17/6/23

Η προδοτική Συμφωνία των ΕΑΜοβούλγαρων με την ΣΝΟΦ που υπογράφγκε στους Ψαράδες καταδικάστηκε από τον Κυρίαρχο Ελληνικό Λαό στις εκλογές του 2019 και έχει την ίδια αξία με το Κωλόχαρτο.

 Στις 17 Ιουνίου 2018, υπογράφηκε στο χωριό Ψαράδες της Μικρής Πρέσπας που ήταν η πρωτεύουσα της Κυβέρνησης του Βουνού, η προδοτική συμφωνία «για το ονοματολογικό» από το σύντροφο Νίκολα Κοτζιόφ, και τον σύντροφο από τη ΣΝΟΦ Νίκολα Ντιμιτρόφ και τον ιουδαίο ειδικό απεσταλμένο του Κράτους Δικαίου Μάθιου Νίμιτς.

 Με αυτήν αναγνωρίστηκαν από την ελληνική κυβέρνηση,                   ο "μακεδονικός  λαός" και η "μακεδονική γλώσσα" και δικαιώθηκε   η 5η Ολομέλεια της ηγεσίας του ΚΚΕ, που έγινε στο ίδιο μέρος, το 1949. 
 Στις 17 Ιουνίου 1946, στην ελληνική βουλή, μετά από επεισοδιακή συνεδρίαση υιοθετήθηκε με 138 ψήφους υπέρ, 24 κατά και 181 αποχές το Γ' Ψήφισμα, «Περί Εκτάκτων Μέτρων», που προέβλεπε την ποινή του θανάτου, για τους οπαδούς και τους πράκτορες του «μακεδονισμού». 
Η ημερομηνία υπογραφής της προδοτικής συμφωνίας των Ψαράδων επιλέχθηκε για να συμβολίζει τη δικαίωση των «Αγώνα».
Οι σύντροφοι ΖόρανΖάεφ και ΑλιέκσιΤσιπρέφσκι πανηγύριζαν για την Ιστορική Δικαίωση της 5ηςΟλομέλειας που έγινε στο ίδιο χωριό πριν από 69 χρόνια. 
Ο αλκοολικός ιουδαίος πανηγύριζε και αυτός, δίπλα τους.                  

Η προδοτική Συμφωνία των ΕΑΜοβούλγαρων με την ΣΝΟΦ , καταδικάστηκε τελεσίδικα από τον Κυρίαρχο Ελληνικό Λαό στις εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019. 

Υπέρ της, ψήφισαν μόνο 1.781.057 από τα 9.984.934 των εχόντων δικαίωμα ψήφου. Ποσοστό 18%. 
Επομένως είναι μόνο χαρτί Σόφτεξ. 
 Και δεν έχει καμιά «αυξημένη ισχύ» επειδή την προσυπέγραψε ο μεθύστακας ιουδαίος «μεσολαβητής» . 

 Η προσεχής ΕΘΝΙΚΗ πλειοψηφία στην Ελληνική Βουλή που θα εκφράζει την ελληνική Κυριαρχία και όχι την αργυρώνητη Ψωροαλίτ και την Στοά του Λονδίνου, οφείλει να συντάξει και να καταθέσει μήνυση  στα Διεθνή Δικαστήρια   κατά των Σεβερνομακεντόνσκι για το Παιδομάζωμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

    του Σπυρίδωνα Χατζάρα    Όταν to 157o Σύνταγμα των Αμερικανών έφτασαν μαζί με τους  άνδρες της OSS έφθασαν στο Κεντρικό στρατόπεδο Νταχά...