21/2/23

Ο Πούτιν άλλξε ο Δόγμα της ρωσικής εξωτερικής πολιτικής .Είπε ότι οι προεδρικές εκλογές στη Ρωσία το 2024 θα διεξαχθούν σύμφωνα με το νόμο και ανακοίνωσε ότι η Ρωσία αναστέλλει τη συμμετοχή στη Συνθήκη START


 

Η Ρωσία θα ανταποκριθεί σε οποιεσδήποτε προκλήσεις, επειδή ένας μεγάλος συνεκτικός λαός ζει σε αυτή τη χώρα, τόνισε  ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην Ομοσπονδιακή Συνέλευση την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου. 

 «Η ενότητα για να βοηθήσουμε τους στρατιώτες μας, τους πολίτες στη ζώνη μάχης,  και τους πρόσφυγες είναι ανεκτίμητη. Σας ευχαριστώ για την ειλικρινή υποστήριξη, τη συνοχή και την αμοιβαία βοήθεια. Η Ρωσία θα ανταποκριθεί σε οποιεσδήποτε προκλήσεις, διότι είμαστε όλοι μία χώρα, ένας μεγάλος και ενωμένος λαός. Είμαστε σίγουροι για τον εαυτό μας, σίγουροι για τις ικανότητές μας, η αλήθεια είναι στις γραμμές μας», είπε.

Πούτιν τόνισε και ότι υπάρχει Εθνική Ενότητα. «Οι ηγετικές πολιτικές δυνάμεις στη Ρωσία είναι Ενωμένες στο κύριο πράγμα: Γι 'αυτούς, η κυριαρχία και τα εθνικά συμφέροντα είναι θεμελιώδεις αρχές», είπε.

Οι ρωσικές προεδρικές εκλογές το 2024 θα διεξαχθούν σύμφωνα με τον νόμο. Αυτό δήλωσε ο πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν κατά την ομιλία του προς την Ομοσπονδιακή Βουλή. 
 «Οι εκλογές για τις τοπικές και περιφερειακές αρχές τον Σεπτέμβριο του τρέχοντος έτους και οι προεδρικές εκλογές το 2024 θα διεξαχθούν σύμφωνα με τον νόμο, σύμφωνα με όλες τις δημοκρατικές και συνταγματικές διαδικασίες», δήλωσε ο αρχηγός του κράτους. 
 Νωρίτερα, ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ δήλωσε ότι ο Πούτιν δεν έχει λάβει ακόμη απόφαση για το αν θα θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία το 2024. 
Ο Πούτιν, με τη σειρά του, είπε ότι το ίδιο το γεγονός ότι έχει το δικαίωμα να εκλεγεί για μια νέα θητεία σταθεροποιεί την κατάσταση στη Ρωσία. Ωστόσο, πρόσθεσε ότι δεν έχει ακόμη αποφασίσει αν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές. 
 Οι επόμενες προεδρικές εκλογές στη Ρωσία θα πρέπει να διεξαχθούν τον Μάρτιο του 2024. 
Το Συμβούλιο της Ομοσπονδίας αποφασίζει για την προκήρυξή τους   το νωρίτερο 100 ημέρες και το αργότερο 90 ημέρες πριν από την ημέρα της ψηφοφορίας.

Ο Πούτιν ανακοίνωσε και οτι το Ουκάζιο για την εξωτερική πολιτική που εκδόθηκε το 2012  έχει χάσει την ισχύ του και υπέγραψε νέο που τίθεται σε ισχύ από την ημέρα της υπογραφής του, δηλαδή από σήμερα.

 «Προκειμένου να διασφαλιστούν τα εθνικά συμφέροντα της Ρωσικής Ομοσπονδίας σε σχέση με τις βαθιές αλλαγές που λαμβάνουν χώρα στις διεθνείς σχέσεις, αποφασίζω: να αναγνωρίσω ως άκυρο το διάταγμα του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας με ημερομηνία 7 Μαΐου 2012 No. 605 "Σχετικά με μέτρα για την εφαρμογή της εξωτερικής πολιτικής της Ρωσικής Ομοσπονδίας""», είπε.

Η Ρωσία αναστέλλει και τη συμμετοχή της στη Συνθήκη σχετικά με τα μέτρα για την περαιτέρω μείωση και περιορισμό των στρατηγικών επιθετικών όπλων (START, START-III). 

Αυτό ανακοινώθηκε από τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν κατά την ομιλία του   προς την Ομοσπονδιακή Συνέλευση.
«Θέλουν να μας προκαλέσουν μια στρατηγική ήττα και σκαρφαλώνουν στις πυρηνικές μας εγκαταστάσεις. Από αυτή την άποψη, είμαι αναγκασμένος να δηλώσω σήμερα ότι η Ρωσία αναστέλλει τη συμμετοχή της στη Συνθήκη για στρατηγικά επιθετικά όπλα», δήλωσε ο Πούτιν.

"Τα κύρια καθήκοντα για τη Ρωσία   μετά το μήνυμα του προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν είναι η ανάπτυξη της οικονομίας, η υποστήριξή της και η επίλυση κοινωνικών ζητημάτων" δήλωσε στους δημοσιογράφους  ο βουλευτής της Κρατικής Δούμας Αλεξέϊ Τσέπα.

7 σχόλια:

soulis είπε...

Σπυρο με αφορμη την ομιλια Πουτιν επανερχομαι στο pronews.Ειναι ηλιου φαεινοτερο οτι βαλιτσα με πολλα λεφτα εχει λαβει και ο Γκουριωτης.Σημερα απο ολη την ομιλια του Πουτιν αναφερεται μονο στην αποχωρηση της Ρωσιας απο την συμφωνια για τα πυρηνικα με αρθρο μαλιστα το οποιο ειναι κοπυ πειστ απο το ΑΠΕ το ιδιο που υπαρχει στο ΠΘ και σε αλλα καθεστωτικα μμε.Εχει γινει hijacked που λενε οι αμερικανοι απο την πρεσβεια.Το ιδιο εχει γινει εδω και δυο χρονια στο καναλι του Σαββιδη.
Του το εχουν παρει τον εχουν αφησει να λεει για τον ΠΑΟΚ εχουν αφησει και τον Αυγερινο για ξεκαρφωμα αλλα οι ειδησει του σταθμου ειναι καθαρα απο την αμερικανικη πρεσβεια.Μεχρι και αλλαξοκωλιες κανουν με το καναλι του Αλαφουζου.Δημοσιογραφακια που τα εστελνε το ΟΠΕΝ στο Κιεβο για προπαγανδα πηγαν στον Σκαι και αυτα του Σκαι ηρθαν στο ΟΠΕΝ.Πρεπει να τα παρακολουθει κανεις αυτα για να καταλαβει οτι οι παντες σχεδον ειναι εξαγορασμενοι.

Στέφανος Ξ. είπε...

Την ίδια στιγμή οι κοτσαμπάσηδες , κολαούζοι των Δυτικών κσι των Τούρκων πλέον και επίσημα , δηλώνουν υποταγή και ετοιμάζονται στην διαίρεση του Αιγαίου, παραχώρηση πλουτοπαραγωγικών πηγών, αποστρατιοποίηση νήσων, ανατροπή διεθνών συνθηκών, για το καλό και συμφέρον του ΝΑΤΟ και των Αγγλοσαξώνων. Φωτιά και Θειάφι.

Ανώνυμος είπε...

Πούτιν, για να κάνεις τον λαό σα μια γροθιά, κάνε σοσιαλιστική την οικονομία και ξέσκισε τους ολιγάρχες.

Ανώνυμος είπε...

https://traianou.gr/2022/12/poios_genithike_ta_christougenna.html

ΚΑΙ Ο ΤΡΑΪΑΝΟΥ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΕΙΝΑΙ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ

ΤΥΦΛΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ

Ο ΜΕΣΣΙΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.

ΠΙΑΣΕ ΤΟ ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΒΑΛΤΟ

ΠΡΟΣΚΕΦΑΛΟ ΣΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο ρε γατονι! Μα πώς δεν το σκέφτηκε ακόμη ο Πούτιν; Να ξεσκίσει τους Ρώσους ολιγάρχες (κανείς εκ των οποίων δεν είναι Ρώσος και κανείς τους δεν κατοικεί μόνιμα στην Ρωσία) τω οποίων ο Πούτιν είναι πιόνι και μπορούν να τον σουτάρουν ό,τι ώρα τους γουστάρει.
Με τέτοια αντίληψη μόνο μπροστά δεν πάμε, σύντροφε • κόψε τον ριζοσπάστη για το καλό σου

Αλάτι της Γης είπε...

Σούλη, άκουσε κάτι, το Πρωνιούζ το 2015 στήριζε φανατικά ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. ΦΑΝΑΤΙΚΑ! Έφαγαν μπαν απανωτά από τα σχόλια 3-4 λογαριασμοί μου όταν τους τα έχωνα για τη στάση τους (χωρίς να βρίζω ή να παραφέρομαι). Τους τα έλεγα πριν κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, και τους τα έχωνα για το ότι παριστάνουν τους πατριώτες κατά της λαθρομετανάστευσης κλπ αλλά στηρίζουν τους κομμουνιστές κι έναν πρώην νεοδημοκράτη μπούλη. Έχω χάσει το μέτρημα για το πόσους λογαριασμούς μου έχουν μπανάρει εκεί πέρα τα τελευταία 10 χρόνια, και κανένας δεν μπαναρήστηκε για βρισιές, όλοι μπαναρίστηκαν γιατί έλεγαν άβολες αλήθειες που τους έτσουζαν. Πάντα ήταν συστημικό, δεν έγινε τώρα ούτε πήρε τώρα "βαλίτσες". Υπόψιν πως ακόμη στηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ φανατικά και ενίοτε βάζει θετικά άρθρα πάνω πάνω. Και κυρίως σμπρώχνει άτομα της "φιλοσυριζαικής/καραμανληλικής δεξιάς" πχ Νικολόπουλο και σία. Και όλα αυτά ενώ ταυτόχρονα παριστάνει πως ενοχλείται από την εγκληματικότητα των αλλοδαπών, τη μουσουλμανική επέλαση, την υπογεννητικότητα, τα ΛΟΑΤΚΙ, το πόλεμο κατά του Χριστού, τα εμβόλια... Και συνεχώς σμπρώχνουν λάιφ στάιλ, ίνφλουενσερ και π@υτάνες σε υποτίθεται συντηρητικό Χριστιανικό κοινό...

Το προνιούζ υπάρχει για να μαζεύει και να απενεργοποιεί τους δεξιούς. Όπως υπάρχει και το Πενταπόσταγμα, το Μακελειό και πολλά άλλα σάιτ, κανάλια στο γιουτουμπ και μπλογκς. Σου πετάνε το τυράκι αλλά μαζί με αυτό σου πετάνε και την φόλα. Το μυστικό είναι ένα:

Όταν για μια υπηρεσία ή προϊόν, δεν πληρώνεις χρήματα εσύ άμεσα ή έμμεσα, ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ! Είναι κοινωνικός νόμος αυτό που σου γράφω και να το εφαρμόζεις πάντα για να κρίνεις. Δωρεάν γεύμα στη ζωή δεν υπάρχει. Το προνιουζ έχει τόσο προσωπικό. Συνεχώς ειδήσεις, άρθρα, βίντεο, κλπ κλπ. Ποιός τα πληρώνει αυτά; Εσύ; Δε νομίζω πως εσύ έχεις πληρώσει ποτέ για να διαβάσεις προνιούζ, ή Μακελειό, ή Πενταπόσταγμα, κλπ κλπ. Και σίγουρα δε τα βγάζουν από τις πενιχρές διαφημίσεις που οι περισσότεροι κόβουν με αντμπλοκ ούτως ή άλλως... Άρα ποιός τα πληρώνει όλα αυτά; Αν όχι εσύ, ποιός;

Ανώνυμος είπε...

Μάθε να διαβάζεις και να κατανοείς τι διάβασες.

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...