2/6/21

Στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» διασωληνωμένος στην Εντατική τουρίστας που έφτασε στην Ελλάδα στις 29 Μαΐου. Είχε αρνητικό τεστ 72 ωρών.

 

Ο τουρίστας έφτασε στη χώρα μας το περασμένο Σάββατο στις 29 Μαΐου, με αρνητικό τεστ 72 ωρών. Την ίδια μέρα νόσησε, δεν το είπε πουθενά και αργά την Τρίτη εισήχθη στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» σε «βαρύτατη κατάσταση», και διασωληνώθηκε.     Ο τουρίστας 65 ετών, είπε στους γιατρούς  ότι τον προηγούμενο μήνα είχε νοσήσει όλη του η οικογένεια, από τον κορωνοϊό. Δεν είναι σαφές  αν το τεστ ήταν ψευδώς αρνητικό ή εάν ο τουρίστας κόλλησε τον Κορωνοϊό στην Ελλάδα

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ισραηλινος ο τουριστας;

Ανώνυμος είπε...

Ρώσος ανέφερε η ΕΡΤ

Ανώνυμος είπε...

είχε κάνει εμβόλιο;;;;; από τι αρρώστησε ακριβώς;;;; μήπως κόλλησε ακιδούλα από άλλον;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Να αναφέρω κάτι που μπορεί να διέφυγε της προσοχής σας.

Ο καθηγητής Ζουγανέλης ανέδειξε δημοσιευμένη μελέτη από πλειάδα ιατρούς-καθηγητές ιδρυμάτων της Ιαπωνίας, συμπεριλαμβανομένου του πανεπιστημίου της Οσάκα, στην οποία ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΗΚΕ δημιουργία επιβλαβών αντισωμάτων στα m-rna εμβόλια, που μεταλλάσουν τον σχετικά ακίνδυνο ιό σε ισχυρότερο και μεταδοτικότερο.
https://zcode-gr.blogspot.com/2021/05/de-covid-19.html
Είναι πλέον αποδεδειγμένη η επιβλαβής δράση των εμβολίων. Η μελέτη αν και κατατέθηκε τον Ιανουάριο του 2021, δημοσιεύτηκε προκαταρκτικά τον Μάιο!!
Εξ'ού και οι ιάπωνες έχουν ποσοστό εμβολιασμένων περί 1 εκατομμύριο στα 120 εκ πληθυσμού.

εδώ ολόκληρη η προδημοσίευση της μελέτης.
https://doi.org/10.1016/j.cell.2021.05.032

εδώ η συνέντευξη του καθηγητή Ζουγανέλη στο δίκτυο Ελληνισμού στην πλατφόρμα δυστυχώς του facebook όπου ακόμα δεν έχει λογοκριθεί. Κατεβαίνετε μέχρι 26-5-2021 ανάρτηση και βλέπετε βίντεο.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα γυμναστικής στο Ρίμινι κατέκτησε το 7ο ευρωπαϊκό χρυσό στους Κρίκους. Επτά φορές πρωταθλητής Ευρώπης

 Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ  ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ  ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ  ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ  ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΜΑΣ