10/6/21

ΓΟΡΑΣΤΕ-ΔΙΑΒΑΣΤΕ-ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ. ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΑΛ. ΧΑΤΖΑΡΑ: «H τελετουργική εκτέλεση του Ιωάννη Καποδίστρια και οι πραγματικοί δολοφόνοι». Τιμή 18 ευρώ. Αποστολή με τα ΕΛΤΑ με ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ.

 

 

Ο Ρότσιλντ, με τον Ουέλλιγκτον, και τη Στοά του Λονδίνου δολοφόνησαν τον Καποδίστρια.

Οι δολοφόνοι του Καποδίστρια ακολουθούσαν τα «Πρωτοκολλα»* και πίστευαν ότι η πολιτική ήταν  το ψεύδος, ο δόλος και η απάτη. Το ίδιο πιστεύουν και οι σημερινοί  αριστεροί και δεξιοί κληρονόμοι τους.

 Η εγκληματική οργάνωση που δολοφόνησε τον Καποδίστρια το 1831, εξακολουθεί και σήμερα να κυβερνάει την Ελλάδα.

Το ψεύδος, ο δόλος και η απάτη είναι τα διαχρονικά όπλα της αγγλόφρονος Τουρκο-ΨωροΑλίτ!

Το τριάκοντα αργύρια για την δολοφονία του Καποδίστρια ήταν 55000 γρόσια.

 Οι  Κουντουριώτες κατέβαλαν στους δολοφόνους του Καποδίστρια,  χίλια (ισπανικά) δίστηλα, (15000 γρόσια).  Οι  Αντώνιος  Κριεζής,  Δημήτριος Βούλγαρης Σταμάτης Μπουδούρης και Γιάνη  Ορλάντο, 2000 δίστηλα,, και ο Αναστάσιος Λόντος 5000 αυστριακά τάλιρα, (10000 γρόσια).

 

Όλα, θα τα διαβάσετε στο  βιβλίο του Σπύρου Χατζάρα για τους δολοφόνους του Εθνάρχη.

 Παραγγελίες στο deltio11@gmail.com   

 

* «Τα άτομα που καθοδηγούνται από το ένστικτο της επιβίωσης είναι περισσότερα από εκείνα με ευγενή χαρακτήρα. Επομένως, τα καλύτερα αποτελέσματα στη διακυβέρνηση επιτυγχάνονται μέσω της βίας και της εξαπάτησης και όχι μέσω της πειθούς και της λογικής». «Ο ηγέτης που είναι ηθικός δεν είναι καλός πολιτικός. Ο κυβερνήτης πρέπει να χρησιμοποιεί πονηριά και υποκρισία. Η ειλικρίνεια είναι ελάττωμα στην πολιτική». «Ελάχιστοι είναι αυτοί που δεν θα θυσιάσουν το κοινό καλό για να αποκτήσουν προσωπικό όφελος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: