7/8/15

«Ένταξη των προσφύγων στον κοινωνικό ιστό»

Ο στόχος της κυβέρνησης ΜΝΗΜΟΝΙΟ-ΕΚΜ της Τασίας και του Alexis και όλης της Κοινοπραξίας ΝΔ-ΑΝΕΛ-ΠΟΤΑΜΙ-ΦΩΦΗ, είναι η «ένταξη των προσφύγων στον κοινωνικό ιστό». Το είπε ο Alexis ορθά κοφτά. Για αυτό τους έδωσε και την ιθαγένεια.
Η ΝΔ κατηγορεί την κυβέρνηση Τασίας- Alexis για ανεπάρκεια επειδή «γκρέμισε ό,τι καλό είχε γίνει από τη ΝΔ» » και ότι «μπερδεύει τους παράτυπους μετανάστες με τους πρόσφυγες», και ότι «προσπαθεί να ρίξει τις ευθύνες στους ευρωπαίους, αφου δεν αξιοποίησε έως τώρα τους κοινοτικούς πόρους», και ζητάει από την Τασία και την Μαφία να μας ενημερώσουν «πόσοι εισήλθαν κατά τους τελευταίους έξι μήνες και πόσοι εξήλθαν από την Ελλάδα».

Η Fofi , απαίτησε από την «κυβέρνηση», την οποία στηρίζει , «να σταματήσει να κρύβεται πίσω από την οικονομική αδυναμία της χώρας» , «προκειμένου να αντιμετωπισθούν τα κύματα των μικτών μεταναστευτικών ροών», «με σκοπό την διασφάλιση της κοινωνικής συνοχής με τους λαθραίους και πρότεινε να γίνουν θεσμικές αλλαγές με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου.

Όλα για τους λαθραίους και το κρουασάν τους.

Αλλά ,που είναι η «περιβαλλοντολογική  μελέτη» και η «μελέτη διάθεσης των αποβλήτων», για τα έργα στον Ελαιώνα; Κανείς οικολόγος δεν ρωτάει!

ΥΓ. Μου φαίνεται ότι ο λαθρο-Καμίνης βρίσκεται πολύ κοντά στον Κορυδαλλό.Ασε που υπάρχουν ζητήματα με τον προϋπολογισμό της δαπάνης, και την έγκριση για τη σκοπιμότητα της .

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καλά αυτοί οι σύντροφοι εκεί στο σύριζα δεν νοιάζονται πιά για τους κορμοράνους του ελαιώνα;;;;