29/10/20

ΤΑ ΟΡΝΙΘΙΑ ΚΑΙ Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ

Φώς Ελληνικόν εις όλους τους Έλληνας καί όλας τας Ελληνίδας. Νεφελώδης εις τούς 7°C παρά τάς Ουψάλας. 
 Την 31ην Δεκεμβρίου 2020 κλείνει μία ΕΚΑΤΟΝΤΑΕΤΙΑ από την προηγούμενη «πανδημία»… . Αλλως: Η ΛΗΞΙΑΡΧΙΚΗ ΠΡΑΞΙΣ 1919-2020. 
 Εάν έχετε αντιληφεί αυτήν την περίοδον καταγράφεται Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ
 Δηλαδή Η ΕΙΣΠΡΑΞΙΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΕΤΙΑΣ από το επιχείρημα «Πανδημίαι-ιώσεις»; Ότι έχει παραχθεί/ανασυσταθεί εργαστηριακώς και έχει «δοκιμασθεί» ή «εξαπλωθεί» είτε εις μικράν περιοχήν είτε εις ομάδας ζώων ή και ανθρώπων. 

Διαβάζομεν εις την <Βικιπαίδεια> περί της «Ισπανικής» τού 1918: Η Ισπανική γρίπη ήταν πανδημία γρίπης η οποία εκδηλώθηκε το 1918 και είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο από 17 έως 50 εκατομμυρίων ανθρώπων...
 Ανασύσταση στο εργαστήριο. Επιστήμονες των ΗΠΑ παρήγαγαν στο εργαστήριο ιό που διαφέρει μόνον κατά το 3% από τον ιό της πανδημίας, ανασυνδυάζοντας διάφορα στελέχη ιών της γρίπης των πτηνών, προκειμένου να γίνει εφικτή η αναγέννηση του ιού από τα γενετικά συστατικά του». 

 Αναλυτικότερον περιγράφεται το συμβάν εις το ΒΗΜΑ: 
«Ανέστησαν» τον φονικό ιό της γρίπης του 1918. https://www.tovima.gr/2014/06/12/science/anestisan-ton-foniko-io-tis-gripis-toy-1918/

 Κατ΄αρχάς, The United States presidential election is scheduled for Tuesday, November 3, 2020. (H εκλογή προέδρου των Ηνωμένες Πολιτείες έχει προγραμματισθεί δια την Τρίτην 3 Νοεμβρίου 2020). Η εκλογή αφορά τούς Αμερικανούς πολίτας, και ας λέγομεν εμείς ότι θέλωμεν. Εκείνοι αποφασίζουν ΔΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.
 Εάν οι Αμερικανοί πολίται επιθυμούν την ελευθέραν ΔΙΑΚΙΝΗΣΙΝ μαριχουάνας, κόκας, εγκληματιών, δυστυχίας, πορνείας, ιών, λέπρας, χολέρας, πανούκλας, κλπ μέσω Μεξικού ή μέσω Νυκτερίδος, εκλέγοντες J. Biden. ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΘΕΜΑ. Ή άν θέλουν ασφάλειαν ή ότι εισέπραξαν την προηγούμενη τετραετίαν, εκλέγοντες D. Trump.
 ΑΠΟΤΕΛΕΙ Their Inalienable Right (Αναφαίρετον Δικαίωμα των και αυτό είναι). ΕΜΕΙΣ ότι και να είπωμεν ότι και γράφωμεν εις τας Ευρώπας μένει εις την Γιουρώπην. (σημειωτέον ότι οι Γιουρωπαίοι αρνούνται να λέγουν Ευρώπη καί ευρώ). 
 ΕΝΝΟΩ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΔΩ. Η διελκυνστίνδα εις τον σημερινόν πλανήτην ΓΗ, (Tug-of-War, Dragkamp, Το πολιτικόν παιχνίδιον – εξουσία, χρήμα, έλεγχος –) ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟΝ ΧΡΗΜΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ή ΦΑΡΜΑΚΩΝ. 
Είμεθα ως βροτοί δεμένοι εις τον ανεμοστρόβιλον της ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΣ, των ναρκωτικών και της υπερκαταναλώσεως. Αυτό το οποίον περιφέρεται είναι η Πανδημία των ναρκωτικών. 
Αλβανοί ελέγχουν και παράγουν το χασίσι της Γιουρώπης. Λατιναμερικάνοι την κόκα. Αφγανοί και άλλοι Ασιάται την Ηρωΐνη. 
Εις την Κίνα και αλλού παράγονται ΤΑ ΥΠΕΡΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΑ. Δεκαδες συμμορίες αλληεξοντώνονται ποίος θα παράγη και ποίος θα διακινήση τα γενόσημα. Εξ ου και η σημερινή πανδημία του ψευδοιού covid-19. O Σουηδός Lennart Nilsson 1922 - 2017 υπήρξεν ο μοναδικός φωτογράφος ο οποίος αποθανάτισεν το 2009 την κάποια απονέκρωσιν κυττάρου από κάποιον ιόν (της γρίπης Η1Ν1). Εργαστηριακώς. 
 Σήμερον και διά μερικούς μήνας ακόμη θα συνεχίζεται The Big Inventery. Η Μεγάλη απογραφή των πεπραγμένων επί των ιών και πανδημιών από το 1919. Κάποιος όμως ΕΠΡΕΠΕΝ να μας μάθη ότι πρέπει να λαμβάνωμεν μέτρα. Να προσέχωμεν. Διότι τέσσερα με πέντε εκατομμύρια εισβολέων παρανόμων και ποτέ «ξένων» ή «μεταναστών» ενδέχεται να φέρουν λέπρα. 
Να μήν χρειαστεί συγγενείς μας να εγκαταληφθούν εις την Σπιναλόγκα (η νήσος των λεπρών). Καί κολάει άσχημα, η λέπρα σε δύο και τρία μέτρα, ενώ η μόλυνσις μένει παντού, όπως ο τύφος, η πανούκλα, η χολέρα, η φυματίωσις, ο κίτρινος πυρετός, η λεχρίτις, ο έμπολα, η νόσος του Νείλου, κλπ. Ενώ τα εργαστηρικώς κείμενα, ο ιος Σαρς, ο Η1Ν1, ο των χοίρων, των πτηνών και ότι άλλον μας κρύβουν οι δολοφόνοι του Wuhan και αλλού. ΕΔΩ ΕΠΙΜΕΝΩ ΝΑ ΕΡΩΤΩ. ΕΦ΄ ΟΣΟΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟΝ, Η ΕΞ΄ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ, ΑΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝΤΑΙ. ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΥΛΛΑΒΗ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΚΑΣΗ; Ας το κάνουν οι Κινέζοι, οι οποίοι εφαρμόζουν και την θανατικήν ποινήν. 
 Όμως Μαθαίνω ότι όλους εσάς τους Γιουρωπαίους της Κεντρικής και Νοτίου Ευρώπης σάς έχουν ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ προσωπείον, κοινώς μάσκα. Άν κυκλοφορούν λέπρες, έμπολα κλπ ΣΥΜΦΩΝΩ. 
Εις την Ουψάλα οι ως άνω αφροασιατικοί νόσοι εκλείπουν (νομίζομεν). Είναι απαράδεκτον να είσαι αρχηγός κράτους (με ηλικία επάνω ή κάτω των 70) και να φοράς κινέζικη μάσκα ληστή εις το Αίθριον! Σημειώνω. Μάσκη, δίκελλα, η, (δύο + κέλλω ή σκάλλω, σκαπάνη με δύο οδόντας ή χηλάς, τό δικέλλι), μάκκορ (γεωργικόν εργαλείον), βάσκη, εκ του Δίκελλον, Δικράδεστος ξένος δύο κλάδους έχων (Ησυχίου Αλεξανδρέως). Νέοι άνθρωποι και σας έχουν επιβάλλει αχρείαστες μάσκες, λές και πάτε να καθαρίσετε σταύλους και ορνιθώνες! Oρνίθια και κότες, φορούν μάσκα να μην φαίνεται το ράμφος! Αργότερον θα τους επιβάλουν τον τούρκικον φερεντζέ και την αραβικήν κελεμπία! 
 Οι Ουψαλιώτες όμως αδιαφορούν. 
Επρότειναν μέτρα (όχι νόμους και πρόστιμα) έτσι ταξιδεύουν με τά λεωφορεία ...διπλάσιοι! 
 Ελληνες και Ελληνίδες, βγάλετε το προσωπείον (την μάθκα) και βγείτε έξω κατά μυριάδες να απαιτήσετε το Δικαίωμα της Ελευθερίας από την Κυβέρνησιν ΚυριακΑλέξη! 
Πανδημία Ναρκωτικών και φαρμάκων έχομεν! 

Γεώργιος Δ. Κανελλόπουλος 
 Ουψάλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Λευτέρης Πετρούνιας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα γυμναστικής στο Ρίμινι κατέκτησε το 7ο ευρωπαϊκό χρυσό στους Κρίκους. Επτά φορές πρωταθλητής Ευρώπης

 Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ  ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ  ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ  ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ  ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΜΑΣ