30/4/20

Το σαπούνι σου χαλάς με τον επαγγελματία Ρουφιάνο

Ο Σοφοκλής το ήξερε και μας το είπε: «Θράσος γεννά τους Τυράννους». 
Το απύθμενο θράσος,  είναι προϋπόθεση για το επάγγελμα του Ρουφιάνου, του οποίου αποστολή είναι να διαψεύσει το προφανές και να βάζει την Αλήθεια να στέκεται «με το κεφάλι Κάτω».
 Όλοι οι «επαγγελματίες Ρουφιάνοι »,  είναι ψεύτες και άτιμοι διότι η δική τους «αλήθεια» είναι ότι τους συμφέρει. Το Συμφέρον τους είναι η μόνη «αλήθεια», τους. Για τον κομμουνιστή, τον επικοινωνιολόγο, τον Αριστερό προοδευτικό Παλιάνθρωπο υπάρχει μόνο η αλήθεια που τον συμφέρει. Η αλήθεια των επικοινωνιολόγων και των βοθροκάναλων. Και το κλειδί για τη διάδοση του ψεύδους είναι η «επικοινωνία» και οι «στρατιώτες» της Κόκκινης Φυλής που εργάζονται στην παραπληροφόρηση και τη διασπορά του ψεύδους . 
Επομένως, κάθε τίμιος άνθρωπος, με τους ψεύτες και άτιμους δεν έχει να πει πολλά πράγματα. Το «άει στο διάολο» ή το «άει σιχτίρ», νομίζω ότι είναι υπέρ αρκετά. 
Θα ασχοληθώ ιδιαίτερα με δυο επαγγελματίες που εισήλθαν με «υπομνηματισμό» στο ιστολόγο μου, για να διαψεύσουν με Θράσος ότι ο ήλιος βγαίνει από την Ανατολή. 
Ο ένας έγραψε:
 «Πάντως για να πούμε και του στραβού το δίκιο Χατζάρα, στις 2 μεγάλες απώλειες εδαφών του 20ου αιώνα ,(Μικρά Ασία 1922, Κύπρος 1974), οι κομμουνιστές δεν είχαν καμιά συμμετοχή, γιατί δεν ήταν στην κυβέρνηση. Και στις 2 περιπτώσεις πρωταγωνιστούσαν μέλη της Μεγάλης Στοάς! Για την Μικρά Ασία αποδόθηκε κάποια λειψή δικαιοσύνη, γιατί μεταξύ των 6 ήταν και κάποια μέλη της Στοάς που εκτελέστηκαν. Για την Κύπρο όμως, η Στοά βρήκε ως αποδιοπομπαίο τράγο τον υπάκουο μασόνο Ιωαννίδη και γλύτωσαν όλοι οι υπόλοιποι προδότες της Στοάς...». Επιχειρείται ο πλήρης αποπροσανατολισμός με το ψευδές και ανυπόστατο επιχείρημα ότι «οι κομμουνιστές δεν ήταν στην κυβέρνηση». 
Οι «κομμουνιστές» ‘όμως ,που δεν ήταν στην κυβέρνηση οργάνωσαν την κατάρρευση του Μετώπου. Αυτό δεν είναι ενας ισχυρισμός. Το ΚΚΕ καμάρωνε. Επομένως η Ουσια της παρέμβασης του θρασύ και επαγγελματία Ψεύτη είναι ότι «οι κομμουνιστές δεν είχαν καμιά συμμετοχή», ενώ, «οι κομμουνιστές ήσαν πρωταγωνιστές της καταστροφής και σύμμαχοι του Κεμάλ. 
Η διατροφή της πραγματικότητας γίνεται με ακόμα περισσότερη θρασύτητα για την Κύπρο, γιατί το κομμουνιστικό ΑΚΕΛ ήταν στην Κυβέρνηση στην Λευκωσία μαζί με τον Μακάριο. 

Ο Έτερος Καππαδόκης έγραψε:  «Πιανεσαι απο ενα προικοσυμφωνο για να στηριξεις τη θεωρια σου ενω για το προφανες της καταγωγης του Αντρε κανεις την παπια. Σε καταλαβαινω εν μερη λογω της αγαπης σου στο παλιο ορθοδοξο ΠΑΣΟΚ. Νομιζεις οτι νοιαζει καθολου τον νεοελληνα η καταγωγη ενος εκαστου; Σε λιγα χρονια θα ψηφιζει μαυρους και ισλαμ για εκπροσωπους του...». 
Πρώτα επιχειρείται η υποβάθμιση ενός απόλυτου γραπτού ντοκουμεντου. «πιάνεσαι από ένα προικοσύμφωνο» για να ξεράσουμε την αδιάσειστη απόδειξη, που αποδεικνύει ότι οι βιογραφίες της Αγίας Οικογένειας είναι πλαστές.
 Και για να αποφύγει την ουσία , του ποιος κυβερνάει αυτόν τον τόπο, πάει στο "έλα καημένε" ποιος ενδιαφέρεται για την καταγωγή του ΜΠΡΑΒΟΚΟΥΛΙ ,για το ποια είναι η μητέρα του και ποιος ο πατέρας του. 
Επιχειρείται να αναστηθεί και το δίλλημα του Βενιζέλου ή του Βασιλιά, με το Παπανδρέου ή Μητσοτάκης. Γελοιότητες προ του Αδιεξόδου. 
Μια φωτογραφία της κ. Γιανούκου εγκύου στον ΜΠΡΑΒΟΚΟΥΛΙ, διαθέτετε;  

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΧΑΤΖΑΡΑΣ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πες τα χρυσοστομε Χατζαρα. Αλλά να τα πεις και στους αδελφούς Κυπρίους που είναι οπαδοί του Μακαρίου.

Η 29η Μαρτίου στην Ιστορία

Η 29η Μαρτίου είναι η 89η ημέρα του δίσεκτου 2024 κατά το   Γρηγοριανό ημερολόγιο. Απομένουν 277 μέρες μέχρι το τέλος του έτους.  1430.  Η ά...