29/6/23

ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΑΓΝΟΥ ΠΡΙΓΚΟΖΙΝ ΕΙΝΑΙ ΕΊΤΕ ΚΑΡΓΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΕΊΤΕ ΚΑΡΓΑ ΒΛΑΚΕΣ

ΕΓΚΥΡΗ  ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ

ΛΑΓΚΛΕΫ


ΚΑΝΕΝΑ ΡΩΣΙΚΟ ΜΕΣΟ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΣΟΥΡΟΒΙΚΙΝ.ΤΟ ΕΚΑΝΕ MONO Η ΑΓΓΛΟΦΩΝΗ "MOSCOW TIMES" ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ CIA. KAI TA ΑΘΗΝΑΪΚΑ  ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΑΝΑΜΑΣΗΣΑΝ ΤΗΝ "ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ".

 O Πεσκόφ για την εμπιστοσύνη του Πούτιν στον Σουροβίκιν: 

 

Φωτογραφία: Mikhail Klimentyev / RIA Novosti

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν συνεργάζεται κυρίως με τους επικεφαλής του Υπουργείου Άμυνας και του Γενικού Επιτελείου δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ.

Το Κρεμλίνο διέψευσε πληροφορίες σχετικά με την σύλληψη του Σουροβίκιν συμμετοχή στην προετοιμασία της εξέγερσης του , Γεβγκένι Πριγκόζιν.

 «Τώρα θα υπάρξουν πολλές διαφορετικές εικασίες, κουτσομπολιά και ούτω καθεξής γύρω από αυτά τα γεγονότα. Νομίζω ότι αυτό είναι ένα από αυτά τα παραδείγματα», δήλωσε ο  Ντμίτρι Πεσκόφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

O Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν έστειλε μηνυμα με τον Ρώσο υφυπουργό Εξωτερικών Σεργκέϊ Ριαμπκόφ προς τους πολίτες της Δύσης ότι «οι πολιτικές τους ελίτ έχουν χάσει τα αυγά και τα Πασχάλια»

ΜΟΣΧΑ. Ο Ρώσος υφυπουργό Εξωτερικών Σεργκέϊ Ριαμπκόφ , δήλωσε  στο TASS ,  ότι «οι δυτικές πολιτικές ελίτ που κάνουν συνεχώς δηλώσεις σχετικ...