ΚΙΝΗΜΑ21. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΚΙΝΗΜΑ21. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

27/10/20

Αρμενία: Αλλαγές προσωπικού

 

Ο επικεφαλής του τμήματος αντικατασκοπείας της Εθνικής Υπηρεσίας Ασφαλείας της Αρμενίας, Χ Κσορουμγιάν , σύμφωνα με το κέντρο Τύπου της Εθνικής Υπηρεσίας Ασφαλείας. Οι λόγοι της απόλυσης δεν προσδιορίζονται.

Στις 26 Οκτωβρίου, ο Πρόεδρος της Αρμενίας Άρμεν Σαρκισιάν απέλυσε τον διοικητή των συνοριακών δυνάμεων της Εθνικής Υπηρεσίας Ασφαλείας, που  αντικαταστάθηκε από τον Αρμάντ Μαραλτσιάν.

Νωρίτερα, ο επικεφαλής της Δημοκρατίας του Ναγκόρνο-Καραμπάχ, Αραίκ Χαρουτιουνιάν, δήλωσε ότι αντικατέστησε  τον υπουργό Άμυνας Τζαλάλ Χαρουτιουνιάν, λόφω  του τραυματισμού του.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

O νυν Πρόεδρος της Αρμενίας δεν ήταν αυτός που το 2018 είχε βγάλει στους δρόμους τον λαό κατά του τότε ρωσοφίλου προέδρου και υπέρ μια ευρωπαικής ροζ επανάστασης με την υποστήριξη του Σόρος ? Ρωτώ διότι δεν γνωρίζω.Αν είναι έτσι.Πως θέλει ο αρμενικός λαός και η αρμενική κυβέρνηση τη στήριξη της Ρωσίας ? Ας αποτανθούν εις τα Βρυξέλλας.Ναρκόρνο Καραμπάχ 2020 , Κύπρος 1974.

Πόλεμος 1940. Η 41η ημέρα

 Ο σκληρός ορεινός αγών και ο δυσχερής ανεφοδιασμός του Στρατού Η 41η ημέρα του πολέμου ήταν Σάββατο. Ο αρχηγός του Ιταλικού Γενικού Επιτελε...