31/12/10

ΤΖΕΦΡΥ: Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΨΕΥΤΗΣ

Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΝΕΑ ΒΑΡΗ ΑΛΛΑ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ. ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ.

Πηγή http://www.pasok.gr/portal/resource/contentObject/id/0931b3a2-80e7-43a0-8cf8-5bc4759d6cb4

08/09/2009

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ συναντήθηκε χθες στον Πειραιά, με εκπροσώπους επιχειρήσεων, μέλη του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης, του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου και με εργαζομένους. Στη δήλωσή του έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα στήριξης της μικρομεσαίας επιχείρησης. Είπε μεταξύ άλλων:

- «Η αγορά ασφυκτιά. Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις υποφέρουν και η ελληνική οικογένεια αντιμετωπίζει την απειλή της ανεργίας. Είμαι όμως πεπεισμένος, ότι έχουμε τεράστιες δυνατότητες, ότι μαζί μπορούμε να βγούμε από αυτή την κρίση πιο δυνατοί. Αλλά αυτό θα γίνει, όχι ρίχνοντας νέα βάρη στη μικρομεσαία επιχείρηση, στον εργαζόμενο και στον πολίτη, αλλά στηρίζοντας την ανάπτυξη μέσα από την τόνωση της αγοράς. Στηρίζοντας την απασχόληση, νοικοκυρεύοντας ένα κράτος και δημιουργώντας ένα νέο αναπτυξιακό πρότυπο, που θα δημιουργήσει νέο πλούτο.

- Θέλω να ξέρουν όλοι ότι, θα είμαι κοντά στον εργαζόμενο, κοντά στη μικρομεσαία επιχείρηση, κοντά στους κοινωνικούς φορείς, για να βάλουμε ξανά μπροστά την Ελλάδα. Το μπορούμε».

ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΛΗΘΙΝΗ

«μαζί μπορούμε να βγούμε από αυτή την κρίση πιο δυνατοί. Αλλά αυτό θα γίνει, όχι ρίχνοντας νέα βάρη στη μικρομεσαία επιχείρηση, στον εργαζόμενο και στον πολίτη», έλεγε ο Πινόκιο.

ΧΑ,ΧΑ,χα χα..........

και άλλο

Ημ. Δημοσίευσης : 07/09/2009

http://www.pasok.gr/portal/resource/contentObject/id/58bdc4b5-4d25-4790-81fd-cac630e3bd64

«Από πέρσι στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης έχουμε πει πολύ συγκεκριμένα ότι θα φορολογήσουμε τον πλούτο εκεί που πραγματικά υπάρχει: μεγάλα εισοδήματα, μεγάλη ακίνητη περιουσία, φοροαποφυγή μέσω εξωχώριων εταιρειών. Θα βρούμε δηλαδή τα λεφτά εκεί από εκεί που χάρισε δισεκατομμύρια ευρώ σε φόρους η σημερινή κυβέρνηση. Και αντί να ρωτάνε «πού θα βρούμε τα λεφτά», αντί να μας κατηγορούν για το ότι δεν συναινέσαμε στην οικονομική τους πολιτική, οφείλουν τα στελέχη της αποχωρούσας κυβέρνησης να απαντήσουν στα εξής ερωτήματα:

- Γιατί κατάργησαν το φόρο μεγάλης ακίνητης περιουσίας και τον αντικατέστησαν με το ΕΤΑΚ, που τώρα πια πληρώνουν όλοι οι Έλληνες;

- Πώς είναι δυνατόν να επιβάλλουν έκτακτη εισφορά σε χιλιάδες πολίτες και να παγώνουν μισθούς και συντάξεις εκατομμυρίων εργαζομένων και συνταξιούχων, αντί να επιβάλλουν έκτακτη εισφορά στα υπερκέρδη 3 δις των τραπεζών;

- Πώς είναι δυνατόν ποτέ να συναινέσουμε σε μία εγκληματικά άδικη φορολογική πολιτική στην οποία οι απλοί Έλληνες πολίτες βλέπουν φέτος τα εισοδήματά τους να φορολογούνται μέχρι και με 37%, την στιγμή που οι μεγαλομέτοχοι των επιχειρήσεων φορολογούνται με 25% και οι μεγαλομέτοχοι των τραπεζών με 15% φέτος.

- Και τέλος, γιατί το ελληνικό Δημόσιο, δεν κάνει ό,τι μπορεί για να εισπράξει τα 20 δις ευρώ (!) και πλέον που του οφείλονται, τα 20 δις των ανείσπρακτων φόρων; Ποιους εξυπηρετεί;

Σαν κυβέρνηση οι Ψεύτες,...Φορολογήσαν τον πλούτο εκεί που πραγματικά υπάρχει: Τα μεγάλα εισοδήματα, τη μεγάλη ακίνητη περιουσία, και εντόπισαν την φοροαποφυγή μέσω εξωχώριων εταιρειών. Βρηκαν δηλαδή τα λεφτά εκεί και από εκεί που χάρισε δισεκατομμύρια ευρώ σε φόρους η ΝΔ.

ΥΓ. Και οι αυστραλοπίθηκοι εξακολουθούν να τον πιστεύουν και να τον ψηφίζουν


Δεν υπάρχουν σχόλια: