29/6/21

Οι Ρουφιάνοι των δολοφόνων κάνουν την Νύχτα Μέρα και υπόσχονται στους συνταξιούχους ότι θα ζήσουν εάν κάνουν τη θανάσιμη ένεση με το πειραματικό σκεύασμα του Σαλονικιού

 

Σύμφωνα με τις προβλέψεις που γίνονται σε άλλες χώρες, και τα μαθηματικά μοντέλα,  αναμένεται, ότι στην Ελλάδα αυτό τον χειμώνα  θα   νοσήσουν βαριά από την μετάλλαξη «Δέλτα» πάνω από 1.500.000 «εμβολιασμένοι».   Πολλοί από αυτούς δυστυχώς θα πεθάνουν. Ελπίζω μόνο να μην δούμε 1.000.000 φέρετρα «εμβολιασμένων».

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=psJbq1_zXkk

ολοι θα ζησουμε

Ανώνυμος είπε...

μακάρι να δούμε αυτά τα φέρετρα, πρέπει να τελειώνουμε με δ'αύτους, δεν μπορεί να έχει η κυβέρνηση εκατομμύρια ζόμπυ ξαμολυμένα στους δρόμους και να την βοηθάνε να εφαρμόσει την ατζέντα της

ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

Δίνουν στα παιδάκια 150 € για τα σουβλάκια του μήνα για να πάνε να τρυπηθούν, αδιαφορώντας για τις τυχόν παρενέργειες που μπορεί να έχουν.!!! Αναρωτιέμαι ο εγκέφαλος κάποιων έχει σταματήσει να σκέφτεται, ότι του σερβίρουν το καταπίνει αμάσητο χωρίς σκέψη…..

102 χρόνια από την Μικρασιατική Προδοσία. Στις 18 Απριλίου 1922 συνήλθε και πάλι η Εθνοσυνέλευση και συζήτησε το «Εθνικό Θέμα»

Ένα εντελώς λάθος σχόλιο "εγκύρων" "Αθηναϊκών  Κύκλων" από το "ΕΜΠΡΟΣ" που "εξέφραζε" τον  μεταρρυθμ...