20/8/15

Το Ομοσπονδιακό Ευρώ-Κράτος είναι στο συμβόλαιο του Alexis

Λίγο πριν πηδήξει από το μπαλκόνι ο Alexis ζήτησε την άμεση και πλήρη εμπλοκή του (κολοβού) Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην τακτική διαδικασία αξιολόγησης της εφαρμογή της δανειακής συμφωνίας ανάμεσα στην τέως Ελληνική Δημοκρατία και τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας.
Ο Alexis είπε ότι το Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ο μόνος ευρωπαϊκός θεσμός με άμεση λαϊκή εντολή, μπορεί να λειτουργήσει ως «ο έσχατος εγγυητής της δημοκρατικής λογοδοσίας και συμβατότητας της οικονομικής πολιτικής στην Ευρώπη με το ευρωπαϊκό πολιτικό και κοινωνικό κεκτημένο».
Αφού κατάργησε το Ελληνικό Κοινοβούλιο που έχει άμεση λαϊκή εντολή, και δεν μπορεί να είναι ο εγγυητής της δημοκρατικής λογοδοσίας και συμβατότητας θέλει όπως τους είπαν η «Συμβουλευτική Επιτροπή» του Στρασβούργού, να γίνει το Κοινοβούλιο της «Ελληνικής Περιφέρειας».
Πρόκειται για εκπλήρωση όρου του συμβολαίου του.
Άλλωστε προηγήθηκε ο μακάκας ο φιλελεύθερος Φερχόφστατ που ζήτησε να εμφανιστούν ενώπιον του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου οι πρωταγωνιστές των διαπραγματεύσεων του ελληνικού ζητήματος, διότι διαπίστωσε «έλλειψη διαφάνειας στις συζητήσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...