδή ενημέρωσε Αστυνομία και την Εισαγγελία ότι την Κυριακ΄λη της Αναστάσεως θα είναι με την οικογένειά του και τα παιδιά του στο κτήμα του στη Νέα Δημητριάδα και θα ψήνει και προειδοποίησε ότι εάν του χαλάσουν τη διάθεση μπροστά στα παιδιά του η φετινή Λαμπρή θα είναι η τελευταία της ζωής τους. Αναλυτικά στην ανάρτηση ανέφερε: 
Ο 35χρονος ανέφερε: «Ενημερώνω και ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΩ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ/ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΗΣ 19/04/2020 ΤΗΝ 19Η ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΛΑΜΠΡΗΣ ΟΤΙ: Θα ψήνω Πρόβειο Κεμπάπ και Κοκορέτσι στο κτήμα μου στο Βόλο Μαγνησίας, στη ΝΕΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΑ, με την Οικογένειά μου και τα παιδιά μου. Κάνατε ότι περάσατε από μπροστά και απλά «περάσετε» καλώς. Κάνατε ότι σταματήσατε να μου χαλάσετε τη διάθεση και την Ημέρα αυτή μπροστά στα παιδιά και την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ Η ΛΑΜΠΡΗ ΤΟΥ 2020. Δεν φαντάζεστε το τι σας περιμένει… Γι’ αυτό το λόγο ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΤΕ απευθύνομαι στην ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ. Είμαι ΑΠΟΛΥΤΩΣ, ΕΤΟΙΜΟΣ και ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ΚΕΡΑΤΑ. ΕΠΙΣΗΣ, ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΟΤΙ DRONE της Αστυνομίας που θα πετάξει πάνω από την αυλή μου ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΙΦΘΕΙ και το ΕΝΝΟΩ».
 Ακολούθησε έφοδος των Τσοχανταραίων του ΜΠΡΑΒΟΚΟΥΛΙΣ στο σπίτι του που κατάσχεσαν τα δύο κυνηγετικά του όπλα και τα φυσίγγια. Ο Βολιώτης οδηγήθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου κατηγορούμενος για απειλή διάπραξης εγκλήματος κατά της Αστυνομίας και της Εισαγγελίας Βόλου! Εναντίον του σχηματίστηκε δικογραφία για απειλή διάπραξης εγκλήματος και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος λόγω παρέλευσης του Αυτοφώρου.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...


Πανηγυρίζει η Δημόσια Τηλεόραση επειδή ανέβασε τα ποσοστά της λόγω της εκκλησίας!

Και βγάζει ανακοίνωση για τις λειτουργίες. Για τους Χαιρετισμούς τον Ακάθιστο Υμνο και τη Μεγάλη Εβδομάδα, σε λίγο θα βγάλει και για τη Μεγάλη Παρασκευή, ότι σάρωσε με τον επιτάφιο!

Το πασπαλίζει βέβαια με την εκπαιδευτική τηλεόραση και με τη συνεχόμενη ροή. «Η ροή ενημέρωσης, η εκπαιδευτική τηλεόραση και οι Ακολουθίες απογείωσαν την Δημόσια τηλεόραση», λέει.

Και φυσικά κάνει εκείνη την καταπληκτική αλχημεία που προκαλεί δυνατούς γέλωτες σε όλους μας: προσθέτει την τηλεθέαση όλων των καναλιών της, για να μας δείξει πως η ΕΡΤ βρίσκεται στην τρίτη θέση της κατάταξης! Εστω και λόγω Μεγάλης Εβδομάδας. «Είναι χαρακτηριστικό ότι το τελευταίο τριήμερο η ΕΡΤ αθροιστικά πέτυχε διψήφια ποσοστά στα τέσσερα κανάλια της και συγκεκριμένα 10,9% τη Μεγάλη Δευτέρα, 11,7% τη Μεγάλη Τρίτη και 11% χθες, κατακτώντας έτσι την τρίτη θέση της τηλεθέασης».

Το βλέπουμε σήμερα να πανηγυρίζουν πως σάρωσαν στα 12 ευαγγέλια. Αμαρτία. Θα πέσει φωτιά να τους κάψει.

Ανώνυμος είπε...

Σαν Σήμερα Κυριακή 06/01/2013, ο Κώστας Βολιώτης άφησε την τελευταία του πνοή, αποχαιρετώ ένα καλό φίλο, έντιμο άντρα με χιούμορ και κέφι για ποιοτική "ζωή" που τυχαία γνώρισα πριν 5 χρόνια,
τιμή μου η γνωριμία μας,

τιμή μου η παρέα μας, η μνήμη σου και η σκιά σου θα είναι μαζί μου, καλή συνάντηση με την πολυαγαπημένη σου Άννη. Το κτήμα σου στο Χορευτό Πηλίου το αγάπησα σαν δικό μου. Καλό Ταξίδι Φίλε των χίπικων καλοκαιριών μου.

Αντώνης

Ανώνυμος είπε...

Καλό είναι το πάθημα να γίνει μάθημα. Εφόσον εννοούσε όσα έγραψε, γιατί προειδοποίησε; Φίλε μου, όταν θες να κάνεις κάτι -εάν όντως το θες φυσικά- μην το ανακοινώνεις μέσω Facebook. Τόσο απλά.
Το σχόλιο περί Τσοχανταραίων δεν το κατάλαβα. Όσα έχει κάνει ο Τσιπροτάκης είναι αντισυνταγματικά, παράνομα και καταστροφικά για την ήδη διαλυμένη οικονομία. Οι απειλές όμως μέσω Facebook λόγω δικαιολογημένης οργής έχουν συνέπειες.
Αν θέλετε να κάνετε κάτι, εντός ή εκτός εισαγωγικών, επαναστατικό, μην το ανακοινώνετε φόρα παρτίδα. Πολλοί είναι εξοργισμένοι δικαιότατα, αλλά το να ξεθυμένουμε με σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν οδηγεί πουθενά. Υπάρχουν πράγματα που λέγονται και δεν γίνονται και το αντίστροφο.

Ανώνυμος είπε...

Έχει δίκιο ο 11:25:00 π.μ.
Εδώ στο χωριό μου, ο καθένας έψηνε ο,τι
ήθελε και καλούσε όποιον ήθελε στο σπίτι του.
Είδα αρκετά αυτοκίνητα με καλεσμένους σε διάφορους
και καπνό από ψησταριές.
Οι μετακινήσεις από κωμοπόλεις προς χωριά και το
αντίστροφο ήταν εφικτές, κανένας έλεγχος.
Προφανώς η αστυνομία ήταν επικεντρωμένη να μην
πλακώσουν οι Θεσσαλονικείς και έτσι επωφελήθηκαν οι ντόπιοι.
Αν έβγαζαν ανακοινώσεις που άπτονται του ποινικού δικαίου,
προφανώς δεν θα γιόρταζαν το Πάσχα όπως το γιόρτασαν τελικά.
Πάντως εκτός αυτού, τηρούνται τα περιοριστικά μέτρα και δεν
ερχόμαστε σε επαφή με άλλους.

Η Προδοσία του 1897. Τα Ανάκτορα που ησαν στην υπηρσία των Αγγλων οργάνωσαν την ηττα στην Θεσσαλία και την Ήπειρο για να πάρει ενα μάθημα ο ελληνικός λαός και να μην θέλει την απελευθέρωση των υποδούλων Ελλήνων

 Όλα έγιναν για φύγουν οι  Εθελοντές που είχε στείλει ο Δηλιγιάννης στην Κρήτη. Αρχιστράτηγοε της Προδοσίας ήταν ο διάδοχος Κωνσταντίνος. Κα...