29/6/21

Η Αλβανία με την άδεια του Κράτους Δικαίου είναι ο Χασισοβολώνας της Ευρώπης και ο Ράμα ο πρώτος Χασισέμπορος

 Η Αλβανία αναφέρεται ως η κύρια χώρα παραγωγής κάνναβης στην Ευρώπη και έκτη στον κόσμο για την περίοδο 2015-2019, σύμφωνα με την φετινή παγκόσμια έκθεση για τα ναρκωτικά , που δημοσιεύθηκε από την UNODC, το παγκόσμιο γραφείο των Ηνωμένων Εθνών για το έγκλημα και τα ναρκωτικά.

 Οι μεγάλες χασισοπαραγωγοί χώρες στον κόσμο,  είναι κατά σειρά, τ ο Μαρόκο, το Αφγανιστάν, το Πακιστάν, οΛίβανος, η Ισλαμική Δημοκρατία του Ιράν, και 6η η Σκιπερία. Στην έκθεση καταγράφονται 71 χώρες . Στην Ευρώπη η Αλβανία ε΄λιανι πολύ μπροστά από τους ανταγωνιστάς της, την Ισπανία και την Ολλανδία.

Η Ισπανία αναφέρεται ως η όγδοη στον κόσμο, ενώ η Ολλανδία είναι η ένατη.

Στην έκθεση Αναφέρεται επίσης ότι τα αλβανικά δίκτυα, ελέγχουν το εμπόριο κοκαΐνης σε ολόκληρη την Ευρώπη, και εφαρμόζουν το λεγόμενο επιχειρηματικό μοντέλο  «από άκρο σε άκρο»,  που αποκλείει τρίτα μέρη και διαχειρίζεται τη διαδικασία από την αρχή έως το τέλος.

 «Η ποικιλία των παραγόντων στην αλυσίδα εφοδιασμού κοκαΐνης μεταξύ Λατινικής Αμερικής και Ευρώπης διευκόλυνε την αύξηση της διαθεσιμότητας κοκαΐνης στην Ευρώπη’, ανέφερε η έκθεση.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

η κάνναβις ήταν εδώ και χιλιετίες ένα από τα πιο θαυματουργά φυτά, παρηγάγοντο από αυτήν υφάσματα, χρώματα, έλαια, φάρμακα, σχοινιά, είδη ατομικής υγιεινής κλπ, ειδικά τα έλαια CBD είναι τρομερά αποτελεσματικά για πονοκεφάλους και ενίσχυση του ανοποιητικού, γνωστό ως το "φυτό της νίκης" στις ΗΠΑ μέχρι το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου καθότι από αυτήν κατασκευάζοντο όλα τα είδη του στρατού και η καλλιέργειά της επιδοτείτο από το κράτος, η ποινικοποίησή της ξεκίνησε μετά τον πόλεμο όταν ανακαλύφθηκε το νάυλον και άρχισαν να παράγονται συνθετικά φάρμακα οπότε μόνο η φαρμακευτικές μπορούν να πουλάνε σε χάπια τις δραστικές ουσίες της καννάβεως, για περισσότερα διαβάστε το βιβλίο του ψυχιάτρου Γρίβα

Ανώνυμος είπε...

Ρε συ χασικλη 5:23μμ δε μπρολαβε ο Χατζαρας ν ανεβάσει την ανάρτηση και τζουπ ανέλαβες να μας διαφωτισεις.
Πρόσεχε τους μπαφους.