30/4/20

O ΣΥΡΙΖΩΝΥΜΟΣ και η «μασονική άλυσος»

Στίς 25-02-2020 έγιναν τα εγκαίνια των έργων στον Ο.Λ.Π. για την επέκταση του «σταθμού κρουαζιέρας». Την έναρξη του μεγάλου αυτού έργου χαιρέτησε ως εκπρόσωπος τοθ Πρωθυπουργού, ο Υπουργός Ναυτιλίας. Επίσης, ο Περιφερειάρχης Αττικής, ο Δήμαρχος Πειραιώς, ο κινέζος Πρόεδρος του Ο.Λ.Π.. Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Ὑπουργός Τουρισμού, ἡ Πρόσβειρα της Κίνας, ο Τζερώνυμο πάσης Ἑλλάδος και ο επιχώριος Μητροπολίτης Πειραιῶς. 
Το πολύ ενδοιαφέρον είναι ότι στην φωτογραφία, φαίνεται ότι όλοι οι προαναφερόμενοι, πλήν του Μητροπολίτου Πειραιώς, σχημάτισαν τήν μασονική άλυσο. Χαρακτηριστικό είναι ότι Μητροπολίτης Πειραιῶς, πού στέκεται μετά τόν Ὑπουργό Τουρισμοῦ, δέν συμμετέχει στήν μασονική ἄλυσο, ἀλλά ἔχει τά δυό του χέρια ἀκουμπισμένα πάνω στό ἀρχιερατικό του μπαστούνι

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μασοναρια και η πρέσβειρα της Κίνας;

Ανώνυμος είπε...

Δίπλα στον Πειραιώς είναι ο Θεοχάρης; Μασοναρια κι ο Θεοχάρης; Πάντως η μασοναρου πρέσβειρα της Κίνας πρέπει να είναι ωραία γκομενα!

Ανώνυμος είπε...

Δεν ντρέπονται μεγάλοι άνθρωποι, να κάνουν τους μπέμπηδες. Κι ύστερα θέλουν να τους παίρνουν στα σοβαρά, οι νέοι που έχουν λίγο μυαλό στο κεφάλι τους. Σούργελα και νούμερα. Εύγε στον Πειραιώς ! Καλό μήνα, με υγεία.

Ανώνυμος είπε...

Στην κινεζα πρέσβειρα πρέπει να γίνει γκρο πλαν για να δούμε την ομορφιά της. Για να δούμε αν στην μασονία παίρνουν τουλάχιστον ωραίες γυναίκες!