27/4/20

Περιμένοντας τον ΜΠΡΑΒΟΚΟΥΛΙ που είναι απασχολημένος να χειροκρότει την Αττικιουζέλ

Στα Βαλκάνια δεν είναι παίξε γέλασε. Στην Σερβία, άνοιξαν σήμερα βιβλιοπωλεία κομμωτήρια κουρεία και γυμναστήρια. Στην Αλβανία, άνοιξαν τα καταστήματα επίπλων, ηλεκτρικών συσκευών, αθλητικών ειδών, παιχνιδιών για παιδιά, τα ανθοπωλεία και τα καταστήματα φροντίδας κατοικίδιων ζώων, και στις πράσινες «ζώνες» που δεν υπάρχουν κρούσματα η κυκλοφορία είναι πια ελεύθερη, αλλά δεν θα μπορεί να μένμει στην πράσινη ζώνη κανείς ανεξέλεγκτος. Στα Σκόπια, ο υπουργός Υγείας Βένκο Φιλίπσε δήλωσε ότι ελπίζει τα κρατικά νοσοκομεία στις επόμενες 2 εβδομάδες, να αρχίσουν να δέχονται τακτικούς ασθενείς για εξετάσεις και χειρουργικές επεμβάσεις. Στην Πρίστινα, η Αστυνομία, που εποπτεύει την απαγόρευση της κυκλοφορίας συνέλαβε και 64 άτομα για παραβίαση των νόμων κατά των ναρκωτικών. Στην Βουλγαρία, ο Υπουργός Υγείας επέτρεψε τις επισκέψεις σε πάρκα και δημόσιους κήπους. 

Εδώ στο ψωρο-ελλαδιστάν, το σκέπτονται , αλλά αποφάσισαν, επειδή δεν έχουμε αρκετό δικό μας κορωνοιό να ανοίξουμε τις πτήσεις με την Ρουμανία, την μόνη χώρα της περιοχής που δεν ελέγχει ακόμα την κατάσταση με την Πανδημία, για να μας έρχονται από εκεί έτοιμοι οι μολυσμένοι.
 Με ποια κριτήρια και πιά λογική αποφάσισε αυτός που αποφάσισε την επανάληψη των αεροπορικών πτήσεων της ΤΑΡΟΜ στο Ελευθέριος Βενιζέλος από τη Ρουμανία;

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Με την λογική των Αθεατων που θέλουν να μας εξοντώσουν.

Ανώνυμος είπε...

MEGA: Σε αναζήτηση παρουσιαστή ειδήσεων – Δύσκολα τα πράγματα για τη Δώρα Αναγνωστοπούλου

Οι ιθύνοντες του καναλιού ετοιμάζουν ριζικές αλλαγές την επόμενη σεζόν.


Η μεταγραφή της στο MEGA, τη φετινή σεζόν, συζητήθηκε ιδιαίτερα. Ωστόσο, η πορεία του κεντρικού δελτίου ειδήσεων και της Δώρας Αναγνωστοπούλου δεν είναι σίγουρα η αναμενόμενη.

Έτσι, τα στελέχη του καναλιού σκέφτονται να προχωρήσουν σε ριζικές αλλαγές τη νέα σεζόν, ρίχνοντας στο τραπέζι ιδέες από τώρα. Αν και το όνομα του Νίκου Χατζηνικολάου και του Αντώνη Σρόιτερ ακούστηκε έντονα, φαίνεται ότι και οι δύο άντρες δύσκολα θα αποχωριστούν τις θέσεις τους στα δελτία του ΑΝΤ1 και του ALPHA.

Οι ιθύνοντες του MEGA προσανατολίζονται στο πρόσωπο του Νίκου Ευαγγελάτου, που κατάφερε να φέρει με το «Live news» διψήφια ποσοστά φέτος. Πρόκειται για έναν άνθρωπο με εμπειρία και μεγάλη πορεία στο χώρο, οπότε φαίνεται καλή επιλογή.

Τίποτα, φυσικά, ακόμη δεν έχει κλειδώσει καθώς όλα τα παραπάνω είναι εκτιμήσεις. Άλλωστε, δεν θα προκαλούσε εντύπωση αν στα γραφεία του MEGA βρεθεί για συζητήσεις και η Όλγα Τρέμη.

Ανώνυμος είπε...

Είναι σημαντικό να γίνουν εκλογές και να σχηματιστεί μια ισχυρή κυβέρνηση που να μπορέσει να νομοθετήσει, με μια οικουμενική θα φτάσουμε ακόμα και σε κυβέρνηση του 90% !!!!!

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΡΕΕΕΕ!!!!!

ΜΠΕΕΕΕΕΕΕ

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ

Τα παιδιά απ τα ψηλά βουνά είπε...

Συγνώμη αλλά θα σε διορθώσουμε στο... πρόκειται για έναν ανθρωπο...(Ευαγγελάτο) με εμπειρία
και μεγάλη πορ (ν)εια στο χώρο...Τώρα είναι άρτιο το κατά τ άλλα,πλήρες το κείμενο σου...
Χωρίς καμία εμπάθεια σε σένα ανώνυμε

Ανώνυμος είπε...

θα πεθανουμε ολοι!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