27/7/22

Μαλαματένια Λόγια

 

Θα ήθελα οι Λούμπεν που χειροκροτούν τον Κλωτσοκαφάσι , να μου θυμίσουν,   πότε ο αρχηγός τους, σχολίασε στην Βουλή τα Κυριαρχικά δικαιώματα της Τουρκίας στην Αγία Σοφία.

Για να μην τον αδικώ.

 Δεν θυμούμαι και πότε κατέθεσε πρόταση τροποποίησης του Ποινικού Κώδικα ώστε η παράνομη είσοδος στην χώρα μας να χαρακτηρίζεται ως  κακούργημα. 

Σε τι ωφελήθηκε η Πατρίς ρε παλικάρια  από την παρουσία του έξι χρόνια στα έδρανα;   

4 σχόλια:

Ο Τραμπακουλας Ευρωπαιος είπε...

Ποιος ειναι αυτος ο κλωτσοκαφασης ; Γεια σου Σπυρο με τα κουιζ σου.

Ανώνυμος είπε...

Ναζίδες δεκανίκια της εβραιο-νουδούλας, όπως οι ούκι τα συντρόφια σας τον πίνουν, έτσι θα ρθει και η σειρά σας κοπρόσκυλα

Ανώνυμος είπε...

Χατζάρα το ήξερες για το Tavistock ;

Ο Ματθαίος Γιωσαφάτ γεννήθηκε στην Κατερίνη Πιερίας. Τα πρώτα του γράμματα τα έμαθε στο βουνό στην διάρκεια της Κατοχής. Ολοκλήρωσε τις εγκύκλιες σπουδές τους στην Κατερίνη. Απόκτησε το Δίπλωμα Ιατρικής από το Πανεπιστήμιο της Αθήνας το 1963 και την ειδικότητα του Νευρολόγου-Ψυχιάτρου το 1967.

Το 1967 μετέβη για περαιτέρω σπουδές στο Λονδίνο όπου και παρέμεινε για 15 χρόνια όπου πήρε διάφορες θέσεις σε νοσοκομεία διαδοχικά ως Βοηθός, Επιμελητής, υποδιευθυντής και τελικά ισόβιος διευθυντής στο Εθνικό Σύστημα Υγείας. Διετέλεσε για τέσσερα χρόνια υποδιευθυντής και αναπληρωτής διευθυντής στο Tavistock Center, την σημαντικότερη, ίσως, ψυχαναλυτική Κλινική του κόσμου.

Ανώνυμος είπε...

Ο Μιχαλιό της Χρυσαυγής, Τραμπακουλα. Αντε, μέχρι να πάρεις μπρος νυχτωσαμε. Θα μας φάνε οι λαθρο. . Δεν θυμάσαι που κλωτσαγσν τα καφάσια τους στις λαϊκές τα παλληκάρια του;

O Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν έστειλε μηνυμα με τον Ρώσο υφυπουργό Εξωτερικών Σεργκέϊ Ριαμπκόφ προς τους πολίτες της Δύσης ότι «οι πολιτικές τους ελίτ έχουν χάσει τα αυγά και τα Πασχάλια»

ΜΟΣΧΑ. Ο Ρώσος υφυπουργό Εξωτερικών Σεργκέϊ Ριαμπκόφ , δήλωσε  στο TASS ,  ότι «οι δυτικές πολιτικές ελίτ που κάνουν συνεχώς δηλώσεις σχετικ...