5/2/23

Οι Ακαταδίωκτοι. Εισαγγελάτος και Τατάνα .Το έγκυρο χρυσοζεύγαρο της απόλυτης Ενημέρωσης

 

Ο ασυνόδευτος λαθραίος είναι απόλυτα  αξιόπιστος Μάρτυς. Μόλις μίλησε εισαγγελείς και ανακριτές άρχισαν να τρέχουν, να ιδρώνουν, να αγκομαχούν και να ανεβοκατεβαίνουν σκάλες.

Μόλις ο απόλυτα  αξιόπιστος Μάρτυς αποκάλυψε ότι έλαβε μπόνους Βαλίτσα «Τατιανάτου» για να αποκαλύψει την "Αλήθεια" δεν υπήρξε καμία αντίδραση.

Ο κ.Μαρινάκης δεν απέλυσε τον Εισαγγελάτο. Το ΕΣΡ δεν του απαγόρευσε να βγαίνει στην τηλεόραση μέχρι να διαλευκάνει τι ακριβώς εγινε και οι εισαγγελείς έκατσαν στα αυγά τους.

Συμπέρασμα;

 Ο ασυνόδευτος λαθραίος είναι άλλοτε  απόλυτα  αξιόπιστος  και άλλοτε   απόλυτα  αναξιόπιστος, ενώ ο Εισαγγελάτος και η Τατάνα έχουν τα ακαταδίωκτο.  

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Σπύρο. Δε με νοιάζει καθόλου ο μάρτυς. Καλά να πάθει ο παπάς διότι αυτά τα φίδια έβαζε κι εθρεφε στον κόρφο του....τόσα χρόνια. Συν τοις άλλοις, τον είχαν σημαία οι απανταχού λαθρολοβερς νεοταξιτες και οι χαζοί, και ο πάτερ έκανε τον ταπεινό χριστανουλη!!!! Κηρύττωντας κιόλας την.... αγάπη στον πλησίον.... όχι τον Έλληνα φυσικά, Όταν τον καλούσε το χρυσό ζεύγος της τηλεόρασης και πολλοί άλλοι. Εκ των πολιτικαντηδων επίσης τον είχαν ως σημείο αναφοράς... Ώστε να καταφέρουν να πείσουν τον μέσο μαλακα ότι είναι ρατσιστής και ξενοφοβικος και πρέπει να παραδώσει την πατρίδα του να μοιραστεί τα απαραγραπτα δικαιώματα του κοινωνικά, εργασιακά και τώρα πια και τα.... παιδιά του με τους.... μελαμπες η τηγανοκεφαλους μουσαφιραιους¬ επιβητορες... στους απανταχού κακομοιρηδες που τους άφησαν να μπουκάρουν στην πατρίδα μας.
Ταπεινός και καταφρονεμενος ιερωμένος που βάζει τη μούρη του σε αγιογραφιες η.... το επιτρέπει δεν νομίζω ότι συνάδει με το ήθος της ορθοδοξία και την ουσία της πίστης. Περαστικά και καλή μετάνοια στον πάτερ.