22/8/15

Ξεβρακώθηκαν οι πράκτορες του Σόιμπλε στον Περισσό

Η ΚΚΕ λιμιτεδ δίνει ψήφο ανοχής στον λαθροAlexis, και στην κλίκα του Μαξίμου που συγχέει τη μνημονιακή δικτατορία με τη δημοκρατική λειτουργία των θεσμών.
 Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΚΚΕ λιμιτεδ Θανάσης Παφίλης δεν βλέπει κανέναν λόγο για πραγματοποίηση της σημερινής διάσκεψης των προέδρων «αφού η χώρα βρίσκεται σε προεκλογική περίοδο», που όμως δεν έχει προκηρυχτεί ακόμα και η βουλή λειτουργεί.
Η ΚΚΕ λιμιτεδ για μια ακόμα φορά βρίσκεται στην υπηρεσία των αφεντικών, και υλοποιεί τις πολιτικές εξελίξεις που καθορίζουν για την Ελλάδα η Μέρκελ και ο Γιούνκερ. Δεν είναι κόμμα είναι Εταιρεία και μάλιστα Περιορισμένης Ευθύνης.
Το ερώτημα πλέον είναι πόσοι ηλίθιοι θα ρίξουν τη ψήφο τους στην ΚΚΕ λιμιτεδ. (ΚΚΕ ΕΠΕ).

ΥΓ.Τους βλέπω κάπου γύρω στις 250.000 όπως τον Ιούνιο του 2012. (4%;)

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αφού υπήρχαν τόσοι ηλίθιοι που έριχναν την ψήφο τους επί χρόνια στην Πρασινοφρουρός λίμιτεντ, γιατί να μην υπάρχουν και κόκκινοι ηλίθιοι; Τουλάχιστον τούτοι εδώ οι ηλίθιοι δεν αρμέγουν τον κρατικό κορβανά...

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ οι παληοί κνίτες στο δημόσιο χωμένοι είναι και πόοοοσοι πήραν και συντάξεις στα 40...

Ανώνυμος είπε...

Η φασιστικη σταλινικη εγκληματικη οργανωση ,παραγει εδω και χρονια στελεχη και τα πουλαει στα αλλα κομματα.
Ψαξτε τα βιογραφικα των μεγαλομμε και αλλων στελεχων το ποσοστο των κομουνιστων ειναι απιστευτο.
Κυβερνουν "χωρις να εχουν κυβερνησει" για αυτο και το αποτελεσμα ειναι αυτο που βλεπουμε.
Μια Ελλαδα αντιχριστη ανθελληνικη φοροληστρικη απο την οποια πολιτικη θα χαθουν και χανονται ατομικες ιδιοκτησιες προς ωφελος των τραπεζιτων που ιδρυσαν τον μαρξισμο και χρηματοδοτησαν και τον Λενιν την μπολσεβικικη κομμουνιστικη δικτατορια που ομοια της σε σφαγες και βασανισμους δεν εχει γνωρισει ποτε στο παρελθον η ανθρωποτητα!
Ειναι οι "δημοκρατες με τους οποιους συνομιλει και συνεργαζεται χρονια τωρα η "δεξια" και μεταβηκαμε απο την αστικου τυπου δημοκρατια στην σοβιετια!
Ο λαος ακουει συνθηματα και ψηφιζει , το εχουν πιασει το νοημα οι μπολεσεβικοι της ενημερωσης και το δουλεμα καλα κρατει και θα κραταει οσο οι Ελληνες δεν αποφασιζουμε να διαβασουμε για να εχουμε δικη μας αποψη για τα πολιτικα κομματα, την ιδεολογια τους και το παρελθον τους ...που προδιαγραφει το μελλον ΜΑΣ!

Η 29η Μαρτίου στην Ιστορία

Η 29η Μαρτίου είναι η 89η ημέρα του δίσεκτου 2024 κατά το   Γρηγοριανό ημερολόγιο. Απομένουν 277 μέρες μέχρι το τέλος του έτους.  1430.  Η ά...