9/8/15

Αυταπάτη η Απάτη του Alexis;

Το βασικό ερώτημα είναι ποια ήταν η αποστολή που ανέθεσαν στον Alexis εκείνοι που τον διόρισαν. Οπότε στη συνέχεια προκύπτει είτε η αυταπάτη είτε η απάτη.

Από το «Δελτίο11» φώναζα ότι, «δεν υπάρχει αμοιβαία επωφελής συμφωνία με τη Διεθνή Χρηματοπιστωτική Χούντα», και τόνιζα ότι, απέναντι στο «τεχνοκρατικό τερατούργημα», την Χούντα των «Θεσμών», το «Χρηματοπιστωτικό Καρτέλ», τη Μαφία των Τραπεζιτών», τη «Διεθνή των τοκογλύφων» υπάρχει μόνο ο δρόμος της Λαϊκής Κυριαρχίας. Αποδείχθηκε ότι είχα δίκιο.
Τώρα, ο ηγέτης των «Ντεκαμισάδος» -Λαφαζανίστας , ομολόγησε στην «Αυγούλα» σχεδόν δυο μήνες μετά από εμένα ,ότι , «η δήθεν «καλή συμφωνία» , της αριστερή διακυβέρνησης, «ήταν ένα μίγμα από ικεσίες και κατάρες προς το νεοαποικιακό κατεστημένο της ευρωζώνης».
Ο Λαφαζάνης ,είπε ακόμα ότι «η τακτική του Αlexis , ήταν γεμάτη από παλινωδίες, αντιφάσεις και μεγάλες αυταπάτες και φαντασιώσεις », και ότι «η αδιέξοδη παράταση των διαπραγματεύσεων στράγγιζε και τα τελευταία πολύτιμα αποθεματικά της χώρας, αφήνοντας την πατρίδα μας έκθετη στο έλεος των βρώμικων εκβιασμών της ΕΚΤ βαθαίνοντας παράλληλα την ύφεση».
Αργά, πολύ αργά. Σχεδόν έναν πολιτικό αιώνα μετά.
  Εγώ επιμένω. Μια είναι η οδός της Εθνικής Σωτηρίας .Να στηριχτούμε στις δικές μας δυνάμεις!
Προτείνω νομισματική και φιλολογική αυτονομία στις περιφέρειες και ταυτόχρονο δεκαετές μορατόριουμ εξυπηρέτησης του Δημοσίου χρέους μέχρι να ξεκαθαρίσει δικαστικά, ποιο μέρος του είναι «νόμιμο» και τι είναι «παράνομο». Είναι μονόδρομος! Προσφυγή στην ελληνική, την ευρωπαϊκή και στην αμερικανή δικαιοσύνη, κατά του διεθνούς χρηματοπιστωτικού Καρτέλ, που χειραγωγεί τις αγορές και προκαλεί καταστροφές στην ελληνική οικονομία, και διεκδίκηση αποζημιώσεων. Διακοπή των διπλωματικών σχέσεων με το Βερολίνο, και να προσφύγει στο ΣΑ του ΟΗΕ κατά της ασύμμετρης επίθεσης που δεχόμαστε από τη Γερμανία. Είναι μονόδρομος. Διακοπή των διπλωματικών σχέσεων, και προσφυγή στο ΣΑ του ΟΗΕ, και αγωγές και μηνύσεις κατά του Γερμανικού Καρτέλ. Βάιντμαν, Ντράγκι, Στουρνάρας, Σακάτης, Φιλανδοί, Ολλανδός Γκέι, Σλοβάκοι, Μαλτέζοι κλπ. Στον ΟΗΕ η ηττημένη ναζιστική Γερμανία δεν έχει βέτο, και θα βρεθεί αντιμέτωπη με τους νικητές. Εκεί πρέπει να θέσουμε προς τις νικήτριες δυνάμεις και το ζήτημα του κατοχικού δανείου , και του συμψηφισμού του.Αυτή τη λύση βλέπω. Προσφυγή κατά της Γερμανίας στο ΣΑ του ΟΗΕ.
Είναι μονόδρομος.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ρε Σπύρο, όταν λέει για αμοιβαία επωφελή λύση μιλάει στους ψηφοφόρους του, δηλαδή στους ελληνόφοωνους και στους αλλοδαπούς που ψηφίζουν.

για τους ελληνόφωνους τέτοια λύση είναι όποια λύση διατηρέι τον μισθό και την σύνταξ ή τα μειώνει λίγο, αν χρειαστεί πουλάμε και την Θράκη και τα νησιά.

για τους αλλοδαπούς είναι οποιαδήποτε λύση διατηρεί τα προνόμιά τους στο αφορολόγητο, στην τζάμπα υγεία, χτίσιμο τζαμιού και λοιπά.

πολλοί νιώθουν ανακουφσιμένοι με το τρίτο μνημόνιο διότι θα συνεχίσει να μπαίνει η σύνταξη έστω και μειωμένη και παρόλο που θα πληρώσουν τα κέρατά τους στην εφορία.

1.000.000 Έλληνες υπάρχουν στην Ελλάδα.