17/7/22

Το αεροπλάνο από τη Σερβία

 ΟΛΟΙ ξέρουν στη Σερβία ότι η αντικατάσταση του Αλεξάνταρ Βούλιν από τον κ. Νεμπόϊσα Στεφάνοβιτς έγινε κατόπιν απαιτήσεως των Αμερικανών.

ΟΛΟΙ ξέρουν ότι  ο αρχηγός της NTEMΠE την εποχή του Μιλόσεβιτς Γιόβιτσα Στάνισιτς ήταν διπλός πράκτοράς και ότι δούλευε για την CIA.

 ΟΛΟΙ ξέρουν ότι η σερβική κυβέρνηση  είναι ελβετικό τυρί, γεμάτο με Κροάτες Πράκτορες.

H Κροάτισα πράκτωρ Ντάνα Χρκάλοβιτς, που ο Βούτσις την διόρισε υφυπουργό αστυνομίας και δικάζεται για τις σχέσεις της με την μαφία αποκάλυψε πρόσφατα ότι ο Στεφάνοβιτς υπέκλεπται τις συνομιλίες του Βούτσιτς για λογαριασμό των Αμερικανών.

Επομένως,  το τι μετέφερε το αεροπλάνο  που έπεσε στην Καβάλα και το που πήγαινε,   το ξέρουν οι Αμερικανοί που το φόρτωσαν και οι Ρώσοι που το έριξαν.

Το τι λέει ο πράκτωρ Στεφάνοβιτς δεν έχει απολύτως καμιά σημασία. . 

ΥΓ. Κάτι μου λέει ότι ο λόγος που προκάλεσε την πτώση βρισκόταν στο καύσιμο και... εξαερώθηκε, 

4 σχόλια:

Μαικ είπε...



Όπως λέγαμε το βαπόρι απ΄τη Περσία.

Ανώνυμος είπε...

Συγνώμη, αλλά μένει κάτι άλλο, εκτός από το ηφαίστειο της Σαντορίνης ; Πόσο καντέμης πχιά βρε αγόρι μου ; Πόλεμος την Ουκρανία και να πέφτουν εδώ τα αεροπλάνα, δνε έχει ματαγίνει !

κου και σου = ξου είπε...

Και καλος ανθρωπος ο Βλαδιμηρος.
Τοριξε πανω στα χωραφια για να μην υπαρχουν παραπλευρες απωλειες με τους χωριατες.

Ανώνυμος είπε...

Εφοσον υπαρχει η Θεια Δικαιοσυνη οι ΗΠΑ πρεπει να γινουν κατι μεταξυ πρωην Γιουγκοσλαβιας και Συριας για να ισιωσουν ολα στον κοσμο

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...