21/10/20

Φοβερή αποκάλυψη Κασσιδιάρη στο Ανταρτοδικείο για τους πραγματικούς εντολείς του καθ' ομολογία δολοφόνου της Αμφιάλης

Ο Ηλίας Κασιδιάρης ζήτησε σήμερα τον λόγο από την πρόεδρο του Ανταρτοδικείου ζητώντας να κληθεί να εξεταστεί ακόμα και τώρα, «παράγοντας της κυβέρνησης Σαμαρά», τον οποίο κατονόμασε, καθώς , από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου προέκυψε ότι συγκεκριμένος συνεργάτης του κ. Σαμαρά συνομίλησε δύο μέρες πριν από τη δολοφονία Φύσσα με άνθρωπο που είχε επαφή με τον Ρουπακιά. 
Ο Ηλίας Κασιδιάρης ζήτησε μάλιστα να εξεταστεί κατά αντιπαράσταση μαζι του. Ακαλουθεί η δήλωση του κ. Κασιδιάρη:
«Ζητώ το λόγο για μια δήλωση. Προσκομίζοντας ένα νέο στοιχείο που υπάρχει στη δικογραφία αλλά έχει διαφύγει της προσοχής του δικαστηρίου. Ακόμη και τώρα πρέπει να ληφθεί υπόψη. Στην υπόθεση αυτή υπάρχουν κρίσιμες και παράνομες κυβερνητικές παρεμβάσεις. Έχει γίνει τόσο μεγάλος θόρυβος αν πρέπει να δοθεί αναστολή. 
Πηγαίνω στις άρσεις του τηλεφωνικού απορρήτου αμέσως μετά το βράδυ της δολοφονίας. Υπάρχουν στοιχεία που δεν αναφέρθηκαν και προσωπικά με έχουν συνταράξει. 19/9/13 εμφανίζεται επανειλημμένα τηλεφωνικός αριθμός που συνδέεται με ανώτερο κυβερνητικό παράγοντα της τότε κυβέρνησης Σαμαρά. 
Συγκεκριμένα αριθμός της γενικής γραμματείας συντονισμού του κυβερνητικού έργου. Εμφανίζεται φυσικό πρόσωπο που είναι εντός της γης συντονισμού. Το τηλέφωνο αυτό ανήκει στον Δημήτρη Βαρζόπουλο, τον εξ’ απορρήτων του τότε πρωθυπουργού. 
Μπορεί να τα εξετάσει το δικαστήριο τώρα. Αυτός ο άνθρωπος μίλησε με πρόσωπο που είχε τηλεφωνική συνομιλία με τον καθ' ομολογίαν δράστη δύο ημέρες πριν από τη δολοφονία. Το πρόσωπο αυτό έχει συνεχείς επικοινωνίες. Τα έχω αποδελτιώσει από τη δικογραφία, ζητώ να διαλευκανθεί η υπόθεση έστω και τώρα. Το δικαστήριο έχει υποχρέωση. Έχει καταστραφεί η ζωή μου κυριολεκτικά , δεν υπάρχει καμία σχέση με αυτό το φόνο.
 Είναι προσβλητικό για την προσωπικότητά μου. Ζητώ ο άνθρωπος αυτός να έρθει στο δικαστήριο να εξηγήσει τι έλεγε με τον άνθρωπο που συνομιλούσε με τον δράστη;
 Ζητώ την κατ αντιπαράσταση εξέταση εμού του ιδίου με τον Δημήτρη Βαρζόπουλο. 
Δεν προδικάζω τίποτα. Εδώ υπάρχουν συγκεκριμένα στοιχεία. Δηλώνω αθώος, το έγκλημα είναι ατιμωτικό για την προσωπικότητά μου. 
Προκαλούνται ερωτηματικά, δεν προδικάζω τίποτα, να μένει φως στο τι έλεγαν τότε».

4 σχόλια:

aik είπε...

Μηπως ο συγκεκριμενος πρωην υφυπουργος,προχθες ειπε κατι αντιθετο με αυτο που κανει ο Κουλης με τον Ερντογαν,και το συστημα αντεδρασε μεσω Κασιδιαρη;[Καλογριτσας και λοιπα μπουμπουκια ανελαβαν Τσιπρα]Ξερω'γω, ο Δημητρης δεν εχει δειξει οτι ειναι νυφιτσα.

Ανώνυμος είπε...

Αχ βρε δυστυχισμένε λιάκο με τι Αλήτες έχεις μπλέξει;;;
Και περισσότερο αχ βρέ δυστυχισμένη Ελλάδα τι εφιάλτες σε κυβερνούν 200 χρόνια!!!

Ανώνυμος είπε...

έρχονται τα σύγχρονα Γκούλακ Σπύρο....

https://thecanadianreport.ca/is-this-leaked-memo-really-trudeaus-covid-plan-for-2021-you-decide/

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ!
πρασινοκοκκινομπλεροζουλι κυλοτεs...

28 Μαρτίου 1957. Οι Άγγλοι απελευθέρωσαν τον «αλλαγμένο» Μακάριο που είχε κάνει συμφωνία μαζί τους

  Το "κλειδί" για να καταλάβουμε τι έγινε, ηταν το πρωτοσέλιδο του πρακτορείου των Κόκκα Μητσοτάκη, που τόνιζε: "χωρίς να δεσ...