25/6/23

Ο Πούτιν συγχώρεσε τον Προδότη Πριγκόζιν λόγω εβραϊκής καταγωγής

Η Washington Post έγραψε  ότι "οι αξιωματούχοι των υπηρεσιών πληροφοριών των ΗΠΑ γνώριζαν από τα μέσα Ιουνίου ότι ο Γεβγκένι Πριγκόζιν σχεδίαζε εξέγερση στη Ρωσία".  

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ δήλωσε ότι η δίωξη  εναντίον του Πριγκόζιν θα μπεί στο αρχείο. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο επιχειρηματίας θα εγκαταλείψει τη Ρωσία και θα πάει στη Λευκορωσία. Ο Πριγκόζιν θα μπορέσει να πάει στη Λευκορωσία υπό την προσωπική εγγύηση του Πούτιν, σημείωσε ο Πεσκόφ που τόνισε ότι ο αρχηγός του κράτους έδωσε τον λόγο του.

Ο γραμματέας Τύπου του Προέδρου της Ρωσίας πρόσθεσε ότι τα μέλη της Wagner PMC που ενεπλάκησαν  στα γεγονότα της 24ης Ιουνίου δεν θα αντιμετωπίσουν διώξεις.

Λίγο πριν από αυτό, ο υποδιοικητής   της Ρωσικής Φρουράς για τη Λαϊκή Δημοκρατία του Ντονέτσκ, Αλεξάντερ Χαντακόφσκι , δήλωσε ότι η ηγεσία της Βάγκνερ  PMC σχεδίαζε να καταλάβει το Κρασνοντάρ. Σύμφωνα με τον ίδιο, οι περισσότεροι από τους απλούς Βαγκνερικούς δεν ήταν μυημένοι στα σχέδια της διοίκησης. Ο Χαντακόφσκι πρόσθεσε ότι τους είπαν για μεταφορά στην υπεράσπιση της περιοχής Μπελγκοροντ.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Βουρ στο Νταβλά με τα Κουλούρια

  ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΚ9 ΜΗ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ! ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ  ΤΟΥΣ ΛΟΑΤΚΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΑΤΚΙ ΦΑΣΙΣΜΟ ΜΑΥΡΙΖΟΥΜΕ  ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ  ΤΩΝ ΕΚΔΟΤ...