20/8/15

Στην Κάλπη για να διώξουμε την Τασία

Λαθροδιακινητές Τασία & Co. H ανθελληνική κυβέρνηση Σύριζα ( ΜΝΗΜΟΝΙΟ-EKM ), αποβίβασε στον Πειραιά χιλιάδες λαθρομετανάστες.
Από τα μικρασιατικά παράλια μέχρι τα νησιά του Αιγαίου, την διακίνηση των λαθρομεταναστών την αναλαμβάνουν έναντι αμοιβής οι Τούρκοι δουλέμποροι. Από εκεί αναλαμβάνουν οι Λαθροδιακινητές Τασία & Co δωρεάν, με σπόνσορα τον ελληνικό λαό. 21 χιλιάδες λαθρομετανάστες μπήκαν επίσημα στην Ελλάδα μέσα σε μια βδομάδα. 3.000 την ημέρα! Ξενοδοχείο για λαθρομετανάστες στον Ελαιώνα.
Το μαγαζάκι πουλάει και ιθαγένειες. Από 100 μέχρι 700 ευρώ η ταρίφα για την απόκτηση ελληνικής ιθαγένειας
Η Χρυσή Αυγή απαιτεί απέλαση και όχι κρουαζιέρες για τους λαθρομετανάστες. Άμεση εφαρμογή του νόμου και την απέλαση όλων των λαθρομεταναστών που τους πηγαίνει κρουαζιέρα ο ΣΥΡΙΖΑ με την ανοχή της Κοινοπραξίας όλων των μνημονικών δυνάμεων.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν παρατηρήσετε καλά τα τηλεοπτικά πλάνα, θα δείτε ότι οι 'μεταφερόμενοι",
χορηγούνται από την Yamaha (μηχανές εξωλέμβιες και σωσίβια) και από την vodafone (με σακούλες της εμφανίστηκαν οι αλληλέγγυοι των ΜΚΟ).

Λευτέρης

Ανώνυμος είπε...

Την Τασία θα τη διώξουμε μεν, αλλ' αυτοί που θά 'ρθουν, τί θα κάνουν; Κάτι διαφορετικό, νομίζεις;

Ανώνυμος είπε...

Μόνο με ΧΑ θα συλληφθούν τα ρεμάλια των ΜΚΟ

ΘΕΟΔΩΡΟΥ είπε...

http://i.imgur.com/piv2DFa.jpg

ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΒΑΡΑΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΕΙΣ ΤΟΝ ΤΟΙΧΟ!

ΥΓΕΙΑ, Φῶς Ἑλληνικόν εἰς ἃπαντας τοὺς  Ἓλληνας καὶ ἁπάσσας  τὰς Ἑλληνίδας. Νεφελώδης εἰς τοὺς 0°C ἐν Οὐψάλα.   ΕΛΛΑΣ≡HELLAS . ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΚΤ...