9/2/23

2+2=5.Ο Ελληνικός χρυσός που εκλάπη από τους Άγγλους και ο νόμος της εξαπάτησης ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΉΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΊΑΣ.

 

 

Ο Ελληνικός χρυσός μεταφέρθηκε στην Κρήτη την Καθαρή Δευτέρα του 1941. Στην συνέχεια  παραδόθηκε από την Βασιλική κυβέρνηση και την Τράπεζα της Ελλάδος στους Άγγλους που τον μετέφεραν από την Κρήτη στην Αίγυπτο και από εκεί στην Νότιο Αφρική. Και στην συνέχεια χάθηκε.

Το πρακτορείο του ΚΚΕ υποστήριζε ψευδώς το 1946 ότι ο χρυσός δωρίθηκε από τον Βασιλιά στους Άγγλους. Δεν υπήρξε καμιά πράξη δωρεάς. Αλλά οι κομμουνιστές δεν ζητούσαν ο χρυσό από την Αγγλία αλλά απλά ενόψει του δημοψηφίσματος έλεγαν ότι ο Κακός Βαιλι΄λας τον χάρισε στους Αγγλους η οποίοι δεν ήταν υποχρεωμένοι να τον επιστρέψουν.

 ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ του MI6 ΠΑΝΟΣ ΚΟΚΑΣ ΚΑΙ ΚΩΣΤΑΣ ΕΦΙΛΑΤΗΣ ΑΠΌ ΤΙΣ ΣΤΗΛΕΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΠΟΥ ΕΞΕΦΡΑΖΑΝ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΔΑΒΙΔ ΜΠΑΛΦΟΥΡ (ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΥΠΑΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ PER MARE PER TERRA H «ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΉ» METAPEDIA, ΣΙΈΨΕΥΔΑΝ ΜΕ ΑΓΑΝΆΚΤΗΣΗ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ.

                ΝΑ ΤΙ ΕΓΡΑΦΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΥΣΟ ΠΟΥ ΕΚΛΑΠΕΙ ΑΠΌ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ Ο ΕΥΓΝΩΜΩΝ  ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΜΕΓ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΠΑΝΟΣ  ΚΟΚΑΣ ΣΕ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟ ΚΚΕ ΣΤΙΣ 9 ΦΕΒΡΟΥΑΡΊΟΥ 1946

ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΞΕΡΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΓΡΑΦΕ ΨΕΜΑΤΑ Ο ΠΑΝΟΣ ΚΟΚΑΣ
 ΑΛΛΑ , ΝΑ ΚΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΛΈΜΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΚΚΙΝΟ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΕΊ Ο ΥΙΟΣ ΤΗΣ  ΑΔΕΛΦΗΣ ΤΟΥ 74  ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καθάρματα ελεϊνοί γαμο-δεξιοί, παντοτινοί προδότες του Λαού. Βδέλες που μόνον την πάρτη και τη κονόμα τους έχουν για πατρίδα.