1/1/11

Το απέραντο πράσινο μπουρδέλο και ο πάγκαλος Κοπρίτης

Η «πράσινη» κατοχική κυβέρνηση , θα δώσει τρεις «πράσινες» άδειες για Στοίχημα στο διαδίκτυο. Μία από τις άδειες αναμένεται να λάβει ο ΟΠΑΠ, ενώ για τις άλλες δύο ήδη «πλασάρονται» κατάλληλα οι «πράσινοι» όμιλοι Κόκκαλη και Βαρδινογιάννη, και για αυτό ξεφωρτόθηκε ο ένας τον Ολυμπιακό και ο άλλος προσπαθεί να ξεφορτωθεί τον Παναθηναϊκό. Τα «φρουτάκια», επιστρέφουν, ως «πράσινη ανάπτυξη» με καθοριστικό βέβαια, και τώρα όπως και χθες, το ρόλο της «πράσινης» Intralot. Μετά τα «φρουτάκια» η πράσινη ανάπτυξη και στα… κόκκινα φανάρια!!! Ο υπουργος προστασίας κλεπτών και διαρρηκτών , με την σύμπραξη εβραίων συναδέλφων του Γ. Σαραγκούση, Γ. Παπακωνσταντίνου, Δ. Δρούτσα, και των Ε. Βενιζέλου, Χ. Παπουτσή και Ν. Σηφουνάκη αποποινικοποιεί την παράνομη πορνεία και τους παράνομους οίκους ανοχής, όπου θα εργάζονται οι λαθροπόρνες που φέρνει η μαφία και στις οποίες ο πράσινος ανθρωπισμός παραχωρεί άσυλο.
Ο πάγκαλος Κοπρίτης, εφαρμόζοντας το επικοινωνιακό πλάνο της AKP&D Message, του Δαβίδ Άξελροντ, ( David M. Axelrod) συνεχίζει την αποστολή , να γίνει συμπαθής στους άνεργους και τους μικρομεσαίους με το να «ομολογεί» ότι οι διορισμοί έριξαν έξω το Κράτος.
«Μαζί φάγαμε τα λεφτά μέσα στο πλαίσιο ενός φαύλου συστήματος πολιτικής πελατείας με αθρόους διορισμούς στο Δημόσιο» είπε ο άνευ αρμοδιοτήτων αντιπρόεδρος , στο "Βήμα της Κυριακής".
«δανειστήκαμε για να πληρώνουμε μισθούς και συντάξεις σε υπαλλήλους που προσλαμβάναμε απλώς και μόνο για να πάρουμε την ψήφο τους. Όταν στο Δημόσιο βάζεις τον κοπρίτη επειδή σε ψηφίζει η οικογένειά του και παίρνεις πολλούς σταυρούς, ε, τότε ο κοπρίτης θα μείνει κοπρίτης σε όλη του τη ζωή, δεν πρόκειται να βελτιωθεί. Ξέρει ότι δεν πρόκειται ποτέ να απολυθεί», ομολόγησε ο πάγκαλος Κοπρίτης.
Και φυσικά έλεγε ψέματα.
Το μεγάλο ψέμα είναι ότι δανείστηκαν για να πληρώνουν μισθούς και συντάξεις .
Το χρέος δεν πήγε στα 360 δις επειδή πλήρωναν «μισθούς και συντάξεις».
Δανείστηκαν, για να πληρώνουν τις προμήθειες της Goldman Sahs και της Morgan. Δανείστηκαν για να πληρώνουν την Siemens, και τους εργολάβους των Ολυμπιακών έργων, της «Αττικής οδου»,της «Εγνατίας» κλπ, και τα μεροκάματα των λαθραίων που δεν πλήρωναν ούτε φόρο ούτε εισφορές, αλλά είχαν τζάμπα περίθαλψη. Και φυσικά δανείστηκαν για να πληρώνουν μαιμού συντάξεις «εθνικής αντίστασης», και την τζάμπα περίθαλψη των λαθρομεταναστών.
Κανείς δεν εμπόδιζε τους φαύλους να απολύσουν τους κοπρίτες του κομματικού στρατού. Και αυτό είναι ψέμα.
«Κοπρίτισα», δεν ήταν και δεν είναι, η τιμημένη δασκάλα Χαρά Νικοπούλου. «Κοπρίτες», δεν είναι οι αεροπόροι μας. «Κοπρίτες», δεν είναι οι αξιωματικοί και υπαξιωματικοί των ΕΔ. Δεν είναι οι πυροσβέστες και οι άνδρες της ΕΛΑΣ. Κοπρίτες του κομματικού στρατού, ήσαν και είναι αυτοί οι Συριζο-πασοκο-κουκουέδες, που διορίστηκαν ,αλλά δεν πήγαν ποτέ σε σχολείο, αλλά αποσπάστηκαν σε κομματικά και υπουργικά γραφεία, και σε «συνδικαλιστική δράση». Κοπρίτες του κομματικού στρατού είναι τα «τάγματα των εργατοπατέρων» στο Δημόσιο και τις ΔΕΚΟ.
«Κοπρίτες», είναι και όλοι οι παπαγάλοι που αναπαράγουν τις πομφόλυγες του Αρχικοπρίτη.

Σπύρος Χατζάρας


ΥΓ1. Οι φαύλοι διόρισαν στο δημόσιο,εδω και 12 χρόνια, και την μανδάμ Γιάννα με 55.000 ευρώ τον χρόνο.Σύνολο 660.000 ευρώ από το έλλειμμα.

ΥΓ2. Εύχομαι πρός όλους ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΑΠΟΓΕΙΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ! ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ!

http://personoftheyear.in.gr

Ανώνυμος είπε...

για να λεμε τα πραματα απλα: η ελλαδα βρισκεται στα νυχια μιας μαφιας! τζογος, μιζες, οπλα, ναρκωτικα, τοκογλυφια, εμποριο ανθρωπων! that's all!

Ανώνυμος είπε...

?ΣΠΥΡΟ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ Ε Λ Ε Υ Θ Ε Ρ Η ! ΚΑΝΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΟΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΙΓΝΑΤΙΟΥ ΑΠΟ ΗΠΑ ΓΙΑ ΤΟ ..ΘΕΙΟ ΚΑΙ ΑΜΩΜΟ ΒΡΕΦΟΣ, ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ "ΒΑΣΙΛΕΥΕ"ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΟΜΟΝΟΙΑ.....ΧΙ ΧΙ ΧΙ ....ΤΙ ΑΝΘΗ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝΕ ΘΕΕ ΜΟΥ. Τ.

Ανώνυμος είπε...

Σπύρο σε παρακολουθώ και οφείλω να ομολογήσω ότι είσαι από τους ελάχιστους που τα λένε πλέον τα πράγματα όπως είναι δημόσια και όχι σε ιδιωτικές συζητήσεις! Ο κόσμος χρειάζεται έναν ηγέτη! Δεν ξέρω ποιος θα είναι, αλλά χωρίς έναν πραγματικό ηγέτη τα αποτελέσματα τα βλέπουμε... Δες δημοτικές εκλογές. Ο κόσμος απλά ήταν απών. H αποχή κέρδισε. Ο κόσμος τους αγνόησε. Τα παρακάναλα ασχολήθηκαν με το πόσες περιφέρειες κέρδισε ο ένας και πόσες ο άλλος. Μην απογοητεύεσαι από το δήμο της Αθήνας. Ο κόσμος ψάχνεται! Θα την βρει την άκρη… αν υπάρχει!

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...