ΚΙΝΗΜΑ21. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΚΙΝΗΜΑ21. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

28/10/20

Ο Ροζ πολτός της Αρμενίας

 

Ο πρωθυπουργός της Αρμενίας Νικόλ Πασινιάν είναι του Ροζ Πολτού, που το 2018 έκανε με το σακίδιο στον ώμο αλλά Μπαρουχάκη την πορτοκαλί επανάσταση που ανέτρεψε τον επανεκλεγέντα δήμαρχο του Γεριβάν Κάρεν Καραπετιάν που ήταν στέλεχος της Γκαζπρόμ και δεν τον ήθελαν οι αμερικανοί. 

Ο Πρόεδρος Αρμέν Σαρκισιάν  είναι της  Ευρωπαϊκής Τράπεζας Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης  και είναι συμβολικός. Σαν την Σουρτούκω.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

για πες μας Σπύρο τι θα γινόταν αν έλεγε ΝΑΙ ο Μεταξάς, το ακριβώς ζητούσε ο Γκράτσι και τι ακριβώς θα γινόταν στο μέλλον; θα εισέβαλλαν οι Γερμανοί; βέβαια όλα με υποθέσεις θα γίνουν αλλά κανείς δεν έχει ασχοληθεί με το σενάριο αυτό όπως και κανείς δεν μας έχει απαντήσει γιατί ο Χίτλερ δεν πέρασε τα πετρέλαια από την Τουρκία που ήταν "ναζιστικη σφηκοφωλιά"

Ανώνυμος είπε...

Παληκαρι αν έλεγε Ναι σήμερα δεν υπήρχες για να κανείς αυτήν την ερώτησι.
Ο κουλής λέει ναι και έχασες Μακεδονία και χάνεις την μισή Ελλάδα. Στήριγμα στο τόξο λεβέντη μου και θα ξυπνήσεις με ένα γιαταγάνι στο σβέρκο σου αλλά θα έχεις πάει στον άγιο Πέτρο. Καλά το πας συνέχισε.

Ανώνυμος είπε...

Έτσι μπράβο ! Το περίμενα αυτό το άρθρο.Για να καταλάβουν κάποιοι ότι οι Ρώσοι δεν είναι μαλάκες αλλά υπερδύναμη...Τον δυτικόφιλο Καντάφι τον άφησαν στην αγκαλιά των νέων του συμμάχων που του έχωσαν το μαχαίρι στον πρωκτό ενώ τον Άσσαντ αφού πρώτα τον συνέτισαν αφήνοντας τους συμμάχους του Δυτικούς να φτάσουν στη Δαμασκό και τους ξαναπροσκύνησε τον βοήθησαν μέχρι ενός σημείου και πάλι... Οι υπερδυνάμεις δεν είναι φιλανθρωπικά ιδρύματα αλλά μαφιες !

Η 29η Ιανουαρίου στην Ιστορία

Η 29η Ιανουαρίου είναι η 29η ημέρα του Γρηγοριανoύ ημερολογίου. Απομένουν 336 ημέρες μέχρι το τέλος του έτους 474.  Μετά το θάνατο του Αυτοκ...