16/8/15

Το μαύρο χρήμα και το λαθρεμπόριο του ΝΑΤΟ

Να ποιοι κρύβονται πίσω από τους «Τζιχαντιστές» .Τα ΝΑΤΟ, με πρωταγωνιστές την Τουρκία, τις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο στηρίζουν οικονομικά το Χαλιφάτο

Η γερμανική ιστοσελίδα «DWN-Media» αποκάλυψε ότι το τρομοκρατικό δίκτυο του Ισλαμικού Κράτους στο Ιράκ και τη Συρία χρηματοδοτείται τις παράνομες πωλήσεις λαθραίου πετρελαίου και εισπράττει περίπου τρία εκατομμύρια δολάρια την ημέρα. Τα μέλη του ΝΑΤΟ, συμπεριλαμβανομένης της Τουρκίας, των ΗΠΑ και του Ηνωμένου Βασιλείου γνωρίζουν το λαθρεμπόριο πετρελαίου και τους λαθρεμπόρους συνεργάτες τους και το ανέχονται.
Το Λαθρεμπόριο πετρελαίου είναι ο κύριος οικονομικός πόρος για το «Χαλιφάτο». Στο λαθρεμπόριο εμπλέκεται και η Περιφερειακή Κυβέρνηση του Κουρδιστάν στο βόρειο Ιράκ (Μασούντ Μπαρζανί) και οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες. (ΜΙΤ).
Οι τρομοκράτες ελέγχουν περίπου το 60% της παραγωγής πετρελαίου της Συρίας και επτά μεγάλα κοιτάσματα πετρελαίου στο Ιράκ και έχουν καταφέρει να παράγουν 45.000 βαρέλια πετρελαίου την ημέρα, μέσω Τουρκίας .Τα χρήματα δεν δίνονται σε μετρητά αλλά μέσω του Διεθνούς Τραπεζικού συστήματος, που τα ξεπλένει κανονικότατα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: