22/12/09

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ H ΠΟΡΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Εκατοντάδες οδηγοί με Ι.Χ. και μοτοσυκλέτες συγκεντρώθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας στο Καλλιμάρμαρο σε μια «διαφορετική» διαμαρτυρία για τα τέλη κυκλοφορίας.


Την ώρα που εκατοντάδες πολίτες καταθέτουν κάθε ημέρα τίς πινακίδες των αυτοκινήτων τους στις κατά τόπους εφορίες, αδυνατώντας νά πληρώσουν τα πανάκριβα τέλη κυκλοφορίας, η διαμαρτυρία κατά της επιβολής υπέρογκων τελών κυκλοφορίας με πρόσχημα τα περιβαντολογικά προβλήματα εξελίχτηκε χθες βράδυ σε μία εντυπωσιακή πορεία αυτοκινήτων καί μοτοσυκλετών στό κέντρο της Αθήνας. Μέ αφετηρία τό Καλλιμάρμαρο Στάδιο, ένα εντυπωσιακό κομβόι αυτοκινήτων και μοτοσικλετών πραγματοποίησε πορεία διαμαρτυρίας περνώντας από την Β.Κωσταντίνου, Λ.Αλεξάνδρας, Πατησίων, Ακαδημίας. Οι μηχανοκίνητοι διαδηλωτές, υπό τούς ήχους τών κλάξον, μουσικής καί συνθημάτων κατά της επιβολής των τελών αλλά καί αναφορών γιά την δεινή οικονομική κατάσταση κατέληξαν στή Βουλή.

Αντιπροσωπεία επέδωσε στόν Πρόεδρο της Βουλής Ψήφισμα διαμαρτυρίας.
Τη διαμαρτυρία διοργάνωσε το «Μέτωπο Ενεργών Πολιτών»,πολυάριθμοι σύλλογοι, ΚΑΙ BLOGGERS που ζητάνε «τέλη κυκλοφορίας ανάλογα με τους μισθούς και απαλλαγή των ανέργων από τα τέλη».
Στην πορεία μετείχαν διάφοροι φορείς ιδιοκτητών αυτοκινήτων και καταναλωτικές ενώσεις. Στη διάρκεια της πορείας έμειναν κλειστές για αρκετή ώρα η λεωφόρος Αλεξάνδρας, η Ακαδημίας και η Πατησίων.
STOPCARTEL

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ημέρες Προδοσίας . 26 Απριλίου 1941. Η 181η ημέρα που η Ελλάδα βρισκόταν σε πόλεμο και 21η ημέρα της Γερμανικής Επίθεσης. Οι Γερμανοί εφθασαν στον Μαραθώνα. Κατέλαβαν τον Ισθμό, την Ναύπακτο και την Πάτρα

Λίγο μετά το χάραμα  της 26ης Απριλίου, Γερμανοί αλεξιπτωτιστές έπεσαν στην νότια πλευρά της γέφυρας του Ισθμού που φυλασσόταν από μερικά άρ...