20/10/20

Ψύχραιμη αυτοπεποίθηση ΙΙΙ

 

Το «συμβόλαιο» του Αλιέκσι Τσιπρόφκι  περιελάμβανε Μακεδονικό-Αγωγό φυσικού αερίου – Ελληνοτουρκικά. Έφυγε και άφησε κληρονομιά στον υιό της Αδελφής του τα Ελληνοτουρκικά. Το ΜΠΡΑΒΟΚΟΥΛΙ  αγωνίζεται μαζί με τον Ερντογάν να μας  πείσει να δεχθούμε έναν συμβιβασμό.

Η ψύχραιμη κυβέρνηση των Αθηνών είναι μαζί στην ίδια πλευρά με την σπασμωδική  Τουρκική, στην προσπάθεια να πειστεί ο ελληνικό λαός να δεχτεί  το μάταιο της αντίστασης. 

(Το κυπριακό είναι στο ράφι από την εποχή τους δημοψηφίσματος).   

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

το Oru Re και τα πλοία που το συνοδεύουν εφτασαν πριν από λίγο στα 8,5 μίλια νότια . αμα ειναι να τους καψουμε βαλτε μια φωνη να γυρισει και ο πανεμορφος ,κουκλος αρχηγος με την υπερκομψη γυνικουλα γιατι τωρα κανει βαδην στο βουνο οπου ως γνωστον λαμβανει σημαντικες αποφασεις.
κακες γλωσσες λενε οτι εχουν τσακισει ατελειωτο κοψιδι και τα κατσικια πηδηξαν στη θαλασσα να σωθουν

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Χατζαρα. Το Κουλι με τον "αδελφό" Ταγιπ ανήκουν στην ίδια αθεατη παλιοπαρεα!

Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 1940.37η ημέρα του Ελληνοϊταλικού Πολέμου. Η Απελευθέρωση της Πρεμετής και του Δέλβινου. και η κατάληψη του Υψώματος 1532 στο Πόγραδετς

Κατά την 37η ημέρα του Πολέμου, ο  διοικητής του Ιταλικού εκστρατευτικού Σώματος στην Σκιπερία στρατηγός Σοντού, πρότεινε στον Μουσολίνι «δι...