26/2/23

Το Μέγα Λάθος του Βαλόντια και της ρωσικής ηγεσίας

 Η Ολιγαρχική Εβραιουργιά εξαπάτησε τον Πούτιν  με τις διαπρταγματεύσεις του Αμπράμοβιτς που επανέλαβε 82 χρόνια μετά το λάθος της Δουνκέρκης. 

Στις 26 Φεβρουαρίου 2022 ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ ανακοίνωσε  ότι , "ο Αρχιστράτηγος και  Πρόεδρος της Ρωσίας, σε σχέση με τις αναμενόμενες διαπραγματεύσεις με την ουκρανική ηγεσία έδωσε  εντολή να ανασταλεί η προέλαση των ρωσικών στρατευμάτων".

Ο γραμματέας Τύπου του Ρώσου ηγέτη, το απόγευμα της 26ης Φεβρουαρίου επανήλθε και δήλωσε ότι  «λόγω του γεγονότος ότι η ουκρανική πλευρά αρνήθηκε να διαπραγματευτεί, η προέλαση των ρωσικών μονάδων συνεχίστηκε  σύμφωνα με το σχέδιο της επιχείρησης».

Είναι  προφανές ότι η "διπλωματική λύση"  ήταν κυρίαρχη στο Κρεμλίνο και αυτή η άποψη ήταν προϊόν εξαπάτησης.

Θα επανέλθω.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΑΘΟΣ. Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΙΑ 20ΕΤΙΑ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΠΡΕΦΑ ΤΟ ΤΙ ΕΣΤΙ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΟΣ; ΘΑ ΕΧΗ ΑΣΧΗΜΟ ΤΕΛΟΣ. ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Ο ΣΟΪΓΚΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΡΑΣΙΜΟΦ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΓΙΑΤΙ ΟΛΗ Η ΑΝΩ ΔΟΥΜΑ ΨΗΦΙΣΕ ΣΑΝ ΤΡΕΛΗ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ; ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΔΟ ΒΑΛΝΤΑΙ; ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΦΕΛΗΣ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΕΙ ΚΟΡΟΪΔΟ; ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΤΑΣ ΣΕ ΔΥΟ ΒΑΡΚΕΣ, Ή ΚΟΒΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ Ή ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΗΣ ΤΟΝ ΡΩΣΙΚΟ ΛΑΟ.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ σωστά τα λες Σπύρο.
Κι εγώ θυμάμαι ότι είχαν δώσει οι Ρώσοι προθεσμία 24ωρών, με αναστολή εχθροπραξιών, για να πάρουν το χρόνο τους οι Ουκρανοί να συνεννοηθούν ....με το αφεντικό τους, όπως καταλάβαμε εκ των υστέρων, δηλαδή να τους διαβεβαιώσουν ότι θα τους στηρίξουν μέχρι τέλους!
Χάθηκε μονομιάς το στοιχείο του αιφνιδιασμού, βασικό στοιχείο επιτυχίας μιας πολεμικής προσπάθειας. Έπρεπε να είχε ισοπεδώσει κτήρια διοίκησης, να καταστρέψει τις τηλεπικοινωνίες, το ιντερνετ. Έπρεπε να δημιουργήσει χάος και πανικό για να υποχωρήσει η ουκρανική ηγεσία.
Αυτός ήταν ο στόχος του, γι' αυτό και εισέβαλε με ολιγάριθμες δυνάμεις. Περίμενε μία λογική διαπραγμάτευση. Ούτε εδάφη ήθελε, πλην αυτών των ολίγων που έλεγχαν οι του Ντονμπάς, ούτε να απελευθερώσει τους υπόλοιπους Ρώσους (Οδησσό κ.λπ). Στην πραγματικότητα δεν ενδιαφέρθηκε και πολύ γι' αυτούς. Έκανε μπίζνες με τους δολοφόνους του λαού του. Και το πληρώνει τώρα!
Μετέπειτα φρόντισε να αποσπάσει κάποια μικρά εδάφη για να λέει ότι νικάει τον πόλεμο.
Και να αποσπάσει ένα 20% δεν σημαίνει ότι θα είναι κερδισμένος, αφού αντί να εισέλθει η Ουκρανία στο ΝΑΤΟ, μπήκε το ΝΑΤΟ στην Ουκρανία και επιπλέον δύο χώρες η Σουηδία και η Φιλανδία.
Πολλές γκάφες από τον Βλαδίμηρο.

Ανώνυμος είπε...

Εμένα δεν μου άρεσε και η δήλωση του Μεντβέντεφ τις προάλλες: «θα σταματήσουμε στα σύνορα της Πολωνίας». Τί πάει να πει «θα σταματήσουμε στα σύνορα της Πολωνίας»; Μόνο μέχρι την Πολωνία; Να συνεχίσουμε μέχρι το Βερολίνο, για αρχή, και μέχρι τον Ατλαντικό Ωκεανό...

Ανώνυμος είπε...


Μπράβο ρε ταβαριτς! Γιούργια και το πήραμε το κουραδόκαστρο.
Μερικοί έχετε αντίληψη που φτάνει μέχρι τα βιντεοπαιχνίδια -ή μέχρι τα "κάστρα και πολιορκητές" οι παλαιότεροι...

Ανώνυμος είπε...

Σωστός. Το σίγουρο είναι ότι ο (κάθε) Πούτιν μόνο χαζός ή αφελής ή παρασυρμένος δεν είναι.

Ανώνυμος είπε...

Να μας πει ο Πούτιν γιατί γύρισε πίσω το 2014 τους πολιτοφύλακες του Ντομπάς από το Σλαβιάνσκ... Γιατί ο Στρελκόβ το ονόμασε την μεγαλύτερη προδοσία... Γιατί άφησε το 2014, με ανύπαρκτο και διαλυμένο τον ουκρανικό στρατό, την ευκαιρία να τελειώσει άπαξ και δια παντός με την Ουκρανία...

Ανώνυμος είπε...

Κλιματική αλλαγή υπάρχει αλλά δεν είναι ούτε ανθρωπογενης, ούτε θα εξαφανίσει την ζωή από το πλανήτη. Για άγνωστο λόγο, μάλλον ηλιακή δραστηριότητα, τικονται οι πάγοι της αρκτικής και για πρώτη φορά στην ιστορία της η Ρωσσία θα έχει όλον τον βόρειο ωκεανό ελεύθερο για τα πλοία της. Ανοίγονται τεράστιες νέες οδοί και θέατρο επιχειρήσεων. Η μόλυνση των πολυεθνικών είναι η πραγματική απειλή. Δείτε ατύχημα στο Οχάιο αλλά και σε δυτική όχθη Αττικής, τις βιομηχανίες στην λεωφ νάτο πάνω από Ασπρόπυργο Ελευσίνα. Περιβαλλοντικο κρανίου τόπος.

Unknown είπε...

Η προσωπικη μου αποψη ειναι οτι,οταν διαβαζω ενα γεγονος να ρωταω το γιατι.Στην Δουνκερκη εγινε λαθος;Οχι βεβαια,μονο ενας αφελης το πιστευει.Εαν κατεστρεφε τους 300.000 χιλιαδες και βαλε εγκλωβισμενους Αγγλους πως θα συνεχιζοταν ο πολεμος που επρεπε να διαρκεσει;Η φτηνη δικαιολογια του Χιτλερ οτι ειναι Αρεια φυλη και να τους δοσουμε μια ευκαρια ειναι μονο για τα Μικυ Μαους.Μετα απο 48 ωρες εκανε την επιθεση γιατι φοβοταν τους ψιθυρους στο στρατευμα και στον λαο.Ο ιδιος λογος και για την επιθεση στην Ρωσσια.Επρεπε να υπαρξει ολικη καταστροφη για να ανοιξη ο δρομος για την δημιουργια της Ενωμενης Ευρωπης και του Ισραηλ προδρομοι της Νεας Ταξης( που εσυζητητω για δυο δεκαετιες πριν τον ΔΠΠ.Το ιδιο και σημερα.Ο Πουτιν κανει το ιδιο παιχνιδι σημερα στην Ουκρανια για να βοηθησει την νεα κατασταση η οποια θα ειναι η αφορμη για την δημιουργια των τριων Κοσμων (η παλια θεωρια του Μαο που μονο δικη του δεν ηταν)προδρομο για την τελικη επιβολη μιας Παγκοσμιας Κυβερνησης.

Ανώνυμος είπε...

Σωστος, το 2014 επρεπε να φτασει μεχρι Υπερδνειστερια.
Εκτός των περιουσιων που εμπλεκονται ενθεν και ενθεν πρεπει να δουμε λογο και το ζητημα των "προφητειων" που μιλουσαν για ρωσικη παρελαση και λουλουδια....

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Χατζαρα γιατί δεν δημοσίευσες το σχόλιό μου - απάντηση στον σχολιαστή από πάνω που διερωτηθηκε γιατί ο Πουτιν γύρισε πίσω τους πολιτοφυλακες του Ντονμπας από το Σλαβιανσκ;