18/4/20

Οι αντίχριστοι της Κοινοπραξίας ΚΟΥΛΙ-ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ προσήγαγαν στο καρακόλι τον Πατέρα Θεόδωρο Ζώη στην Ηγουμενίτσα

Η προσαγωγή στο Αστυνομικό Τμήμα, του Πατέρα Θεόδωρου Ζώη, εφημέριου του Ιερού Ναού Αγίου Σπυρίδωνος Ηγουμενίτσας, έγινε μετά από τηλεφωνική καταγγελίας ρουφιάνου επειδή ο Πατέρας επέτρεψε σε πιστούς να προσκυνήσουν τον επιτάφιο. 
Ο 60χρονος πολύτεκνος ιερέας, έχει 11 παιδιά, ηγείται εκστρατείας συλλογής πάνω από 3,000 μπουκαλιών αίματος ετησίως, μαγειρεύει ο ίδιος για τα συσσίτια της αγάπης, στέλνει φαγητό στους κρατουμένους της Αστυνομικής Διεύθυνσης, βοηθά αναξιοπαθούντες, και φροντίζει τους άστεγους. Αυτόν τον Άνθρωπο συνέλαβαν ανήμερα της Μεγάλης Παρασκευής για το μέγιστο έγκλημα της πίστης στην Ελληνορθόδοξη θρησκεία. 
Συλλήψεις ιερέων κάνουν τα «αδέλφια» της Τριμερούς του Ροκφέλερ. 
Ο ΝΑΤΟκομμουνιστής Τζουκάνοβιτς και η Νίκη Μπίλντερμεργκ. 
Οι συλλήψεις των ιερέων δεν σχετίζονται με την προστασία της Δημοσίας Υγείας. 
Με πρόσχημα τον Κορωνοϊό επιβάλλεται η ΧΟΥΝΤΑ των ΑΘΕΩΝ του ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

H χαρά των ρουφιανων γίνεται λέμε.
Σπυρε, καλή Ανάσταση!

ΠΑΟΚ Σεπόλια!

Ανώνυμος είπε...

Έχουν τρελαθεί οι έκφυλοι άθεοι, απόγονοι δαρβινοπίθηκων με τη γενναιότητα των αυθεντικών χριστιανών.
Σου λέει «εμείς έχουμε χεστεί από το φόβο που μας επέβαλε το λατρεμένο ιερατείο των επιστημονιστών και των ΜΜΕ και οι χριστιανούληδες διαθέτουν τόση πίστη που αψηφούν και το θάνατο; Ας τους χλευάσουμε και ας τους ρουφιανέψουμε για να μάθουν να μήν αψηφούν τη θρησκεία της πολιτικής ορθότητας...»

Η ΔΗΜΩΔΗΣ ΠΟΙΗΣΙΣ ΚΑΙ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ. ΛΑΜΠΡΗ

ΥΓΕΙΑ, Φῶς Ἑλληνικόν εἰς ἃπαντας τοὺς  Ἓλληνας καὶ ἁπάσσας  τὰς Ἑλληνίδας. Αἲθριος εἰς τοὺς 8-17°C ἐν Οὐψάλα.  ΕΛΛΑΣ≡HELLAS . ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ. ΟΔ...