7/8/15

Συμβαίνουν και στο Ισλάμ

Στην Αλγερία, γαμπρός, αφού πέρασε τη νύχτα του γάμου μαζί με τη σύζυγο του, όταν ξύπνησε είδε τη γυναίκα του για πρώτη φορά χωρίς μακιγιάζ και επειδή τον συγκλόνισε την κακή εμφάνισή της έκανε μηνύει για απάτη και το ψυχολογικό τραύμα που του προκάλεσε και ζητάει 19.000 δολ, ως ψυχική οδύνη.
Ο ίδιος δήλωσε σε εφημερίδα του Αλγερίου ότι η σύζυγος του φαινόταν πολύ όμορφη και ελκυστική πριν από το γάμο, αλλά όταν ξύπνησε το πρωί και την είδε χωρίς make-up φοβήθηκε!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Επανέρχομαι στα φορολογικά.

Για φυσικά πρόσωπα λήγει η προσθεσμία υποβολής φορολογικής δηλώσεως 28/08/15 και ήδη έχουν υποβληθεί από τον Ιούλιο το 70% τών δηλώσεων και ήδη τα φυσικά πρόσωπα χρωστάνε την πρώτη δόση από 31/7/15.

μιλάμε ότι πάνε σαν τρελλοί να δηλώσουν τα εισοδήματα τους και να πληρώσουν όσο γίνεται νωρίτερα την εφορία.

Σπύρο, καταλαβαίνεις πόσο δύσκολη είναι η κατάσταση; οι μάζες ακολουθούν πλήρως και με ευβλάβια τις κυβερνήσεις και απλά γκρινιάζουν στα καφενεία και στα λεωφορεία.

για την λαθροεισβολή φυσικά κανείς δεν ενδιαφέρεται, εφόσον τα οικονομικά τους δεν είναι κάλα ας πάνε στα κομμάτια όλα. η μάζα όταν ακούει "Ελλάδα" σκέφτεται την γεωγραφική περιοχή για να μην πω ότι σκέτονται μόνο την Αττική.

η Ελλάδα έχει τελειώσει εδώ και δεκαετίες αφού οι κάτοικοι πάψανε συνειδησιακά να είναι Έλληνες. Πρέπει να ταμπουρωθούμε όσοι μείναμε και να πολεμήσουμε.

Ημέρες του 49. Ο Ζαχαριάδης έριξε το Σύνθημα "ΟΛΟΙ ΣΤ ΑΡΜΑΤΑ". Η Εξόντωση των Κ/Σ στα Τζουμέρκα. Ο ΠΠ (Πφούστης Παύλος) και η Φρίκη σε Άργος Ναύπλιο

  Ο Τσιφλικάς της Ευβοιας πράκτωρ σερ Νόελ Μπέηκερ σε ειδική αποστολή στο Βελιγράδι