30/6/21

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ

του Ζώη Μπέχλη 
 Στρατιωτικού Γιατρού και Προέδρου του Κινήματος 21

 Σήμερα θα κινηθούμε στο πλαίσιο των ρητορικών ερωτημάτων. 
 Η χώρα μας με πολυχιλιετή παρουσία στην ανθρώπινη ιστορία, με ένα έθνος που καυχάται ότι έχει αδιάκοπη συνέχεια αίματος αιώνων, όπως είναι φυσικό μέσα του περικλείει και την σπορά της προδοσίας, του εθνομηδενισμού, την σπορά του Εφιάλτη. 
 Ο Εφιάλτης ως έννοια είναι κάποιος που έχει την δύναμη να υλοποιεί σε συγκεκριμένες χρονικές στιγμές πράξεις που είναι καταλυτικά εναντίον του έθνους του, είτε με άμεσες συνέπειες είτε με μακροχρόνια εθνοθανατηφόρα αποτελέσματα. 

Παλαιότερα τον αναμέναμε να κάνει την εμφάνισή του στο πεδίο της μάχης και να καταδείξει την Ανοπαία ατραπό περικύκλωσης των ελλήνων στις Θερμοπύλες, τον συναντήσαμε στο πρόσωπο του Νενέκου να πουλά την επανάσταση για να επαναφέρει την Οθωμανική κανονικότητα, υποσχόμενος στους προσκυνημένους, ελευθερία, ηρεμία και ασφάλεια. 
Σας θυμίζει κάτι;;;; 
 Σήμερα έχοντας την δυνατότητα αντίληψης του βάθους του μέλλοντος χρόνου, αλλά και καλύτερη γνώση της ιστορίας, ποιος είναι ο Εφιάλτης;;; 

 Εφιάλτης είναι αυτός που εσκεμμένα οι πράξεις του θα έχουν σαν αποτέλεσμα μη αναστρέψιμες συνέπειες στο σώμα του έθνους, στην Εθνική Ψυχή, στην Εθνική Συνείδηση, στην Χώρα ως ζωτικό χώρο ασφαλείας του Έθνους, στα Σώματα των Ελλήνων που έρχονται. 

