ΚΙΝΗΜΑ21. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΚΙΝΗΜΑ21. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

22/10/20

Ο δυστυχισμένος 18χρονος Τσετσένος πρόσφυγας που αποκεφάλισε τον καθηγητή στο Παρίσι, συνδέεται με (καλούς) ισλαμιστές από τη Συρία.

 Ο Αμπντουλάχ Ανζόροφ, ο 18χρονος Τσετσένος που σκότωσε τον  καθηγητή ιστορίαςστο Παρίσι, συνδέεται  με τρομοκράτες και ήταν σε επαφή με έναν ισλαμιστή από τη Συρία. Στο διήμερο   12 - 14 Σεπτεμβρίου, ο "δυστυχισμένος" 18χρονος Τσετσένος επικοινωνούσε στη ρωσική γλώσσα με έναν  τρομοκράτη μαχητή του Ισμανικού Κράτους στη επαρχία Ιντλίμπ της Συρίας και τον ρωτούσε  πώς να μετακινηθεί εκεί για να «πολεμήσει».

 Σύμφωνα με την προανάκριση  Ανζόροφ άρχισε να  ακολουθεί  ριζοσπαστικές ιδέες από την περασμένη άνοιξη όταν άρχισε να προσεύχεται  τις Παρασκευές και να παρακολουθεί βίντεο ιεροκηρύκων. 

Οι φίλοι του κατέθεσαν ότι τους τελευταίους μήνες: άρχισε να τηρεί όλους τους περιορισμούς του Μωαμεθανού και να τους στέλνει υπενθυμίσεις τακτικών προσευχών. Είναι επίσης γνωστό ότι έβαλε στο τηλέφωνο τη σημαία της τρομοκρατικής οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

101 χρόνια από την Μικρασιατική Προδοσία. Στις 28 Μαρτίου 1922 η Τουρκικη Μεγάλη Εθνοσυνέλευση στην Αγκυρα αποφάσισε: ΟΧΙ ΑΝΑΚΩΧΗ ΧΩΡΙΣ ΕΚΚΕΝΩΣΗ

  -  Μαρτίου 28, 2022     Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου BlogThis! Μοιραστείτε το στο Twitter Μοιραστείτε το στο Facebook Κοιν...