23/12/09

ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ

Τον ιστό της αράχνης έστησαν πολύ μεθοδικά πρώην και νυν κυβερνήσεις, με θέατρο την οικονομία, σκηνικό τρόμου τις εξαγγελίες Καραμανλή για αναγκαία "πείνα" και "εξαθλίωση" των αθώων πολιτών, το "τυράκι" στη "φάκα" ήταν το ψωροεπίδομα αλληλεγγύης και η ψευτοπράσινη ανάπτυξη, συμπρωταγωνιστές η ψωροελίτ και τα κανάλια, κομπάρσοι τα κόμματα.
Η Νέα Κυβέρνηση σπεύδει να "τακτοποιήσει" τους λογαριασμούς της με τους... χορηγούς της... και προδίδει τον λαό που την ψήφισε.
Αυτό που ζούμε έχει συμβεί ξανά και χρειάστηκαν 400 χρόνια για να καταφέρουμε να βγούμε απο το σκοτεινό τούνελ που μας είχαν φυλακίσει... τότε...

Και όπως πάντα, μπροστάρηδες στις προδοσίες, οι "ποιμένες" οι ιερείς... ΑΙΣΧΟΣ!!!
Αυτοί όλοι, κυβέρνηση, ΝΔ και κόματα δεν παίρνουν απο λόγια, έχουν... ξεφύγει...
Κι εμείς;
Δειλοί, μοιραίοι και άβουλοι αντάμα θα προσμένουμε... ίσως κάποιο θάμα?
Υπογραφές ΝΑΙ αλλά όχι μόνο...
ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ να μαζευτούμε, να οργανωθούμε, πέρα απο κόματα (που είναι πια ξεπερασμενα, πουλημένα και ξένα) και….
ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ...
ΔΥΝΑΜΙΚΑ, ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΑ ΚΑΙ ΕΥΦΥΩΣ!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπορείτε να γράψετε τα σχόλιά σας κι εδώ, όπου οι περισσότεροι (σχεδόν όλοι) συμφωνούν ότι τα μέτρα βρίσκονται στην σωστή κατεύθυνση.

Στείλτε επιστολές σε εφημερίδες και κυρίως φιλοκυβερνητικές (υπάρχει ο κίνδυνος να μην δημοσιευτούν), στείλτε email σε γραφεία πολιτικών, ή όπου αλλού νομίζετε ότι θα τα διαβάσουν, ούτως ώστε να δουν ότι υπάρχει αντίδραση.

Βέβαια, το ιδανικό θα ήταν ένα γερό συλλαλητήριο, αλλά ποιος θα το οργανώσει και τι προσέλευση θα έχει τέτοιες μέρες;

Πότε θα συζητηθεί άραγε το θέμα στην Βουλή; Ο αρχιεπίσκοπος τι γύρευε εκεί; Για τους μετανάστες πήγε, ή τα περιουσιακά της Εκκλησίας; Δεν κατάλαβα καλά.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε αρθριογράφε,

έχεις δίκιο σε όλα !
Απλά θα σε παρακαλούσα να ξεχωρίσεις την ίρα από το στάχυ !

Άλλο Ιερώνυμος, άλλο Χριστόδουλος !
Άλλο Βαρθολομαίος, άλλο Γρηγόριος ο Ε' !
Άλλο Εφραίμ, άλλο Αθανάσιος Διάκος !

Δεν μπορούν τα σημερινά ανδρίκελα που έχουν το θράσος να φορούν ακόμα το ράσο να σπηλώνουν τη μνήμη των εκατοντάδων επισκόπων και των 7000 ιερέων που σφαγιάστηκαν στον εθνικοαπαελευθερωτικό αγώνα !

Και καλώ τον κόσμο, όπως χειροκρορτούσε το Χριστόδουλο για τις εθνικές του θέσεις και πλημμύριζε τις εκκλησίες, να ΜΗΝ ΠΑΤΑΕΙ όπου εμφανίζεται ο σημερινός διάδοχος του ! Δόξα το Θεό ακόμη εκκλησίες έχουμε πολλές ! Πηγαίνετε λοιπόν σε άλλες ! Αποδοκιμάστε έμπρακτα τον ανθελληνισμό του !