28/6/21

ΔΕΥΤΕΡΑ, 28 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021 Νoσnσε από τον κoρωvοιό, νίκησε, εγινε καλα, έκανε το εμβoλιo και....ΑΠΕΔHΜΗΣΕΝ ΕΙΣ ΚYΡΙΟΝ ! ! !

Ξερουμε... Συμπτωση και οτι δεν σχετιζεται ο θανατος αυτος με το εμβολιο θα πουν... 
 Το μαθαμε το παραμυθι τους ! ! ! 
 Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 61χρονος έκανε το εμβόλιο το περασμένο Σάββατο (19-06-2021) και όπως αναφέρουν συγγενείς του, πολύ γρήγορα ένιωσε αδιαθεσία. 
 Μια μέρα μετά, την Κυριακή το απόγευμα κατέρρευσε και διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν τα κατάφερε. 
 Αξίζει να σημειωθεί, ότι τον περασμένο Δεκέμβριο είχε νοσήσει από κορωνοϊό και είχε καταφέρει να βγει νικητής. 
 Η κηδεία του έγινε χθες και πλέον όλοι περιμένουν τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων, για να διαπιστωθούν τα πλήρη αίτια του θανάτου του.
 Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Πιερίας Ηρακλή Τσανικίδη, ο οποίος μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, ο άνδρας είχε λάβει τη δεύτερη δόση το Σάββατο και το απόγευμα της Κυριακής ένιωσε μια δυσφορία και μεταφέρθηκε επειγόντως στο νοσοκομείο. 
Εκεί έγιναν υπεράνθρωπες προσπάθειες από τους γιατρούς, "αλλά δεν μπόρεσε να τα καταφέρει". "Από ότι έχει ακουστεί δεν έπασχε από κάποιο σοβαρό νόσημα", πρόσθεσε ο πρόεδρος ιατρικού συλλόγους Πιερίας. 
"Υπέστη ανακοπή στο σπίτι. Προσπάθησαν κάποιοι συνάδελφοι που ήταν στην πολυκατοικία να προσφέρουν πρώτες βοήθειες. 
Ήρθε το ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο", τόνισε ο κ. Τσακινίδης.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Προ εμβολιου: θανατος σε τροχαιο λογιζοταν ως θανατος ΜΕ (οχι ΑΠΟ) Κοβιντ.
Μετα εμβολιου: κανενας θανατος δεν σχετιζεται με παρενεργεια του εμβολιου.
Τοιουτος επιστημων γινομαι κι εγω

Η Προδοσία του 1897. Τα Ανάκτορα που ησαν στην υπηρσία των Αγγλων οργάνωσαν την ηττα στην Θεσσαλία και την Ήπειρο για να πάρει ενα μάθημα ο ελληνικός λαός και να μην θέλει την απελευθέρωση των υποδούλων Ελλήνων

 Όλα έγιναν για φύγουν οι  Εθελοντές που είχε στείλει ο Δηλιγιάννης στην Κρήτη. Αρχιστράτηγοε της Προδοσίας ήταν ο διάδοχος Κωνσταντίνος. Κα...