14/8/15

4 τρις δολάρια ζητούν οι Ρώσοι από τη Μέρκελ

Οι βουλευτές του Φιλελεύθερου Δημοκρατικού Κόμματος της Ρωσίας, (LDPR), του Βλαντίμιρ Ζιρινόφσκι ανέλαβαν πρωτοβουλία για τη σύσταση Επιτροπής της ρωσικής Δούμας για την εκτίμηση των ζημιών που προκαλούνταν στη Ρωσία οι Γερμανοί κατά το Β 'Παγκόσμιο Πόλεμο.
Ο στόχος των βουλευτών σύμφωνα με την «Izvestia» είναι να διεκδικηθούν από το γερμανικό κράτος ,αποζημιώσεις ύψους 4 τρις δολαρίων και αυτό σε απάντηση στις εμπορικές κυρώσεις που επιβάλλονται από τις ΗΠΑ και την ΕΕ, στη Ρωσία για την Κριμαία και την υποστήριξη των αυτονομιστικών στην Ανατολική Ουκρανία.

Η Γερμανία δεν κατέβαλε  ποτέ τίποτα στην ΕΣΣΔ για τις καταστροφές και τους θανάτους που προκάλεσε, ούτε κατέβαλε αποζημιώσεις στα θύματα των στρατοπέδων συγκέντρωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η μουσική πρόσκληση προς την «εργατιά» για τις σφαγές των Δεκεμβριανών «Ντροπή στον εργάτη, στον σκλάβο ντροπή Στο αίμα αν δεν πνίξει μια τέτοια ζωή».

«Παιδιά σηκωθείτε να βγούμε στους δρόμους γυναίκες και άντρες με όπλα στους ώμους  στο κόκκινο λάβαρο πάντα πιστοί στη Σάλπιγγα πλάι που μ...