26/2/23

Οι αποφάσεις του Κρεμλίνου και οι λάθος υποθέσεις

 Όποιος νομίζει ότι ο Βαλόντια αποφάσιζε μόνος του είναι εντελώς άσχετος. Οι αποφάσεις στηρίζονται σε ανάλυση και υποθέσεις και έχουν εναλλακτικά σενάρια.

Ο Αρχηγός, ο Βαλόντια, επιλέγει εισηγήσεις. 

Ένα χρόνο μετα την επιλογή της σύγκρουσης με το ΝΑΤΟ, γνωρίζουμε ότι οι υποθέσεις των αναλυτών, και οι εισηγλησεις περί ανατροπής της "ναζιστικης κλίκας" εκ των "εσω",  και περί διαπραγματεύσεων  με τους Ολιγάρχες "που ειχαν πολλά να χάσουν" ηταν λάθος.

¨Οπως λάθος ήταν και η εμπιστοσύνη στις επαφές του Αμπράμοβιτς με τον Καλομόϊτσκι. 

Ολα τα "λοιπά" είναι "Καφενείο".

ΟΒΕΡ 

3 σχόλια:

soulis είπε...

Eνταξει Σπυρο αλλα ολοι ξερουμε και αυτοι του καφενειου οτι αυτο το αφηγημα περι νεοναζι οδηγει σε αδιεξοδο επικοινωνιακα.Και συντεινει στην συγχυση του κοσμου.Ενταξει υπαρχει το Αζοφ υπαρχουν καποιοι με σβαστικες υπαρχουν οι νοσταλγοι του Μπαντερα αλλα δεν ειναι αυτοι που στελνουν 150 δσεκατομμυρια δολλαρια σε εναν χρονο στην Ουκρανια.Ολοι ξερουμε και ο Βλαδιμηρος βεβαια ποιοι ειναι αυτοι που τα στελνουν.Ολοι ξερουμε ποιοι ειναι αυτοι που βαζουν τα ενεργουμενα της g7 το ΝΑΤΟ την ΕΕ κλπ κατα της Ρωσιας.Δεν ειναι καποιοι γραφικοι "νεοναζι" αλλα οι εβραιοι οι Ροτσιλντ ο Λαρυ Φινκ της Black Rock και αλλοι των οποιων τα ονοματα αγνοω.
Ο Βλαδιμηρος και ο Λαβρωφ και ολοι ξερουν οτι υπαρχουν 18 πρωτοκλασσατοι υπουργοι και υφυπουργοι προσωπορχες κλπ της κυβερνησης Μπαιντεν που ειναι επιλεκτοι εβραιοι και εβραιες και ολοι του Υπ.Εξωτερικων.Δεν τους ονομαζουν ομως με το ονομα τους γιατι υποπτευομαι οτι δεν ξερουν πως να το χειριστουν επικοινωνιακα.Το παγκοσμιο εβραικο δικτυο fake news ειναι πανισχυρο αυτο οδηγει τις κυβερνησεις και ξερουν οτι θα τους κολησουν στον τοιχο σαν αντισημιτες.Ετσι επελεξαν αυτο το "νεοναζι" .Αυτοπαγισευονται ομως .Πρεπει να προσπαθησουν να κερδισουν τους ευρωπαικους λαους διαχωριζοντας τους απο τις ηγεσιες τους και θα πρεπι ανοιψτα να τους κατηγορησουν ολους αυτους οτι ειναι οργαναν των εβραιων και οχι καποιων αορατων "νεοναζι".

Ανώνυμος είπε...

Εσύ Σούλη είσαι στο πεϊ ρολ, ή περιμένεις ακόμα απο τους φαλακρούς μανιάτες να σώσουν την Ευρώπη;
Για γκλάντιο και δίκτυο γκέλεν, δεν εχει πάρει το αφτί σου;
Τι φταίει ο βλαδίμηρος αν το αντιφασιστικό ΝΑΤΟ, στις χώρες του πρώιν παραπετάσματος είναι ναζιστικό. Και για αυτο ο βλαδίμηρος φταίει; Μήπως θα θελες να βγεί να ξεπλύνει το ναζισμό ο βλαδημιρος;
Εχεται πολύ γελιο στη πρεσβεία.

soulis είπε...

Oυι ναναι.Ο Μπλινκεν η Νουλαντ και ολοι αυτοι ειναι οπαδοι και νοσταληοι του Χιτλερ ρε ανθρωπε;.
Το παγκοσμιο δυκτυο fake news το CNN οι ΝΥΤ ο Guardian κλπ που επιδιδονται καθημερινα σε μια ανελεητη αντιρωσικη προπαγανδα και δαιμονοποιηση των ρωσων και του Πουτιν (και οχι τωρα αλλα εδω και 20 χρονια) ανηκουν σε τιποτα ναζι αξιωματικους του Χιτλερ;
Οσο δεν κατανοεις κι εσυ και αλλοι οτι πισω απο ολα οσα βλεπουμε κατα της Ρωσιας κινητηριος δυναμη ειναι το αθεραπευτο εβραικο μισος και ο φοβος για μια ισχυρη ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ υπερδυναμη.
Το ιδιο μισος και ο ιδιος φοβος που ειχαν και για την τσαρικη Ρωσια και γι αυτο εκαναν τα παντα για να την γκρεμισουν και δυστυχως τα καταφεραν.Εαν η σημερινη ρωσικη ηγεσια δεν το βλεπει αυτο και αναχητα ανυπαρκτους ναζι θα εχει την ιδια τυχη.Και ουτε πρεπει ν λεμε ξερετε αυτοι ο Μπλινκεν η Νουλαντ κλπ ειναι χαζαροι ειναι απο την Μεσοποταμια Χαλδαιοι κλπ.Το παραμυθι με την 13η φυλη.
Ειναι εβραιοι ολοι αυτοι απο το Ισραηλ οι ιδιοι που σταυρωσαν Τον Χριστο.Η εβραικη διασπορα τους οδηφησε κι εκει στην σημερινη Ουκρανια και παντου.Αλλα ειναι εβραιοι δεν ειναι κατι αλλο.