 Συνήθως ο Εφιάλτης επί της δυστυχίας του λαού από τον οποίο προέρχεται..ευτυχεί (με τα μέτρα τα δικά του ). Επί της πενίας και της καταστροφής του λαού του ο ίδιος πλουτίζει. Επί της αποδόμησης των χαρακτηριστικών του έθνους του, δηλαδή επί της καταργήσεως των χαρακτηριστικών της φυλής του, ο ίδιος αυτοπραγματώνεται ως άριστος συνεργάτης της ισχύος που κρύβεται πίσω του. Ο Εφιάλτης στερεί το μέλλον ενός έθνους, το διαστρέφει, το μειώνει σε συνέχεια χρόνου και ο ίδιος ως δήθεν ευφυής νοιώθει ότι χτίζει το δικό του μέλλον . Ο Εφιάλτης δεν είναι γενναίος, είναι δειλός για αυτό και ή θα προσκολληθεί στον εχθρό της πατρίδος του φανερά, είτε θα κυκλοφορεί μέσα στο έθνος του παραπλανώντας τους συμπολίτες του, εξαγοράζοντάς τους, διαφθείροντάς τους. Σας θυμίζει κάτι;;; Ο Εφιάλτης μπορεί να είναι ταπεινός συνεργάτης της εξουσίας, κόλακας ενός μεγαλύτερου Εφιάλτη, να δείχνει προς τα έξω την υποταγή του ως κανονικότητα και να λοιδωρεί τους συμπολίτες του, ως ...ψεκασμένους... ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ; Ο Εφιάλτης μπορεί να είναι ισχυρός, με παρελθόν, με επαφές, ισχύ πίσω του και να επηρεάζει πολύ κόσμο, να συνομιλεί με τον εχθρό, να παρουσιάζει την προδοσία ως μια προχωρημένη σύγχρονη πολιτική επιλογή, μπορεί να επικαλείται τα ανθρώπινα δικαιώματα, την επιστήμη, το καλό της ανθρωπότητας, τις διεθνείς συμβάσεις, ποτέ όμως δωρεάν και χωρίς κέρδος. Ο Εφιάλτης όσο ποιο σκοτεινό μέλλον ετοιμάζει στους συμπολίτες του, τόσο λαμπρή φαντάζεται την συνέχεια της ζωής του. Ο Εφιάλτης είναι έτοιμος να ατιμάσει ιδέες χιλιάδων ετών, να ασκήσει βία σε κάθε ιερότητα, να αποιεροποιήσει την ιστορία και την σχέση του λαού του με το μυστήριο της ζωής και του θανάτου. Ο Εφιάλτης είναι πρόθυμος να παρουσιάσει το ανώμαλο, το επιβλαβές, το χυδαίο ως ...φυσιολογικότητα, να το περιφρουρήσει με χυδαίους νόμους, να το επιβάλει ως δίκαιο. Επειδή ο ίδιος εξαγοράζεται και πουλιέται, το ίδιο και πιστεύει για τους συμπολίτες του, αν μπορεί, πριν σας πουλήσει, θα σας πληρώσει, θα επιχειρήσει να σας εξαγοράσει για να κάνει την δουλειά του, είστε για αυτόν ένα κομμάτι κρέας, που θα του αποφέρει κέρδος. ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ , ΚΑΤΙ;;;; Ο Εφιάλτης, πρόσωπο φαιδρό και χυδαίο, άνθρωπος που είναι βάρος για την γη που πατά , μέσα του γνωρίζει ότι δεν έχει μέλλον πέραν αυτής της ζωής για αυτό και έχει μένος για την ιερότητα της ύπαρξης που νοηματίζεται και μετά τον θάνατο και αποτυπώνεται στην ΠΙΣΤΗ και για εμας τους Έλληνες ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ. Ο Εφιάλτης είναι αφορισμένος απο γεννησιμιού του, δεν είναι στο Σώμα της Εκκλησίας, ο Αφορισμένος είναι βδέλυγμα. 
Ο Εφιάλτης ξέρει ότι θα πάψει να υπάρχει ως όν, ως οντότητα διότι ο ίδιος αποιεροποίησε το είναι του, διότι άνθρωπος που δεν έχει ιερό και όσιο, έχει μόνο παρόν και αυτό σύντομα τελειώνει. Επειδή ο Εφιάλτης το γνωρίζει, επιδιώκει να στερήσει την αυτονόητη συνέχεια των συνανθρώπων του και το μέλλον τους, που είναι μέλλον του Έθνους μας. Ο Εφιάλτης ως τελευταία του αποστολή έχει να λερώσει ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, τις αθώες ψυχές. Συνεργάτες του είναι οι εχθροί της παιδικής αθωότητας, είναι αυτοί που δίνουν ζαχαρωτά για να πάρουν παιδικές ψυχές. Αποστολή του Εφιάλτη είναι να στερήσει απο τα παιδιά την φυσική θέαση της ύπαρξης , στόχος του είναι να κόψει την αδιόρατη σύνδεση της αγνής ψυχής με την συλλογική ιερότητα της οικογένειας, της κοινότητας, του έθνους της φυλής. Στόχος του Εφιάλτη είναι να περιορίσει την ύπαρξη στο τώρα και να το συνδέσει με τις σωματικές λειτουργίες και ανάγκες, να εντάξει τα παιδιά με έναν εμμονικό τρόπο στην κοινότητα της διαστροφής και του πανηδονισμού, να καταστρέψει με το νόμο, με οποιοδήποτε πρόσχημα και πάντα με χαμόγελο, την αθωότητα, την προοδευτική ωρίμανση, την αίσθηση της κανονικής οικογένειας, της παιδικής αγνότητας. 
ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ;;;; 

ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !
Ο Εφιάλτης, ποτέ δεν θα ισχυριστεί ότι είναι Εφιάλτης, πάντα θα παρουσιάζεται ως η φωνή της λογικής, όχι επειδή αυτός το λέει, αλλά επειδή το λεν οι...ΕΓΚΡΙΤΟΙ...Οι βαφτισμένοι έγκριτοι, Πανεπιστημιακοί, άνθρωποι των τεχνών και των...γραμμάτων, σούπερντούπερ Στρατηγοί και Ναυαρχαίοι...
 Όμως....υπάρχει ένα ΟΜΩΣ ...
 Αρκεί να κοιτάξει κάποιος γύρω του το καμμένο τοπίο και να αναρωτηθεί, μα αφού έχουμε τόσους έγκριτους, γιατί όλα είναι καμμένα;;;; 
 Δεν θα σας κουράσω άλλο....νομίζω ότι όλοι καταλαβαίνουμε ποιος ή ποιοι είναι οι Εφιάλτες, θέλω όμως να τελειώσω με την εικόνα ενός ανθρώπου που μάλλον δεν ήταν έγκριτος, δεν ήταν ούτε επιστήμων, ούτε στρατηγός, ούτε τραγουδιστής, ούτε υπεραθλητής, ούτε σεφ. 
 Είναι η εικόνα του Πατρός Παισίου όπως τον γνώρισα, ταπεινότερο απο αυτό που οι θαυμαστές του, που διψούσαν για έγκριτους, είχαν ανάγκη να φαντάζονται....
 Μην σκεφτείτε, απλά φέρτε την εικόνα στο νου σας και βάλτε την δίπλα στην εικόνα του έγκριτου, αψέκαστου, με βιογραφικό, σύγχρονου Εφιάλτη.
 Τι σχέση έχει ο ένας με τον άλλο;;;; 
ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ...και όταν έρθει η ώρα... ΠΡΑΞΤΕ 
ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ!

Δημοσιεύτηκε στην ΕΛΩΡΑ 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ελα ρε Μπεχλη. Δε μας λες και τιποτα καινουργιο.
Μας ταχει πει κι ο Κικερωνας εδω και πανω απο δυο χιλιετιες.

Εγραφε τοτε ο Κικερωνας....
«Ένα Έθνος μπορεί να επιβιώσει με τους αγαθούς του, ακόμα και με τους φιλoδόξους του. Αλλά δεν μπορεί να επιβιώσει από προδοσία εκ των έσω. Ο εχθρός έξω από τις πύλες (του Έθνους) μας φοβίζει λιγότερο, γιατί φαίνεται και σηκώνει την σημαία του ψηλά. Αλλά ο εβραίος προδότης κινείται μεταξύ αυτών (των πολιτών) εντός των πυλών, ελεύθερα, οι πανούργοι ψίθυροι του θροΐζουν μέσα σ’ όλα τα μονοπάτια, και ακούγονται μέχρι στις αίθουσες της ίδιας της Κυβέρνησης.
Ο εβραίος προδότης εμφανίζεται όχι σαν προδότης’ μιλάει με τόνους γνώριμους στα θύματα του, εξομοιώνεται μ’ αυτούς και με τις ανησυχίες τους, κάνει έκκληση στην ανηθικότητα που υπάρχει στο βάθος της ψυχής όλων των ανθρώπων.
Σαπίζει την ψυχή του Έθνους, δουλεύει μυστικά και ανώνυμα την νύχτα για να διαβρώσει τα υποστηρίγματα της πόλης, διαφθείρει τους εκλεγμένους ηγέτες, ώστε να μην μπορούν άλλο πια να αντισταθούν.

Έναν δολοφόνο, πρεπει να τον φοβάσαι πολύ λιγότερο».
Μάρκος Τούλλιος Κικέρων (106-43 πΧ.)

28 Μαρτίου 1957. Οι Άγγλοι απελευθέρωσαν τον «αλλαγμένο» Μακάριο που είχε κάνει συμφωνία μαζί τους

  Το "κλειδί" για να καταλάβουμε τι έγινε, ηταν το πρωτοσέλιδο του πρακτορείου των Κόκκα Μητσοτάκη, που τόνιζε: "χωρίς να δεσ...