9/7/22

Κι εσύ λαέ Μαλακισμένε μην ξεχνάς τον Φασισμό και τον Παπανδρεϊσμό. Οι ΗΠΑ μέσα στα δύο χρόνια του Κορωνοϊού δημιούργησαν τόσα δολάρια όσα τα προηγούμενα 40 χρόνια. 5.9 τρίς . Αέρα Κοπανιστό. Και η Ευρώπη 2,5 τρις πληθωρικά ευρώ. Κάποιοι έκαναν την κρίση ευκαιρία και εμείς πληρώνουμε τα κατοστάρικα πρόστιμο

 

‎ΜΟΣΧΑ. RIA Novosti.‎‎ Κατά τη διάρκεια του «αγώνα κατά της πανδημίας», η Δύση καταχράστηκε το μονοπώλιακο έλεγχο του Διεθνούς Τραπεζικού Συστήματος.
 Η ΗΠΑ δημιούργησαν μέσα σε δυο χρόνια 5,9 τρις δολάρια. Όσα δημιουργήθηκαν τα προηγούμενα 40 χρόνια .Αυτό είναι το 38% της παγκόσμιας προσφοράς χρήματος. Και η ευρωζώνη «τύπωσε» διόμιση τρις ευρώ. Αυτό ηταν το 20% της παγκόσμιας Νομισματικής Κυκλοφορίας .Όλα πληθωρικά, παρά τον δημοσιονομικό κορσέ
Αυτές τις αποκαλύψεις έκανε ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν πριν από δυο ημέρες τονίζοντας ότι αυτό προκάλεσε την παγκόσμια Οικονομική Κρίση και τον Πληθωρισμό. 

Ο Πούτιν είπε ότι και η Ρωσία τύπωσε Ρούβλια αλλά αντίθετα ο πληθωρισμός μειώθηκε και το Ρούβλι ανατιμήθηκε. «Εμείς το κάναμε προσεκτικά, και δεν οδήγησε σε τέτοια έκρηξη πληθωρισμού», είπε ο Πούτιν. 
 Πόσα από τα Βοθροκάναλα σας μετέδωσαν τη είδησηση; 
Ούτε ο διπλοεμβολιασμένος Νίκος  ούτε η τριπλοεμβολιασμένη Πόπη !

 Αυτοί έχουν εργολαβία με τον Χατζάρα. 

Τώρα ξέρετε γιατί, Πανδημία, Πόλεμος και Μεγάλη επανεκκίνηση είναι μια ενιαία διαδικασία

Ο πληθωρισμός εξαφανίζει τον Πλούτο ΟΛΩΝ εκτός από τους «Επενδυτάς» που κάνουν την κρίση ευκαιρία και αγοράζουν το σπίτι σας. 

Ενώ ΑΥΤΟΙ εκτυπώνουν πληθωρικό χρήμα ενώ εμείς πληρώνουμε ΕΝΦΙΑ στην ΩΡΑ του και πρόστιμα. 

Η Fitch υποβάθμισε  την αξιολόγηση της Τουρκίας σε "σκουπίδια" 

 Υποβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας από Β+ σε επίπεδο Β με αρνητικές προοπτικές

Ο οίκος αξιολόγησης Fitch έχει υποβαθμίσει την πιστοληπτική ικανότητα της Τουρκίας από B+ σε  επίπεδο Β με αρνητικές προοπτικές. 
Ο λόγος ήταν ο αυξανόμενος πληθωρισμός στη χώρα. Σύμφωνα με το δελτίο τύπου του πρακτορείου, η πολιτική της Τουρκίας αποτρέπει την εισροή κεφαλαίων και τονώνει την «σπειροειδή αύξηση» των τιμών καταναλωτή. 

Η Fitch προβλέπει μέσο ετήσιο πληθωρισμό στην Τουρκία το 2022 στο 71,4% και αναμένει ότι το ποσοστό αυτό θα επιβραδυνθεί στο 57% το επόμενο έτος
. Αναλυτές του οίκου αξιολόγησης πιστεύουν ότι η πολιτική της Άγκυρας «γίνεται όλο και πιο παρεμβατική και απρόβλεπτη». 
 Ο πληθωρισμός στην Τουρκία τον Ιούνιο ήταν 78,62%, ποσοστό ρεκόρ τα τελευταία 24 χρόνια. 
Ο λόγος για την αύξηση των τιμών καταναλωτή είναι η συνεχιζόμενη νομισματική κρίση και η πτώση της λίρας.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΧΑΤΖΑΡΑΣ

ΥΓ. Ένα πουλάκι μου, είπε ότι κάποιος που διαμένει  στην Αγία Παρασκευή εισπράττει παράνομα τη σύνταξη της μητέρας του, που έχει πεθάνει. Είπα στο πουλάκι ότι αυτό αφορά έναν εισαγγελέα και όχι έναν  δημοσιογράφο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΔΗΜΩΔΗΣ ΠΟΙΗΣΙΣ ΚΑΙ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ. ΛΑΜΠΡΗ

ΥΓΕΙΑ, Φῶς Ἑλληνικόν εἰς ἃπαντας τοὺς  Ἓλληνας καὶ ἁπάσσας  τὰς Ἑλληνίδας. Αἲθριος εἰς τοὺς 8-17°C ἐν Οὐψάλα.  ΕΛΛΑΣ≡HELLAS . ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ. ΟΔ...