26/6/23

ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΙς 20.00 ΑΠΌ ΤΟΝ Ρ/Φ ELLAS21

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι να πούμε; Τι έχει μείνει πια να πούμε; Πενήντα χρόνια κωλο"μεταπολιτευσης" και συνεχίζονται τα ίδια. Και τώρα γίνονται και νοθείες, όπως λες. Αυτό που πρέπει να πείτε είναι γιατί δεν βρίσκεται ένας, έστω ένας και μοναδικός, εισαγγελέας με αξιοπρέπεια και συναίσθηση του Όρκου του για να διατάξει έρευνα με βάση τις καταγγελίες σου (εσένα που είσαι νόμιμος δημοσιογράφος της ΕΣΗΕΑ) περί νοθείας. Πού βρίσκεται η ελλαδικη τυφλή; Εμείς σού τα έχουμε πει για τους "δικασταδες". Αυτοί είναι το πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι η αναμόρφωση της ελλαδικης τυφλης.

Ανώνυμος είπε...

Γνωστός μου πήγε ως εκλογικός αντιπρόσωπος στους.... μανιατες (Σπαρτιάτες). Όταν εκδήλωσε το ενδιαφέρον του, τον πήραν τηλέφωνο για τις σχετικές συνεννοησεις και του ζήτησαν αριθμό τραπεζικου λογαριασμού (άκουσον, άκουσον!!) για να τού βάλουν χρήματα, προφανώς ως αμοιβή για τον κόπο του που θα πήγαινε αντιπρόσωπος. Ο φίλος μου φυσικά αρνήθηκε και απάντησε ότι το κάνει για λόγους προσφορας στην πατρίδα. Πώς είναι δυνατόν να προσφέρουν λεφτά στους εκλογικούς αντιπροσώπους; Ξέρεις γιατί πιστεύω ότι το κάνουν; Εγώ υποψιάζομαι αλλά το θέτω υπόψη σου Σπύρο για να μάς πεις εσύ.

Ανώνυμος είπε...

Ο παλιοσκυλακακης θα κόψει, λένε, την κρατική επιδότηση στους λογαριασμούς ρεύματος. Τι θα κάνουμε τώρα, Χατζαρα; Α, ρε παλιοδικασταδες που εγκαταλείπετε και καταδικαζετε τους φτωχούς Έλληνες. Δεν βλέπετε τι γίνεται με το ρεύμα; Δεν υπάρχει ένας εισαγγελέας να επέμβει;